Sierra Simone

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
69 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Regina Americii

Format
130x200
Număr pagini
528
Editura
Bookzone
Autor
Sierra Simone
Anul publicării
2020
ISBN
9786069008768
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Seria Camelot - Sierra Simone

Seria „Camelot” de Sierra Simone aduce magia poveștilor cu regi și cavaleri într-o fantezie modernă explicită și periculos de vizuală. Comandă acum cele 4 volume și lasă-te surprins de o poveste care împletește seducția, gelozia, dorința și dragostea cu intrigile politice!


Seria „Camelot” nu este pentru cei slabi de inimă. Nu este pentru cei care își feresc ochii când acțiunea devină prea... intensă. Dar este pentru cei care cred cu tărie în puritatea iubirii, în oricâți s-ar simți și experimenta aceasta. Pentru că un trio amoros împletit cu o legendă nu poate să fie decât o capodoperă scrisă de condeiul Sierrei Simone. Iar când privești povestea legendară a regelui Arthur prin lentila prezentului provocator și lipsit de inhibiții, începi să trăiești cu adevărat și să lupți cu toate armele în bătălia seducției, a iubirii și a dorințelor arzătoare.

 

„Regina Americii”

I-a fost frântă inima de două ori. Greer și-a promis că nu o să mai iubească niciodată. Totul până când se află față în față cu vicepreședintele și președintele. Acum, Greer este blocată între trecut și prezent, între plăcere și durere, între cei doi bărbați care tânjesc după atingerile sale, experimentând profunzimea iubirii dincolo de orice limită. Odată ce depășești limitele, este greu să te mai întorci la normal sau să îți dorești mai puțin.

 

„Prințul Americii”

Trioul controversat își continuă saga și ne poartă din punctul culminant al sfârșitului primului volum într-un alt punct culminant. Public ei se vor confrunta cu crize mondiale, conflicte politice, scandaluri și tragedii. Dar bătălia pe care o duc în spatele ușilor închise este cea care îi va defini și va face deliciul cititorilor. Printre secrete, minciuni, lăcomie, dorințe, trădare, gelozie și conspirații, vor lupta să se țină aproape unul de celălalt.

O poveste absolut delicioasă din perspectiva lui Embry, care își sacrifică sufletul și iubirea pentru cavalerii triunghiului amoros.

 

„Regele Americii”

Se spune că fiecare erou are un defect fatal, un păcat ascuns, un punct slab care îi amenință viitorul. Păcatele lui Ash au fost dezvăluite, iar iubirea pentru prințul și regina sa îl împing la un pas de tragedie. Iubirea a fost dintotdeauna sfârșitul poveștii celor trei. Dar ar putea fi și sfârșitul lor.

Ash a reușit să își transforme întreaga viață: de la un orfan care a crescut în sărăcie a ajuns cel mai puternic om de pe pământ. Și acum are din nou onoarea de a candida pentru președinția Statelor Unite ale Americii. Prima dată l-a avut pe cel mai bun prieten și iubit alături. De această dată este contracandidatul lui.

În ultimul volum din seria Camelot, Sierra Simone ne surprinde cu dezvăluiri șocante și ne emoționează cu un final magic și neașteptat.

 

Comandă acum și redescoperă legenda Regelui Arthur într-o fantezie modernă explicită care șochează și încântă deopotrivă!

 


 

Recenzii de la cititori


O fantezie delicioasă, un basm provocator

„Regina Americii este o fantezie delicioasă, un basm provocator... bogat în textură, extrem de emoționant și de o senzualitate fără margini, cu un strop esențial de magie.” – Meredith Wild, una dintre cele mai bine vândute autoare New York Times, despre „Regina Americii”


Ca un drog pentru simțurile mele

„Nu am cuvinte. Nu pot să descriu această carte... această carte superbă, provocatoare, fermecătoare, bântuitoare și fascinantă. Este tot ce mi-am dorit să citesc într-o carte din această categorie, ceea ce mi se întâmplă atât de rar. Este scrisă superb, ca un drog pentru simțurile mele. Este exact cartea care îți pune sângele în mișcare... și îți suprasolicită emoțiile.” – Carolina despre „Regina Americii”


