Brené Brown

Indrazneste sa conduci

PRP: 55 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
44 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Indrazneste sa conduci

Format
20 X 13 cm
Număr pagini
384
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Brené Brown
Anul publicării
2019
ISBN
9786064402448

Rezumat Indrazneste sa conduci - Brené Brown

 1 NEW YORK TIMES BESTSELLER

Îndrăznește să conduci îți va zgudui toate convingerile despre leadershipul curajos.

Tarana Burke, inițiatoarea MeToo


Îndrăznește să conduci vorbește despre adevăratul leadership: tenace, izvorât din inimă, dar manifestând tărie de caracter.

Brook J. Leonard, United States Air Force


O hartă indispensabilă oricui aspiră să fie un lider prezent, atent și curajos.

Sheryl Sandberg, COO Facebook Inc.

Îndrăznește să conduci sintetizează cei 20 de ani pe care Brené Brown i-a petrecut cercetând curajul, vulnerabilitatea, rușinea și empatia. Structurată în patru părți care prezintă principii esențiale pentru leadershipul curajos, este o carte îndrăzneață tocmai pentru că autoarea își dezvăluie propriile slăbiciuni. Acceptă-i provocarea: învață șitu să îți confrunți vulnerabilitatea și renunță la armura grea, prima piedicăîn calea curajului. Vei afla că, pentru a îndrăzni să conduci, trebuie să îțiredescoperi însușiri unice, profund umane. 


BRENÉ BROWN, doctor în asistență socială, este profesorcercetător la Graduate College of Social Work din cadrul Universității dinHouston, program finanțat de Fundația Huffington. Șia petrecut ultimii 20 deani studiind curajul, vulnerabilitatea, rușinea și empatia, și este autoarea acinci cărți, dintre care ultimele patru au fost cotate bestselleruri de cătrecotidianul New York Times: The Gifts of Imperfection, DaringGreatly Curajul de a fi vulnerabil, Curtea Veche Publishing, 2016,Rising Strong, Braving the Wilderness Curajul în sălbăticie,Curtea Veche Publishing, 2018 și Dare to Lead Îndrăznește să

Detalii produs
Despre Brené Brown
Brené Brown
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Brené Brown inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Brené Brown se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Brené Brown. Fiecare carte scrisa de Brené Brown este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Brené Brown in categoria Brené Brown astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 55 Lei

44 Lei