Catherine GildinerLisa Olivera

Pachet Vindecarea ranilor emotionale

PRP: 104.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
69.9 Lei

Ai reacții de furie, anxietate, panică pe care nu ți le poți explica? Ai avut o copilărie dificilă? Simți că nu ai avut cu cine să vorbești când aveai mai mare nevoie? Poate că alții te-au făcut să te prefaci, să îți pui măști, să te modelezi conform așteptărilor lor sau să încetezi să vezi cât de uimitoare sunt toate calitățile, dar și ciudățeniile tale. Primul pas spre vindecare constă în a întâmpina cu bucurie toată umanitatea ta; să accepți cine ești și să te întorci acasă – tu la tine.

Ai reacții de furie, anxietate, panică pe care nu ți le poți explica? Ai avut o copilărie dificilă? Simți că nu ai avut cu cine să vorbești când aveai mai mare nevoie? Poate că alții te-au făcut să te prefaci, să îți pui măști, să te modelezi conform așteptărilor lor sau să încetezi să vezi cât de uimitoare sunt toate calitățile, dar și ciudățeniile tale. Primul pas spre vindecare constă în a întâmpina cu bucurie toată umanitatea ta; să accepți cine ești și să te întorci acasă – tu la tine.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Traume ascunse

Format
130x200
Număr pagini
400
Editura
Bookzone
Autor
Catherine Gildiner
Anul publicării
2023
Liste
Biblioteca lui Morar
ISBN
9786303050928
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Vindecarea ranilor emotionale - Catherine Gildiner, Lisa Olivera

Rezumat NU sunt suficient de bun – Lisa Olivera


E minunat să înțelegi cine ești cu adevărat, pentru că ești mai mult decât îți spui că ești!


La doar câteva ore de la naștere, Lisa Olivera a fost abandonată în spatele unei stânci de lângă Pădurea Muir din California de Nord. La scurt timp, a fost găsită de cei care aveau să devină părinții ei adoptivi. Lisa a crescut știind că a fost adoptată, dar abia mai târziu a înțeles că poartă în inimă rana abandonului. Ca mulți alți copii puși în această situație, s-a întrebat neîncetat care a fost motivul pentru care mama sa naturală a părăsit-o. Neavând răspunsuri, Lisa și-a creat o poveste prin care își spunea că nu este suficientă și că este absolut necesar să ajungă cât mai aproape de perfecțiune pentru a putea fi iubită. Până când, cu ajutorul unui terapeut, ea a înțeles un lucru care i-a schimbat viața: povestea ei era greșită, nu ea.


Dacă și tu te regăsești în situația Lisei – crezi că nu ești suficient, că nu meriți să fii iubit, simți că vrei să te eliberezi de tine ca de o haină care te strânge –, este timpul să-ți rescrii povestea. Iar Lisa te va ajuta.


Această carte este o scrisoare de dragoste către sinele tău autentic, cel onest, curajos, liber, cel care nu lasă să se scurgă dragostea pentru viață prin rănile și cicatricile sufletului. Îți va arăta că, pentru a te vindeca, nu trebuie să uiți, să ștergi sau să anulezi, ci să integrezi durerea ta în povestea vieții tale, astfel încât să te simți bine tu cu tine.


Această carte te va învăța:


-         Să îți rescrii povestea, pentru a lăsa în spate trecutul dureros.

-         Să te eliberezi de rănile trecutului prin exerciții practice.

-         Să te iubești, să te accepți, să te îmbrățișezi așa cum meriți.

-         Să capeți încredere în tine, fără să te mai crezi insuficient.

-         Să faci distincția între gândurile false și cele adevărate.


Pornește într-o călătorie de autocunoaștere la finalul căreia te așteaptă omul care te iubește cel mai mult, cel care îți este alături în fiecare moment: tu însuți!


FRAGMENT


Pe parcursul acestei cărți, vă voi împărtăși multe dintre mentalitățile și practicile care ne-au sprijinit atât pe mine, cât și pe alții în călătoria de vindecare. Le voi prezenta în trei părți: cum să devii onest, cum să devii curajos și cum să devii liber. Cum să devii onest se referă la confruntarea și explorarea propriilor credințe și la poveștile care își au originea în aceste credințe, la modul în care apar în viețile noastre și la impactul pe care îl au asupra propriei persoane. Înțelegerea modului în care poveștile se tot împletesc pe parcursul vieților noastre ne face să fim conștienți de nevoia de a merge înainte cu claritate. Cum să devii curajos se referă la acțiunea curajoasă de a scoate din rădăcină poveștile care ne trag înapoi și să inventăm unele noi. Această acțiune ne permite să decidem cine suntem noi cu adevărat. Cum să devii liber se referă la dezvoltarea noilor povești. Este vorba despre încorporarea a ceea ce am descoperit prin dificila, dar frumoasa muncă menționată aici, într-o manieră meniă să sprijine umanitatea noastră deplină, bunătatea noastră și integralitatea noastră inerentă. Această acțiune ne permite să avem ceva de spus în felul în care se desfășoară poveștile și viețile noastre.

