Adriana BriceagAlina PopescuGabriela VladauLuiza DinLuminita Bucsan

Comunicare in limba romana - Clasa 1 - Caiet

PRP: 29.49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Comunicare in limba romana - Clasa 1 - Caiet

Format
205x260
Număr pagini
128
Editura
Paralela 45
Autor
Alina Popescu,
Luiza Din,
Gabriela Vladau,
Adriana Briceag,
Luminita Bucsan
Anul publicării
2023
ISBN
9789734739677

Rezumat Comunicare in limba romana - Clasa 1 - Caiet - Adriana Briceag, Luiza Din, Gabriela Vladau, Alina Popescu, Luminita Bucsan

Auxiliarul didactic Comunicare in limba romana - caiet de lucru pentru clasa I este elaborat in conformitate cu Programa scolara pentru disciplina Comunicare in limba romana, aprobata prin O.M.E.N. nr. 3418/19.03.2013, si reprezinta un material complementar manualului de Comunicare in limba romana pentru clasa I.

 

Auxiliarul abordeaza o relationare perfecta cu manualul, exercitiile aplicative sunt explicite, exprimate prin termeni accesibili micului scolar, graduale ca dificultate. Continutul lucrarii se evidentiaza prin eficienta, sustinand ritmic si gradual formarea competentelor specifice corespunzatoare clasei I. Elaborarea itemilor, dar si alternarea activitatilor de invatare-exersare cu cele de joc confera varietate si atractivitate. Designul caietului de lucru este captivant, pentru a sustine activitatile de invatare si exersare prin suport vizual color, adecvat particularitatilor de varsta si psihopedagogice ale elevilor.

 

Continutul integrat al caietului de lucru permite ca acesta sa fie folosit atat ca o completare fireasca si binevenita a manualului de Comunicare in limba romana pentru clasa I, cat si independent, pentru activitatea suplimentara a elevilor, in vederea consolidarii competentelor.

Detalii produs
Despre Adriana Briceag
Adriana Briceag
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Briceag inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Briceag se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Briceag. Fiecare carte scrisa de Adriana Briceag este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Briceag in categoria Adriana Briceag astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Luiza Din
Luiza Din
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Luiza Din inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Luiza Din se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Luiza Din. Fiecare carte scrisa de Luiza Din este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Luiza Din in categoria Luiza Din astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Comunicare in limba romana - Clasa 1 - Caiet, Comunicare in limba roman - Clasa 1 - Manual
Despre Gabriela Vladau
Gabriela Vladau
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gabriela Vladau inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gabriela Vladau se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gabriela Vladau. Fiecare carte scrisa de Gabriela Vladau este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gabriela Vladau in categoria Gabriela Vladau astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Comunicare in limba romana - Clasa 1 - Caiet, Comunicare in limba roman - Clasa 1 - Manual
Despre Alina Popescu
Alina Popescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alina Popescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alina Popescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alina Popescu. Fiecare carte scrisa de Alina Popescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alina Popescu in categoria Alina Popescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Comunicare in limba romana - Clasa 1 - Caiet, Comunicare in limba roman - Clasa 1 - Manual
Despre Luminita Bucsan
Luminita Bucsan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Luminita Bucsan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Luminita Bucsan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Luminita Bucsan. Fiecare carte scrisa de Luminita Bucsan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Luminita Bucsan in categoria Luminita Bucsan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Comunicare in limba romana - Clasa 1 - Caiet, Comunicare in limba roman - Clasa 1 - Manual
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-5%
-30.1%
Gramatica limbii romane

Gramatica limbii romane

PRP: 76.9 Lei 53.78 Lei
-30%
Gramatica limbii române

Gramatica limbii române

PRP: 63.5 Lei 44.45 Lei
-43.1%
-5%
PRP: 29.49 Lei

28 Lei