Sierra îți poate ridica din nou temperatura

„În cazul în care te întrebai dacă Sierra îți poate ridica din nou temperatura, nu te teme. Această autoare are capacitatea de a construi o scenă provocatoare ca niciun alt scriitor. Are un talent admirabil nu doar pentru scenele senzuale, ci și pentru felul în care spune o poveste. Încă nu mi-am revenit după ce am citit a doua carte din seria semnată de Sierra.” – Julie despre „Prințul Americii”


O poveste care te va ține ostatic cu mult înainte de ultima pagină

„Pregătește-te pentru o poveste mai profundă decât tot ceea ce ai citit până acum. Pregătește-te să ai inima făcută bucăți. Pregătește-te să cazi mai adânc decât ai făcut-o vreodată până acum. Această poveste a prințului Americii este... ei bine, este diferită de orice poveste pe care ai citit-o vreodată. Este o poveste care te va schimba. Este o poveste care te va ține ostatic cu mult înainte de ultima pagină.” – Shane despre „Prințul Americii”


Fascinantă, frumos scrisă, incredibil de emoționantă și senzuală

„<<Regele Americii>> este fascinantă. Frumos scrisă, incredibil de emoționantă și senzuală, este concluzia perfectă a seriei captivante „Camelot”. Nimeni nu spune o poveste de dragoste neconvențională mai bine decât Sierra Simone.” – Melanie Harlow, autoare de bestseller-uri USA Today, despre „Regele Americii”


Am avut nevoie de un ventilator și de o nouă... lenjerie intimă

„O poveste care face dreptate poveștii de dragoste a acestor trei personaje... de multe ori am plâns, am oftat cu voce tare la răsturnările de situație... De asemenea, am avut nevoie de un ventilator și de o nouă... lenjerie intimă.” – Michelle despre „Regele Americii


Fenomenul Sierra Simone în România

6 Titluri publicate | 45012 Cititori | 129337 Exemplare vândute | 46 Scene fierbinți

 

Despre autor


Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, o fostă bibliotecară care a petrecut prea mult timp citind romane de dragoste în timpul programului.

Efervescența cu care scrie și acel element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său au transformat-o într-un punct de reper și un fenomen în literatura romance. Autoare a 25 de volume, nu îi este teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate, făcându-i pe cititorii săi să exploreze teritorii necunoscute ale fanteziilor lor.

Fragment din carte

Regina Americii


„– Nu sunt proprietatea nimănui, și-mi fixez ochii într-ai lui.

Drept răspuns el se apleacă și-mi șoptește la ureche cu o mână pe sub talia mea:

 – Așa e, nu ești proprietatea mea. Dar vei fi soția mea. Soția mea care îngenunchează în fața mea, care-mi dă carnea ei fără să pună întrebări, care-și pune inima și sufletul și viitorul în mâinile mele. Tu te gândești că ori îți aparții, ori îmi aparții, dar eu îți spun acum că sunt valabile ambele. Îți aparții și îmi aparții, și nu mă interesează dacă sună paradoxal, pentru că știm amândoi că nu e așa. Iar acum, dacă nu poți accepta condițiile astea, spune-mi numele în clipa asta și ne renegociem relația. Dar dacă ești dispusă să te supui faptului că o să mă duc și-n iad doar să te știu în siguranță, atunci spune da, domnule.

Enervarea mă părăsește pe loc, înlocuită de emoțiile care se ridică spre suprafață odată ce adrenalina se restabilește la nivelul la care se afla înaintea incidentului cu Melwas.

– Da, domnule, spun simțindu-mă vinovată că mi-am vărsat temerile și furia pe el.”

 

Prințul Americii


„Tremură în timp ce o fac. Simt lacrimile neuscate pe obrajii ei și părul de satin. Nu mai plânge. Are ochii lărgiți și fascinați, implorând și curioși în același timp. Pielea i se înfioară.

Și, dintr-o dată, băiatul de bani gata care credeam că sunt dispare. Monstrul care a simțit pe pulpe sângele lui Greer s-a întors. Îi pun mâna în jurul gâtului, simțind mișcările interioare când înghite sub palma mea. Apăs, savurând senzația desăvârșită pe care mi-o dă pielea fină, mușchii și venele care pulsează sub strânsoarea mea. Pe chip i se întrepătrunde senzația de panică și cu cea de plăcere, ca într-un mozaic, unduindu-se și amestecându-se ca umbrele de pe fundul unei piscine.