 

Rezumat Traume ascunse - Catherine Gildiner


Există fericire după suferinţă. Nimeni nu e irecuperabil.

 

Ai avut experiențe dureroase? Te lupți și acum cu amintiri care revin necruțătoare și îți erodează stima de sine? Îți derulezi în minte și în inimă filmul respectivelor evenimente și te întrebi ce ai fi putut face diferit? Ai momente bruște de furie sau de teamă, pe care nu ți le poți explica?

 

Dacă da, o să găsești o sursă de recuperare și de speranță în poveștile pacienților lui Catherine Gildiner, dezvăluite în cartea pe care o ții acum în mână. Psiholog cu peste 25 de ani de experiență, Catherine explorează cu autenticitate cinci personalități captivante, reunite prin profunzimea traumelor care le-au marcat. Fiecare pacient reprezintă un mister care va fi dezvăluit pas cu pas în decursul anilor de terapie, iar situațiile cumplite prin care au trecut reflectă momente trăite de foarte mulți dintre noi.

 

Modul în care aceste cinci persoane își regăsesc pas cu pas echilibrul interior, sănătatea emoțională și forța de a depăși trecutul și de a trăi din plin prezentul dovedește că suferința nu trebuie să fie o condamnare pe viață, și că există un remediu.

 

O invitație la asumare și explorare de sine, cartea te ajută să îți confrunți cu succes propriii demoni interiori, să găsești inspirație și susținere în calea ta spre vindecare și liniște. Pacienții lui Gildimer nu sunt victime, ci eroi, și îți vor insufla curajul de a-ți confrunta și trata propriile traume ascunse. 

 

Această carte este pentru tine dacă:

 

·        ai reacţii de furie, panică, anxietate etc pe care nu ţi le poţi explica

·        ai avut o copilărie dificilă

·        ai fost ținta hărțuirii, abuzului sau negljenței

·        ai fost manipulat de persoane răuvoitoare

·        ai fost discriminat pe criterii etnice sau sociale

·        ai asistat neputincios la destrămarea familiei tale

 

Deopotrivă răvășitoare și plină de speranță.

– Newsweek.

 

Cutremurătoare, surprinzătoare, incitantă și profundă; aceasta este, în cele din urmă, o carte despre forța conexiunii între oameni și despre triumful spiritului.

—Lori Gottlieb, scriitoare

 

Aceste povestiri au o forță aproape mitologică, la granița tragediei, dar virează în cele din urmă spre mântuire, cu ajutorul unei terapeute care își asumă propriile greșeli și caută să se cunoască mai bine pe sine, ca și pe pacienții pe care îi tratează. N-am putut lăsa cartea din mână.

—Antanas Sileika


Fragment din carte


Furia nu e un sentiment, ci un mecanism de apărare. Când nu poți să-ți accepți adevăratele sentimente pentru că îți provoacă prea multă suferință, te aperi de ele cu ajutorul furiei.


Recomandări

+
=
PRP: 159.90 Lei
114.80 Lei
Economisești 45.10 Lei !
+
=
PRP: 153.90 Lei
106.90 Lei
Economisești 47.00 Lei !
+
=
PRP: 154.80 Lei
108.90 Lei
Economisești 45.90 Lei !
Detalii produse
Despre Catherine Gildiner
Catherine Gildiner
Biografie
Catherine Gildiner s-a născut în 1948, în Lewiston, New York. A absolvit literele la Oxford și psihologia la Universitatea din Ohio. A deschis un cabinet privat de psihoterapie și are peste 25 de ani de practică. A scris trei cărţi de memorii, un roman şi un volum terapeutic. Cartea ei de debut, Too Close To The Falls, a petrecut 154 de săptămâni în topul New York Times, deţinând în prezent recordul de cea mai populară carte de memorii.

"Traume ascunse" a a fost tradusă în 11 limbi şi a fost aleasă cartea anului pe Amazon.

În prezent, Catherine Gildiner locuiește în Toronto (Canada), alături de soțul ei, Michael și de cei trei copii ai lor.
Autorul cărților:
Despre Lisa Olivera
Lisa Olivera
Biografie
Lisa Olivera este scriitoare, terapeută, căutător de adevăr, soție, mamă și om. Consideră că menirea ei pe Pământ este aceea de a sprijini oamenii să-și amintească, să cultive și să se bucure pe deplin de umanitatea lor, de faptul că sunt perfecți prin simplul fapt că sunt. Mottoul ei? „Sunt sigură că suntem cu toții deja întregi, demni și suficienți de buni, chiar dacă, uneori, viața, oamenii și sistemele în care trăim ne pun piedici în a ne aminti adevărul despre noi înșine.”
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

