Brene Brown

Brene Brown

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Brene Brown , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Curajul in salbaticie. Editia a II - a . Brene Brown se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Brene Brown este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Brene Brown de pe BOOKZONE este Curajul in salbaticie. Editia a II - a.

Poti gasi toate cartile scrie de Brene Brown pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Brene Brown depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Curajul in salbaticie. Editia a II - a? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Brene Brown: Curajul de a fi vulnerabil. Editia a II - a Indrazneste sa conduci Darurile imperfecţiunii .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Brene Brown

-15%
Indrazneste sa conduci

Indrazneste sa conduci

PRP: 55 Lei 46.75 Lei
Darurile imperfecţiunii

Darurile imperfecţiunii

30 Lei
-33.1%