PRP: 29.49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Matematica si explorarea mediului - Clasa 2 - Caiet

Format
205x260
Număr pagini
120
Editura
Paralela 45
Autor
Maria Ionela Milos,
Adriana Briceag,
Ionela Cătălina Bogdan,
Maria Cornelia Postoaca
Anul publicării
2023
ISBN
9789734739646

Rezumat Matematica si explorarea mediului - Clasa 2 - Caiet - Ionela Cătălina Bogdan, Adriana Briceag, Maria Cornelia Postoaca, Maria Ionela Milos

Auxiliarul didactic Matematica si explorarea mediului - caiet de lucru pentru clasa a II-a este elaborat in conformitate cu Programa scolara pentru disciplina Matematica si explorarea mediului, aprobata prin O.M.E.N. nr. 3418/19.03.2013, si reprezinta un material complementar manualului de Matematica si explorarea mediului pentru clasa a II-a.

 

Exercitiile-joc propuse intr-un cadru structural, al matematicii si al cunoasterii mediului, fac din aceasta lucrare un instrument necesar intelegerii si aprofundarii cunostintelor. Notiunile matematice si cele despre mediul inconjurator se impletesc armonios in continutul itemilor ce respecta principiul gradarii de la simplu la complex, precum si principiul varietatii, avand caracter obiectiv, semiobiectiv sau subiectiv. Auxiliarul propune sarcini de lucru in perechi sau in echipe, facand invatarea un joc atractiv si interactiv.

 

Grafica prietenoasa, bogatia, calitatea si ingeniozitatea exercitiilor propuse, necesare in realizarea activitatilor instructiv-educative, recomanda acest auxiliar ca un intrument de sprijin placut si util tuturor celor implicati in educatia si dezvoltarea armonioasa a micilor scolari.

Detalii produs
Despre Ionela Cătălina Bogdan
Ionela Cătălina Bogdan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ionela Cătălina Bogdan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ionela Cătălina Bogdan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ionela Cătălina Bogdan. Fiecare carte scrisa de Ionela Cătălina Bogdan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ionela Cătălina Bogdan in categoria Ionela Cătălina Bogdan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Adriana Briceag
Adriana Briceag
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Briceag inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Briceag se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Briceag. Fiecare carte scrisa de Adriana Briceag este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Briceag in categoria Adriana Briceag astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Maria Cornelia Postoaca
Maria Cornelia Postoaca
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria Cornelia Postoaca inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria Cornelia Postoaca se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria Cornelia Postoaca. Fiecare carte scrisa de Maria Cornelia Postoaca este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria Cornelia Postoaca in categoria Maria Cornelia Postoaca astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Maria Ionela Milos
Maria Ionela Milos
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria Ionela Milos inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria Ionela Milos se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria Ionela Milos. Fiecare carte scrisa de Maria Ionela Milos este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria Ionela Milos in categoria Maria Ionela Milos astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-5%
-30.1%
Gramatica limbii romane

Gramatica limbii romane

PRP: 76.9 Lei 53.78 Lei
-30%
Gramatica limbii române

Gramatica limbii române

PRP: 63.5 Lei 44.45 Lei
-43.1%
PRP: 29.49 Lei

28 Lei