Adriana BriceagAlina PopescuGabriela VladauLuiza DinLuminita Bucsan

Comunicare in limba roman - Clasa 1 - Manual

PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28.5 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Comunicare in limba roman - Clasa 1 - Manual

Format
205x260
Număr pagini
136
Editura
Paralela 45
Autor
Alina Popescu,
Gabriela Vladau,
Luminita Bucsan,
Adriana Briceag,
Luiza Din
Anul publicării
2023
ISBN
9789734739325

Rezumat Comunicare in limba roman - Clasa 1 - Manual - Adriana Briceag, Gabriela Vladau, Luiza Din, Luminita Bucsan, Alina Popescu

Manualul a fost aprobat prin Ordinul Ministrului Educatiei nr. 5022/06.07.2023.

Detalii produs
Despre Adriana Briceag
Adriana Briceag
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Briceag inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Briceag se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Briceag. Fiecare carte scrisa de Adriana Briceag este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Briceag in categoria Adriana Briceag astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Gabriela Vladau
Gabriela Vladau
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gabriela Vladau inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gabriela Vladau se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gabriela Vladau. Fiecare carte scrisa de Gabriela Vladau este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gabriela Vladau in categoria Gabriela Vladau astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Comunicare in limba romana - Clasa 1 - Caiet, Comunicare in limba roman - Clasa 1 - Manual
Despre Luiza Din
Luiza Din
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Luiza Din inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Luiza Din se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Luiza Din. Fiecare carte scrisa de Luiza Din este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Luiza Din in categoria Luiza Din astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Comunicare in limba romana - Clasa 1 - Caiet, Comunicare in limba roman - Clasa 1 - Manual
Despre Luminita Bucsan
Luminita Bucsan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Luminita Bucsan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Luminita Bucsan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Luminita Bucsan. Fiecare carte scrisa de Luminita Bucsan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Luminita Bucsan in categoria Luminita Bucsan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Comunicare in limba romana - Clasa 1 - Caiet, Comunicare in limba roman - Clasa 1 - Manual
Despre Alina Popescu
Alina Popescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alina Popescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alina Popescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alina Popescu. Fiecare carte scrisa de Alina Popescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alina Popescu in categoria Alina Popescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Comunicare in limba romana - Clasa 1 - Caiet, Comunicare in limba roman - Clasa 1 - Manual
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Manuale

Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

28.35 Lei
-25.1%
-25%
-25%
Germana intensivă

Germana intensivă

PRP: 24.15 Lei 18.11 Lei
-25.1%
Limba italiană fără profesor

Limba italiană fără profesor

PRP: 49.9 Lei 37.38 Lei
-25%
PRP: 30 Lei

28.5 Lei