PRP: 29.49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 - Caiet

Format
205x260
Număr pagini
128
Editura
Paralela 45
Autor
Mihaela Ivascu,
Ofelia Boerescu,
Constantin Filfanescu,
Daniela Berechet,
Adriana Briceag,
Iuliana Filfanescu
Anul publicării
2023
ISBN
9789734739714

Rezumat Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 - Caiet - Adriana Briceag, Daniela Berechet, Iuliana Filfanescu, Ofelia Boerescu, Constantin Filfanescu, Mihaela Ivascu

Auxiliarul didactic Matematica si explorarea mediului - caiet de lucru pentru clasa I este elaborat in conformitate cu Programa scolara pentru disciplina Matematica si explorarea mediului, aprobata prin O.M.E.N. nr. 3418/19.03.2013, si reprezinta un material complementar manualului de Matematica si explorarea mediului pentru clasa I.

 

Auxiliarul abordeaza o relationare perfecta cu manualul, exercitiile aplicative sunt explicite, exprimate prin termeni accesibili micului scolar, graduale ca dificultate. Continutul lucrarii se evidentiaza prin eficienta, sustinand ritmic si gradual formarea competentelor specifice corespunzatoare clasei I. Elaborarea itemilor, dar si alternarea activitatilor de invatare-exersare cu cele de joc confera varietate si atractivitate. Designul caietului de lucru este captivant, pentru a sustine activitatile de invatare si exersare prin suport vizual color, adecvat particularitatilor de varsta si psihopedagogice ale elevilor.

 

Continutul integrat al caietului de lucru permite ca acesta sa fie folosit atat ca o completare fireasca si binevenita a manualului de Matematica si explorarea mediului pentru clasa I, cat si independent, pentru activitatea suplimentara a elevilor, in vederea consolidarii competentelor.

Detalii produs
Despre Adriana Briceag
Adriana Briceag
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Briceag inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Briceag se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Briceag. Fiecare carte scrisa de Adriana Briceag este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Briceag in categoria Adriana Briceag astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Daniela Berechet
Daniela Berechet
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Daniela Berechet inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Daniela Berechet se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Daniela Berechet. Fiecare carte scrisa de Daniela Berechet este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Daniela Berechet in categoria Daniela Berechet astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Iuliana Filfanescu
Iuliana Filfanescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Iuliana Filfanescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Iuliana Filfanescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Iuliana Filfanescu. Fiecare carte scrisa de Iuliana Filfanescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Iuliana Filfanescu in categoria Iuliana Filfanescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ofelia Boerescu
Ofelia Boerescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ofelia Boerescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ofelia Boerescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ofelia Boerescu. Fiecare carte scrisa de Ofelia Boerescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ofelia Boerescu in categoria Ofelia Boerescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 - Caiet, Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 - Manual
Despre Constantin Filfanescu
Constantin Filfanescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Constantin Filfanescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Constantin Filfanescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Constantin Filfanescu. Fiecare carte scrisa de Constantin Filfanescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Constantin Filfanescu in categoria Constantin Filfanescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mihaela Ivascu
Mihaela Ivascu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihaela Ivascu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihaela Ivascu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihaela Ivascu. Fiecare carte scrisa de Mihaela Ivascu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihaela Ivascu in categoria Mihaela Ivascu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 - Caiet, Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 - Manual
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-5%
-30.1%
Gramatica limbii romane

Gramatica limbii romane

PRP: 76.9 Lei 53.78 Lei
-30%
Gramatica limbii române

Gramatica limbii române

PRP: 63.5 Lei 44.45 Lei
-43.1%
-5%
PRP: 29.49 Lei

28 Lei