Anne Ancelin SchutzenbergerEvelyne Bissone Jeufroy

Cum sa treci peste doliu

Carte de căpătâi pentru a te bucura iarăși de viață
PRP: 32 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
22.4 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cum sa treci peste doliu

Format
200x130
Număr pagini
128
Editura
Philobia
Autor
Anne Ancelin Schutzenberger,
Evelyne Bissone Jeufroy
Anul publicării
2019
ISBN
9786068560793

Rezumat Cum sa treci peste doliu - Anne Ancelin Schutzenberger, Evelyne Bissone Jeufroy

Suntem învățați să câștigăm, dar nu și să pierdem . Viața este însă o succesiune de schimbări și de pierderi. Majoritatea oamenilor își imaginează că totul, absolut totul, va dura: fericirea, dragostea, sănătatea, tinerețea, frumusețea... Cu toate acestea, echilibrul, seninătatea, sănătatea, viața în cuplu, prietenia necesită îngrijire și întreținere permanente: ele trebuie recucerite zi de zi.În acest context, ce înseamnă un doliu neîncheiat? El poate fi legat de moartea unei ființe dragi, dar și de ruperea unei relații de dragoste, de despărțirea de un prieten, de părăsirea țării natale, de pierderea casei, a locului de muncă sau a unei afaceri, de ieșirea la pensie, de spulberarea unui ideal profesional, de pierderea unei părți a corpului în urma unui accident sau de dispariția animalului nostru de companie. În toate aceste cazuri, care reprezintă de fapt niște traume, ne simțim pierduți, iar relațiile noastre cu lumea se schimbă și devin problematice.

Detalii produs
Despre Anne Ancelin Schutzenberger
Anne Ancelin Schutzenberger
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anne Ancelin Schutzenberger inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anne Ancelin Schutzenberger se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anne Ancelin Schutzenberger. Fiecare carte scrisa de Anne Ancelin Schutzenberger este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anne Ancelin Schutzenberger in categoria Anne Ancelin Schutzenberger astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Evelyne Bissone Jeufroy
Evelyne Bissone Jeufroy
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Evelyne Bissone Jeufroy inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Evelyne Bissone Jeufroy se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Evelyne Bissone Jeufroy. Fiecare carte scrisa de Evelyne Bissone Jeufroy este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Evelyne Bissone Jeufroy in categoria Evelyne Bissone Jeufroy astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Ma vindec

Ma vindec

PRP: 36 Lei

25.2 Lei

Limbajul secret al corpului

Limbajul secret al corpului

PRP: 38 Lei

26.6 Lei

Copiii bolnavi de parinti

Copiii bolnavi de parinti

PRP: 37 Lei

25.9 Lei

PRP: 32 Lei

22.4 Lei