Pascale Casanova

Republica mondiala a literelor

PRP: 34 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
31.62 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Republica mondiala a literelor

Format
160x220
Număr pagini
428
Editura
Grupul Art
Autor
Pascale Casanova
Anul publicării
2016
ISBN
9786067102307

Rezumat Republica mondiala a literelor - Pascale Casanova

Ambiţioasa lucrare a autoarei Pascale Casanova reprezintă primul model sistematic creat în vederea înţelegerii producţiei, circulaţiei şi evaluării operelor literare din întreaga lume. Departe de a fi înfăţişată ca un teritoriu magic al formelor literare pure, Republica Mondială a Literelor ni se dezvăluie ca un spaţiu inegal, dominat de rivalităţi, unde capitalul literar al unei ţări este singurul capabil să dea o legitimitate şi un avantaj incomensurabil în nesfârşita luptă pentru lărgirea zonelor de influenţă. Văzute din acest punct de vedere, amprentele lăsate de scriitori precum Kafka, Joyce, Beckett, Danilo Kiš, Faulkner, Ibsen, Ramuz sau Ngũgĩ wa Thiong'o capătă noi dimensiuni.„O carte strălucită... Departamentele literare sunt aproape mereu organizate în funcţie de limbă şi de ţară, dar cartea scrisă de Casanova ne oferă nenumărate motive să ne îndoim că această metodă înglobează felul în care literatura funcţionează de fapt.” New Yorker„Ca cercetător, Pascale Casanova s-a specializat în excepţii. Pe lângă o cunoaştere literară excepţională prin dimensiunea şi profunzimea ei, ea posedă o cunoaştere teoretică cu adevărat vastă, pe care o mânuieşte cu multă autoritate. În urmărirea acestui imens subiect – universul relaţiilor care constituie «Republica Mondială a Literelor» –, Casanova şi-a fixat o provocare intimidantă: aceea de a construi şi de a verifica în mod empiric un model teoric al «fabricii universalului».” - Pierre Bourdieu

Detalii produs
Despre Pascale Casanova
Pascale Casanova
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Pascale Casanova inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Pascale Casanova se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Pascale Casanova. Fiecare carte scrisa de Pascale Casanova este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Pascale Casanova in categoria Pascale Casanova astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Republica mondiala a literelor
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-7%
Republica mondiala a literelor

Republica mondiala a literelor

PRP: 34 Lei 31.62 Lei
PRP: 34 Lei

31.62 Lei