Albert EllisRaymond Chip Tafrate

Cum sa-ti controlezi furia inainte de a te controla ea pe tine

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
32.4 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cum sa-ti controlezi furia inainte de a te controla ea pe tine

Format
130x200
Număr pagini
208
Editura
Trei
Autor
Raymond Chip Tafrate,
Albert Ellis
Anul publicării
2017
ISBN
9786064000620

Rezumat Cum sa-ti controlezi furia inainte de a te controla ea pe tine - Albert Ellis, Raymond Chip Tafrate

Când "explodezi" de furie, gesturile necugetate pot avea consecințe pe care să le regreți o viață întreagă: ajungi să-ți strici relațiile cu cei mai buni prieteni, îți periclitezi situația de la serviciu sau chiar te îmbolnăvești grav. Reacția pasivă, de tipul "Rabdă și întoarce și celălalt obraz", dar și exprimarea brută a furiei (prin lovirea unor perne, de exemplu) sunt, ambele, soluții la fel de nesănătoase. Dar cum altfel să faci față stresului și nedreptăților și cum să îți aperi punctul de vedere, fără să pari agresiv? Influentul terapeut american Albert Ellis te ajută să-ți înțelegi mai bine credințele care îți provoacă furia, să îți exprimi în moduri asertive (dar neviolente) opiniile în fața celor care te-au mâniat, dar și să aplici metode de relaxare și de control cognitiv-comportamental al reacțiilor afective exacerbate și al gândurilor iraționale disfuncționale. Miza cărții nu constă în a-ți reprima sau ascunde furia, ci în a o accepta și a o modula în forme sănătoase, care te pot ajuta să fii mai asertiv și mai echilibrat.

Albert Ellis a fondat psihoterapia raţional-emotivă şi comportamentală (REBT) și a mai fost tradus la Editura Trei cu volumele: Evoluția unei revoluții (antologie); Sex fără vinovăţie în secolul XXI și Cum să te simţi mai bine, să te faci mai bine, să rămâi mai bine.

Raymond Chip Tafrate este psiholog clinician şi profesor de criminologie la Central Connecticut State University.
Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Cum sa-ti controlezi furia inainte de a te controla ea pe tine înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Albert Ellis
Albert Ellis
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Albert Ellis inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Albert Ellis se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Albert Ellis. Fiecare carte scrisa de Albert Ellis este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Albert Ellis in categoria Albert Ellis astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Raymond Chip Tafrate
Raymond Chip Tafrate
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Raymond Chip Tafrate inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Raymond Chip Tafrate se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Raymond Chip Tafrate. Fiecare carte scrisa de Raymond Chip Tafrate este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Raymond Chip Tafrate in categoria Raymond Chip Tafrate astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 39 Lei

32.4 Lei