18 recenzii

5 stele

18

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


M

Mirela Dobre

De la adolescenți la adulți

Este genul de carte pe care trebuie să o citesti începând cu începerea liceului. Fiind o perioada nouă și stresantă modul în care adolescenții se comportă te afectează foarte ușor. Cartea asta este ca un ghid prin viață

Recenzie pentru cartea NU SUNT SUFICIENT DE BUN

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena Matei

Recomand

Ador această carte. Sunt terapeut și acest titlu este printre cele pe care le recomand pacienților mei

Recenzie pentru cartea NU SUNT SUFICIENT DE BUN

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Simona Nae

Un must în biblioteca personală

Am împrumutat-o prima dată de la un prieten, dar am cumpărat-o și eu. Este genul de carte care este nelipsită în bibliotecă

Recenzie pentru cartea NU SUNT SUFICIENT DE BUN

0

Răspunde

Comentarii(0)

N

Nicoleta Andreiescu

Traducerea este foarte bună

Într-un final o carte din categoria „self help” care chiar ajută

Recenzie pentru cartea NU SUNT SUFICIENT DE BUN

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Sebastian Ursache

Cartea este foarte greu de citit, conținutul te lasă masca iar dacă nu ai psihicul puternic te dărâmă. Traducerea este super. Îmi pare nespus de rău de personajele cărții.

Recenzie pentru cartea Traume ascunse

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana Zaharia

O lectură puternică

Greu de citit în anumite momente, dar o carte care ajunge să te inspire. Vezi lumea puțin diferit după ce citești cartea asta.

Recenzie pentru cartea Traume ascunse

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Irina Albu

Alinare și vindecare. Recomand!

Sunt fascinată de modul autoarei de a aborda fiecare pacient. Mă simt liniștită că a reușit în felul ei să le ofere alinare.

Recenzie pentru cartea Traume ascunse

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Sergiu Năstase

Mulțumiri editurii pentru traducere

Sincer să fiu nu credeam că voi începe această carte. Am auzit păreri diferite, dar tot experiența personală este cea mai bună. Mi-a plăcut foarte mult și consider că merită mai multă atenție acest titlu

Recenzie pentru cartea Traume ascunse

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

Alte carti din categoriile: Dezvoltare personala, Carti psihologice, Non-fictiune

BestSeller
-18.4%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-20%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-23.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-16.9%
Terapia copilului interior

Terapia copilului interior

PRP: 59 Lei 49 Lei
-20%
Nou
-16.9%
Atenție cu intenție

Atenție cu intenție

PRP: 59 Lei 49 Lei
Nou
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-24.5%
FĂRĂ ȚIPETE

FĂRĂ ȚIPETE

PRP: 49 Lei 37 Lei
BestSeller
-40.8%
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-30%
Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei 42 Lei
BestSeller
-25.3%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 59 Lei
BestSeller
-23.9%
Terapie 1 la 1 cu sinele tău

Terapie 1 la 1 cu sinele tău

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
Hardcover
BestSeller
-34.9%
MANIFEST - Ediție Cartonată

MANIFEST - Ediție Cartonată

PRP: 49 Lei 31.9 Lei
-25%
Mitul normalitatii

Mitul normalitatii

PRP: 89 Lei 66.75 Lei
BestSeller
-40%
Corpul nu uita

Corpul nu uita

PRP: 46 Lei 27.6 Lei
-10.9%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 49 Lei
BestSeller
-36.5%

Cumparate impreuna cu Pachet Vindecarea ranilor emotionale

BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
Nou
-30.3%
BestSeller
-24.5%
FĂRĂ ȚIPETE

FĂRĂ ȚIPETE

PRP: 49 Lei 37 Lei
Nou
BestSeller
-11.1%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-35.8%
BestSeller
-18.4%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Transport
gratuit
BestSeller
-40.5%
Pachet Femei neînvinse

Pachet Femei neînvinse

PRP: 147.9 Lei 88 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-17.6%
Nou
-18.4%
Restart

Restart

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-33.1%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 79 Lei
Transport
gratuit
BestSeller
-35.5%
Nou
-41.8%
Pachet Îmi transform viața

Pachet Îmi transform viața

PRP: 153 Lei 89 Lei
Transport
gratuit
BestSeller
-36.1%
-30.6%
-46.7%
Pachet Parintele de azi

Pachet Parintele de azi

PRP: 167 Lei 89 Lei
Hardcover
-39.8%
Pachet MANIFEST

Pachet MANIFEST

PRP: 98 Lei 59 Lei
-40%
Arta sexualității

Arta sexualității

PRP: 47.9 Lei 28.74 Lei
Scrisoare
BestSeller
-28.6%
Despre sensul vietii

Despre sensul vietii

PRP: 49 Lei 35 Lei
-10%
Harta Femeii

Harta Femeii

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
PRP: 104.9 Lei

69.9 Lei