Cindy Terebush

Educatia integrata a prescolarilor. Cum sa le stimulam mintile aflate in dezvoltare

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
27.3 Lei
Produs indisponibil (nu se mai tipărește)

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Educatia integrata a prescolarilor. Cum sa le stimulam mintile aflate in dezvoltare

Format
145x205
Editura
Trei
Autor
Cindy Terebush
Anul publicării
2020
ISBN
9786064005939

Rezumat Educatia integrata a prescolarilor. Cum sa le stimulam mintile aflate in dezvoltare - Cindy Terebush

Lumea actuală, cea a copiilor noștri, s-a modificat radical față de lumea în care noi ne-am format. De unde și pledoaria cărții de față pentru o reconsiderare a abordărilor și intervențiilor specifice educației timpurii. Copilul de grădiniță nu mai este văzut doar ca un receptor de informații, ci este privit în integralitatea sa, ca ființă umană definită de emoții uneori greu de controlat, de deprinderi sociale care trebuie încurajate, dar și de abilități cognitive care au nevoie de rafinare. Plecând de la povești vii și sugestive din lucrul cu preșcolarii, dar și de la explicații ale rațiunilor didactice din spatele diverselor strategii educative, Cindy Terebush acoperă o serie de teme esențiale pentru învățarea timpurie: de la așteptările educatorilor, la joc, creativitate și mindfulness, de la încurajarea colaborării și socializării, la consolidarea achizițiilor necesare pentru învățarea scrierii și a cititului.

Cindy Terebush are o experiență de 20 de ani în educația timpurie, iar în prezent lucrează ca formator și coach în New Jersey.
Detalii produs
  • Educatia integrata a prescolarilor. Cum sa le stimulam mintile aflate in dezvoltare Educatia integrata a prescolarilor. Cum sa le stimulam mintile aflate in dezvoltare
  • Format 145x205
  • Editura Trei
  • Autor Cindy Terebush
  • Anul publicării 2020
  • ISBN 9786064005939
  • Scor Bestseller
Despre Cindy Terebush
Cindy Terebush
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cindy Terebush inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cindy Terebush se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cindy Terebush. Fiecare carte scrisa de Cindy Terebush este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cindy Terebush in categoria Cindy Terebush astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 39 Lei

27.3 Lei