James PattersonMaxine Paetro

Private - Agentia de investigatii

PRP: 27.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
22.4 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Private - Agentia de investigatii

Număr pagini
416
Editura
RAO
Autor
James Patterson,
Maxine Paetro
ISBN
9786066097420

Rezumat Private - Agentia de investigatii - Maxine Paetro, James Patterson

Jack, un veteran marin din Afghanistan, a fost rugat de tatăl său condamnat la închisoare pe viață să îl viziteze. Tatăl acestuia își dorește să reînvie firma de odinioară, care avea un renume mondial. Îi spune fiului său că va primi un pachet cu informații murdare despre toți clienții precendenți și acces la un cont cu 15 milioane de dolari. Așa că Jack decide să repornească Private. O carte care te duce într-un carusel de emoții prin numeroasele cazuri interesante de care trebuie să se ocupe agenția de investigații. Este primul volum dintr-o serie captivantă.

„Oamenii au încredere în mine cu secretele lor și nu știu sigur de ce. Trebuie să fie ceva în legătură cu fața mea, poate cu ochii mei.”
prm50

Fragment din carte

Detalii produs
Despre Maxine Paetro
Maxine Paetro
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maxine Paetro inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maxine Paetro se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maxine Paetro. Fiecare carte scrisa de Maxine Paetro este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maxine Paetro in categoria Maxine Paetro astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre James Patterson
James Patterson
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre James Patterson inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. James Patterson se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale James Patterson. Fiecare carte scrisa de James Patterson este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre James Patterson in categoria James Patterson astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 27.99 Lei

22.4 Lei