FRANZ RUPPERTHarald Banzhaf

Corpul meu, trauma mea, eul meu

Constelarea intenției - eliberarea de biografia traumatică
PRP: 65 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
52 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Corpul meu, trauma mea, eul meu

Format
130x200
Număr pagini
496
Editura
Trei
Autor
Harald Banzhaf,
FRANZ RUPPERT
Anul publicării
2018
ISBN
9786064005656

Rezumat Corpul meu, trauma mea, eul meu - Harald Banzhaf, FRANZ RUPPERT

De ce copiii au deja tot felul de boli care nu se vindecă? De ce adolescenții își otrăvesc corpurile cu droguri sau se înfometează până mor? Oare infarctul miocardic cauzat de prea mult stres constituie un risc profesional normal? Oare cancerul este inevitabil, la fel ca și demența apărută la bătrânețe? Trebuie să ne resemnăm pur și simplu cu faptul că dezvoltăm boli, precum diabetul, reumatismul sau ulcerul gastric și să ne mulțumim cu un tratament axat pe simptom, deci cu niște remedii locale? Bazându-se pe experiența lor terapeutică, Franz Ruppert și colaboratorii săi arată că „bolile" nu sunt în niciun caz bazate doar pe predispozițiile organice, pe condiționarea vârstei sau pe expresia unor „gene rele", ci sunt rezultatul experiențelor de viață pe care nu le-am putut procesa din punct de vedere psihic, sunt consecințele traumelor psihice care se exprimă prin intermediul corpului nostru. Aceste afirmații sunt susținute de cazurile prezentate în volumul de față de diferiți terapeuți care au lucrat cu metoda constelării intenției în scopul tratării problemelor psihosomatice.Franz Ruppert este specializat în psihoterapia traumei și este profesor la Universitatea Catolică de Științe Aplicate din München. De același autor, la Editura Trei au mai apărut: Traumă, atașament, constelații familiale (2012) și Simbioză și autonomie (2015).Harald Banzhaf este specialist în medicina generală, predă la Universitatea din Tübingen și coordonează un grup de cabinete particulare din Baden-Württemberg, dedicate medicinei integrative.O traumă psihică poate fi eliminată din conștient. Nimic nu pare a fi mai simplu decât să stingem lumina conștiinței atunci când realitatea devine insuportabilă. Însă nu putem scăpa de corpul nostru traumatizat. În el rămân experiențele reale ale traumei, chiar dacă, în urma procesului de amorțire și a celui de clivaj, durerea, frica, furia, dezgustul sau rușinea nu mai pot pătrunde în experiența conștientă. De aceea se poate spune următorul lucru: în corpul nostru este stocat adevărul cu privire la experiențele noastre de viață. Corpul nu minte! - Franz RuppertCunosc pacienți cu dureri cronice care au suferit nu rareori mai multe intervenții chirurgicale și care au, de asemenea, boli interne. Însă, un pacient cu dureri cronice la care s-a depistat o cauză organică poate să fi suferit traume, la fel ca orice altă persoană. Poate tocmai din cauza faptului că intuiește că are niște probleme neprocesate care îi provoacă anxietate, el are tendința să le evite și se agață și mai mult de durerile sale fizice ca strategie de supraviețuire în urma traumelor. Însă cu fiecare operație și cu fiecare medicament își provoacă, eventual, noi leziuni traumatice. - Annemarie Denk

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Corpul meu, trauma mea, eul meu înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Harald Banzhaf
Harald Banzhaf
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Harald Banzhaf inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Harald Banzhaf se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Harald Banzhaf. Fiecare carte scrisa de Harald Banzhaf este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Harald Banzhaf in categoria Harald Banzhaf astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre FRANZ RUPPERT
FRANZ RUPPERT
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre FRANZ RUPPERT inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. FRANZ RUPPERT se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale FRANZ RUPPERT. Fiecare carte scrisa de FRANZ RUPPERT este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre FRANZ RUPPERT in categoria FRANZ RUPPERT astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 65 Lei

52 Lei