Nicolae Iorga

Razboiul Nostru in Note Zilnice Vol. 2

PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
24 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Razboiul Nostru in Note Zilnice Vol. 2

Format
130x200
Editura
Paul Editions
Autor
Nicolae Iorga
ISBN
9786069703137

Rezumat Razboiul Nostru in Note Zilnice Vol. 2 - Nicolae Iorga

Razboiul Nostru in Note Zilnice (vol. 2) - Nicolae Iorga Cine s-a dăruit cu atâta pasiune neamului său ca Nicolae Iorga? Cine a fost cu atâta genialitate interpretul istoriei poporului român? Cine a înțeles mai bine poporul acesta de țărani cuminți rezistenți ca stâncile înfipte în cursul neastâmpărat al apelor? Nu este moment sau problemă din istoria lumii sau trecutul neamului său careia condeiul, uneori ascuțit, careia Iorga să nu-i fi închinat câteva pagini. În cartea Războiul nostru în note zilnice marele istoric abordează problemele cu care se confruntă statele din Europa în preajma începerii Primului Război Mondial, dar și situația neutralității României. Ea cuprinde totodată comentarii și reflecții asupra unor momente importante petrecute în viața țării noastre în intervalul 1914-1918, cum ar fi moartea Regelui Carol I sau suirea pe tron a lui Ferdinand. Sunt pagini pline de sensibilitate și duioșie în care vorbește despre românii din Ardeal sau din Basarabia, dar și unele acide în care cu un umor fin critică unele acțiuni ale unor șefi de Stat sau alte personalități ale momentului. Multe și nenumărate sunt notițele lui Iorga privitoare la articole din presa vremii, de la noi sau de aiurea, pe care le apreciează sau le condamnă cu ferme argumente. Naționalismul lui Iorga vibrează la tot ce e românesc, el moare și înviază odată cu istoria țării și cu domnii săi, mai mari sau mai mici. Nicolae Iorga și-a iubit țara și poporul cu o patimă sacră.
Detalii produs
Despre Nicolae Iorga
Nicolae Iorga
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Nicolae Iorga inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Nicolae Iorga se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Nicolae Iorga. Fiecare carte scrisa de Nicolae Iorga este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Nicolae Iorga in categoria Nicolae Iorga astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Carol II

Carol II

PRP: 35 Lei

28 Lei

Carol I

Carol I

PRP: 35 Lei

28 Lei

Istoria Vietii Bizantine

Istoria Vietii Bizantine

PRP: 35 Lei

28 Lei

Istoria civilizatiilor

Istoria civilizatiilor

PRP: 22 Lei

17.6 Lei

Mari comandanti de osti

Mari comandanti de osti

PRP: 17 Lei

13.6 Lei

PRP: 30 Lei

24 Lei