DANIELA ULIERIUDOINA POPESCU

Trei secole de gastronomie. De la Muhalebiu si Schembea la Volovan si Galantina (resigilat)

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Trei secole de gastronomie. De la Muhalebiu si Schembea la Volovan si Galantina (resigilat)

Format
20X25
Număr pagini
264
Editura
Paralela 45
Autor
DANIELA ULIERIU,
DOINA POPESCU
ISBN
R9789734727445

Rezumat Trei secole de gastronomie. De la Muhalebiu si Schembea la Volovan si Galantina (resigilat) - DOINA POPESCU, DANIELA ULIERIU

Rafinați, pofticioși, gurmanzi, mâncăi, cunoscători în ale gastronomiei din toată România, uniți-vă! Pornim la drum! Nu doar vă promitem paradisul gastronomic, ci vă și ducem acolo! Unde? La întâlnirea cu gastronomia românească de mare rafinament. Am săpat prin biblioteci și arhive, am căutat prin sertare și vieţi, am vorbit cu doamne din celălalt secol, am citit din scoarţă în scoarţă paisprezece cărţi de bucate, capodopere ale genului! Vi le prezentăm! Sunt unele dintre cele mai importante cărți vechi de bucate românești, bestselleruri ale unor secole de fuziuni și invenții culinare, precum cele scrise de stolnicul Cantacuzino, Kogălniceanu și Negruzzi, enigmatica doamna M.S., Ecaterina Steriady, Ecaterina Comșa, Sanda Marin, Strasman și Radu, dar și cărți practic necunoscute, perle regăsite, cum ar fi cele scrise de Maria Maurer, A. Petrini sau Gabrielle Tăzlăuanu. Așadar, supunem atenţiei dumneavoastră manuscrisul unei cărţi care înglobează rezultatul a trei ani de muncă în scopul restaurării bucătăriei românești de mare rafinament, de la primele reţete consemnate în ţările dunărene, care făceau deliciul banchetelor domnești și boierești, până la cele ale ultimilor supravieţuitori ai haute-cuisine-ului din timpul regimului comunist. Cartea noastră e și o încercare de a răspunde la întrebarea: unde ar fi ajuns bucătăria românească dacă nu ar fi fost anii de comunism cu mâncăruri de cantină muncitorească? Lăsăm răspunsul la latitudinea cititorului.

Detalii produs
  • Trei secole de gastronomie. De la Muhalebiu si Schembea la Volovan si Galantina (resigilat) Trei secole de gastronomie. De la Muhalebiu si Schembea la Volovan si Galantina (resigilat)
  • Format 20X25
  • Număr pagini 264
  • Editura Paralela 45
  • Autor DANIELA ULIERIU,DOINA POPESCU
  • ISBN R9789734727445
  • Scor Bestseller
Despre DOINA POPESCU
DOINA POPESCU
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre DOINA POPESCU inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. DOINA POPESCU se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale DOINA POPESCU. Fiecare carte scrisa de DOINA POPESCU este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre DOINA POPESCU in categoria DOINA POPESCU astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre DANIELA ULIERIU
DANIELA ULIERIU
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre DANIELA ULIERIU inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. DANIELA ULIERIU se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale DANIELA ULIERIU. Fiecare carte scrisa de DANIELA ULIERIU este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre DANIELA ULIERIU in categoria DANIELA ULIERIU astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Resigilate, Gastronomie, Mancare, Carti resigilate

Nou
-18.4%
Flămând de amintiri

Flămând de amintiri

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-18.4%
Prăjituri de casă

Prăjituri de casă

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-51.2%
52 de rețete de post

52 de rețete de post

PRP: 49 Lei 23.9 Lei
-36.7%
BestSeller
Cu Autograf
-59.4%
-15%
151 retete de post

151 retete de post

PRP: 25 Lei 21.25 Lei
-15%
-10%
Bucatarie retetar general

Bucatarie retetar general

PRP: 98 Lei 88.2 Lei
-10.2%
Codul diabetului. Carte de bucate

Codul diabetului. Carte de bucate

PRP: 39.99 Lei 35.9 Lei
-15%
-49.1%
Deserturi de neuitat

Deserturi de neuitat

PRP: 175 Lei 89 Lei
-15%
Jamila Cuisine Vol. 2

Jamila Cuisine Vol. 2

PRP: 60 Lei 51 Lei

55 Lei