MARIA CRISTEA SOIMU

Retete de post si sarbatori crestine

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Retete de post si sarbatori crestine

Format
200x225
Număr pagini
208
Editura
Paralela 45
Autor
MARIA CRISTEA SOIMU
Anul publicării
2020
ISBN
9789734731398

Rezumat Retete de post si sarbatori crestine - MARIA CRISTEA SOIMU

Sărbătorile creștine aduc cu ele un plus de bucurie, farmec și unitate a familiei, și asta… și prin bucătăria tradițională! O carte de bucate este o declarație de dragoste pe care tu, ca autor, o faci poporului tău. O carte de bucate închide în ea sentimentele tale și ale celor despre care vorbești și pentru care scrii. O carte de bucate este un document istoric, despre care se vorbește prea rar. Ea oferă informații despre tradiții și obiceiuri, despre viața și preocupările oamenilor, despre aspirații și despre bătălia zilnică pentru existență. O carte de bucate este o carte de poezie autentică, poate cea mai frumoasă carte de literatură scrisă de fiecare popor în parte. Cartea de față vine să umple un gol perpetuat de-a lungul celor trei veacuri de când se scriu rețete culinare în limba română.

Detalii produs
Despre MARIA CRISTEA SOIMU
MARIA CRISTEA SOIMU
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre MARIA CRISTEA SOIMU inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. MARIA CRISTEA SOIMU se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale MARIA CRISTEA SOIMU. Fiecare carte scrisa de MARIA CRISTEA SOIMU este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre MARIA CRISTEA SOIMU in categoria MARIA CRISTEA SOIMU astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


45 Lei