Adriana BriceagIonela Cătălina BogdanMaria Ionela Milos

Matematica si explorarea mediului - Clasa 2 - Manual

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Matematica si explorarea mediului - Clasa 2 - Manual

Format
205x260
Număr pagini
160
Editura
Paralela 45
Autor
Ionela Cătălina Bogdan,
Maria Ionela Milos,
Adriana Briceag
Anul publicării
2023
ISBN
9789734739417

Rezumat Matematica si explorarea mediului - Clasa 2 - Manual - Adriana Briceag, Maria Ionela Milos, Ionela Cătălina Bogdan

Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II-a


Manualul este realizat in conformitate cu Programa scolara aprobata prin Ordinul ministrului educatiei nationale nr. 3418 din 19.03.2013

Detalii produs
Despre Adriana Briceag
Adriana Briceag
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Briceag inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Briceag se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Briceag. Fiecare carte scrisa de Adriana Briceag este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Briceag in categoria Adriana Briceag astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Maria Ionela Milos
Maria Ionela Milos
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria Ionela Milos inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria Ionela Milos se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria Ionela Milos. Fiecare carte scrisa de Maria Ionela Milos este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria Ionela Milos in categoria Maria Ionela Milos astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ionela Cătălina Bogdan
Ionela Cătălina Bogdan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ionela Cătălina Bogdan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ionela Cătălina Bogdan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ionela Cătălina Bogdan. Fiecare carte scrisa de Ionela Cătălina Bogdan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ionela Cătălina Bogdan in categoria Ionela Cătălina Bogdan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Manuale

-10.1%
-20%
Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

PRP: 89.9 Lei 71.9 Lei
-10.1%
Limba italiană fără profesor

Limba italiană fără profesor

PRP: 49.9 Lei 44.86 Lei
-25.2%
-10.1%

30 Lei