Erich Fromm

Arta de a iubi

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
32.4 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Arta de a iubi

Format
130x200
Număr pagini
184
Editura
Trei
Autor
Erich Fromm
Anul publicării
2016

Rezumat Arta de a iubi - Erich Fromm

Într-o cultură mercantilă și narcisică, puțini mai reușesc să trăiască o iubire împlinită și autentică, stabilă și satisfăcătoare. Și aceasta, pentru că uităm adeasea că iubirea, ca orice fel de „artă", are nevoie de exercițiu și răbdare, de concentrare și determinare. În această carte clasică, Fromm explorează diversele chipuri ale iubirii, începând cu forma ei romantică (adesea greșit înțeleasă), continuând cu dragostea fraternă și cea erotică și încheiind cu iubirea de sine și de Dumnezeu, precum și cu dragostea pentru părinți și copii. Scris cu jumătate de secol în urmă, acest ghid al îndrăgostitului rătăcit este mai actual ca oricând, oferind, într-un limbaj limpede, căi spre un plus de intimitate, de pasiune și de rezonanță afectivă. Lecția lui Fromm este că iubirea începe prin a oferi ceva celui drag (bucurie, înțelegere, umor, curiozitate sau chiar tristețe), prin a dărui „toate expresiile a ceea ce este viu în noi".În anii 1970, am fost adeseori martor al felului deosebit în care Fromm își exprima iubirea. O simțeam în felul în care începea o conversație cu cineva. Și, mai presus de toate, o simțeam în felul în care se raporta la soția lui, Annis: când o stăruta în lift, când își lua rămas bun, când o privea și o atingea. Capacitatea lui Fromm de a dărui iubire poate fi resimțită chiar și azi de cei care citesc Arta de a iubi. – Rainer Funk, psihanalist și fost asistent al lui E. Fromm


Iubirea nu este în primul rând o relație cu o anumită persoană. Ea este o atitudine, o orientare a caracterului care determină relaționarea unei persoane cu lumea ca întreg și nu doar cu un unic „obiect" al iubirii. Dacă cineva iubește doar o altă persoană și este indiferent față de restul semenilor săi, iubirea sa nu este iubire, ci atașament simbiotic sau autocentrare amplificată. – Erich Fromm


Erich Fromm (1900-1980), sociolog şi psihanalist, s-a format în cadrul Școlii de la Frankfurt, pentru ca în 1933 să emigreze în SUA. La Editura Trei au mai apărut Arta de a fi, Anatomia distructivității și Budismul Zen și psihanaliza.

Detalii produs
Despre Erich Fromm
Erich Fromm
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Erich Fromm inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Erich Fromm se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Erich Fromm. Fiecare carte scrisa de Erich Fromm este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Erich Fromm in categoria Erich Fromm astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Arta de a fi

Arta de a fi

PRP: 35 Lei

28 Lei

Patologia normalității

Patologia normalității

PRP: 49 Lei

40.5 Lei

A Avea sau A Fi?

A Avea sau A Fi?

PRP: 39 Lei

33.15 Lei

Alte carti din categoriile: Dezvoltare personala, Meditatie si mindfulness

Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei

37.9 Lei

Cartea intelepciunii

Cartea intelepciunii

PRP: 30 Lei

18.9 Lei

Marele panda si micul dragon

Marele panda si micul dragon

PRP: 59 Lei

29 Lei

Ho'oponopono

Ho'oponopono

PRP: 34 Lei

21.76 Lei

Neurofitness

Neurofitness

PRP: 39 Lei

31.2 Lei

Pachet Dalai Lama

Pachet Dalai Lama

PRP: 60 Lei

37.8 Lei

Teste IQ si de personalitate

Teste IQ si de personalitate

PRP: 22 Lei

17.6 Lei

Meditații și Afirmații

Meditații și Afirmații

PRP: 48 Lei

27.9 Lei

Cartea secretelor

Cartea secretelor

PRP: 35 Lei

20.6 Lei

HO’OPONOPONO

HO’OPONOPONO

PRP: 25 Lei

13.9 Lei

Zero limite

Zero limite

PRP: 35 Lei

21.9 Lei

PRP: 39 Lei

32.4 Lei