Ken RusselPhilip Carter

Teste de inteligenta IQ 5

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Teste de inteligenta IQ 5

Format
130x200
Număr pagini
208
Editura
METEOR PRESS
Autor
Philip Carter,
Ken Russel
ISBN
9789737288448

Rezumat Teste de inteligenta IQ 5 - Philip Carter, Ken Russel

Seria Testelor de inteligenta continua cu 400 de probleme noi, pentru exersare si imbunatatirea rezultatelor la testarile in conditii de concurs. 

In ultimii 25 de ani, testele de acest tip au inceput sa fie utilizate pe scara larga, deoarece angajatorii trebuie sa se asigure ca plaseaza de la bun inceput indivizii potriviti in posturile potrivite.

Exercitiile din cartea de fata prezinta totodata avantajul suplimentar al exersarii creierului, ale carui performante pot fi sporite prin exercitii si ingrijire, la fel ca toate partile corpului. Cercetarile recente au aratat ca celulele cerebrale dezvolta permanent conexiuni noi si puternice, iar creierele adulte pot genera si ele celule noi, indiferent de varsta.

Pentru a va oferi oportunitatea de a practica toate tipurile de intrebari pe care este probabil sa le intalniti in testarile reale, testele care au fost compilate in mod special pentru aceasta carte sunt multidisciplinare si includ intrebari de natura verbala, numerica si grafica, dar si intrebari suplimentare ce implica procese de gandire logica si in acelasi timp un grad de gandire laterala.

Recomandări

+
=
PRP: 50.00 Lei
50.00 Lei
+
=
PRP: 50.00 Lei
50.00 Lei
+
=
PRP: 57.00 Lei
51.30 Lei
Economisești 5.70 Lei !
Detalii produs
Despre Philip Carter
Philip Carter
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Philip Carter inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Philip Carter se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Philip Carter. Fiecare carte scrisa de Philip Carter este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Philip Carter in categoria Philip Carter astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ken Russel
Ken Russel
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ken Russel inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ken Russel se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ken Russel. Fiecare carte scrisa de Ken Russel este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ken Russel in categoria Ken Russel astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Teste de inteligenta IQ 5, Exercitii pentru o minte echilibrata
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-30%
-17.8%
Teste de inteligenta IQ 6

Teste de inteligenta IQ 6

PRP: 32 Lei 26.3 Lei
Teste de inteligenta IQ 2

Teste de inteligenta IQ 2

25 Lei
Teste de inteligenta IQ 4

Teste de inteligenta IQ 4

25 Lei
Teste de inteligenta IQ 3

Teste de inteligenta IQ 3

25 Lei
-4.7%
Teste de inteligenta IQ 7

Teste de inteligenta IQ 7

PRP: 32 Lei 30.5 Lei
-17.8%
Teste de inteligenta IQ 1

Teste de inteligenta IQ 1

PRP: 32 Lei 26.3 Lei

Cumparate impreuna cu Teste de inteligenta IQ 5

Teste de inteligenta IQ 3

Teste de inteligenta IQ 3

25 Lei

25 Lei