Mă aplec, continuând să-i strâng gâtul, și-i sărut chipul umbrit. O sărut pe frunte, pe marginile gurii acoperite de căuș, apoi cedez răului și o mușc. O mușc de obraji, de gât, îi mușc lobi urechilor și marginile mandibulei. O mușc de parcă aș vrea s-o mănânc, de parcă ar fi ceva de mâncat, de consumat, nu de iubit.

Dar o iubesc. Simt iubirea la fel de prezentă ca monstrul rău din mine, confundându-se unul cu cealaltă.”

 

Regele Americii


„Cuvintele acelea au vibrat în mine ca un gong, trezind la viață ceva nou, ceva nedezmorțit încă, o foame, o dorință. Îmi doream să-l ating și să fiu atins de Jareth, dar acela era punctul de început la voluptății mele; voiam să fiu ca el. Îmi doream să găsesc o fată cu gura frumoasă căreia să-i cer supunere și afecțiune, la schimb cu inima mea. Voiam ca lumea să-mi aparțină așa cum regatul lui Jareth îi aparținea, voiam să fiu atât de puternic încât să pot face pe cineva să zâmbească sau să plângă sau să danseze cu mine, fără să exercit presiune asupra lor, ci pentru că mă iubeau atât de tare încât să-mi îndure capriciile în schimbul afecțiunii mele.

Iar de-ar fi făcut-o...aș fi fost înfrânt. Al lor. Inima mea în mâinile lor pentru totdeauna.”

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din Pachet Seria Camelot înainte de a cumpăra.
Detalii produse
Despre Sierra Simone
Sierra Simone
Biografie
Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, datorită efervescenței cu care scrie, cât și datorită acelui element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său.

Cele 3 cărți din seria Confesiunea unui preot au avut parte de un succes răsunător la editura Bookzone, devenind bestselleruri încă din primele zile de la lansare, cu o sumedenie de fani înfocați dornici să guste din fructul interzis.

Autoare a 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper și un fenomen în categoria cărților pentru adulți, nefiindu-i teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.44

36 recenzii

5 stele

22

4 stele

8

3 stele

6

2 stele

0

1 stele

0


Alina.M

M-a dat peste cap, în cel mai bun sens posibil. Ce-i drept, nu e pentru oricine, dar dacă îți plac genul de cărți cu un amestec extraordinar între dramă, romantism și erotism, în care totul este dus la extrem, seria asta e ceea cauți. Dacă aș fi putut i-aș fi dat 10 ⭐️ 💯

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Monica Czura

A fost ok.

0

Răspunde

Comentarii(0)

O

Oana Filibiu

O serie de vis. Nu credeam ca exista asa ceva

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Raluca Nagy

JfK

Din ce am citit din descriere, imi aduce aminte cu mult de John F Kennedy. Al 35 lea presedinte SUA. Si el isi numea tara de vis " Camelot" sau ceva de genul si era acuzat ca ar fi bisexual.

Recenzie pentru cartea Regele Americii

0

Răspunde

Comentarii(0)

P

Pantilie Iulia

Felicitări Sierra!😘 Super volum!

Recenzie pentru cartea Regele Americii

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

GEORGETA IAKOBOVITS

Mi.a plăcut ce am citit . Tot ce am citit scris de Sierra Simone. Îmi place că abordează subiecte tabu ,care, sunt în viața reală dar ,pentru ca nu sunt pe înțelesul majorității, sunt discutate doar pe la colțuri. Sunt cărți pline de iubire ,indiferent se sexul sau preferințele partenerilor

Recenzie pentru cartea Regele Americii

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristina Georgiana

La fel ca în „Regina Americii”, erotismul întrece limitele, însă în această carte se pune accentul mai mult pe sentimente. Aici ne este prezentată povestea lui Embry, încă de când l-a cunoscut pe Ash în Carpatia. Primul capitol începe în forță, deoarece se întâmplă ceva destul de rău, iar mai apoi avem capitole și din trecutul lui Embry și povestea lui de atunci. Scrierea este destul de lejeră si destul de vulgară în același timp, predominând descrierea. I-am acordat tot 3,5 steluțe, ca și celor două cărți „Regina Amercii”.🤗

Recenzie pentru cartea Prințul Americii

0

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

3,5⭐

In primul volum nu prea mi-a plăcut de Embry, dar în acesta, Embry este next level. L-am cunoscut pe adevăratul Embry si dragostea pe care i-o poarta lui Ash. În continuare nu îmi place prezenta lui Greer, adică îi înțeleg intr-ul fel rolul, dar Embry și Ash sunt top pentru mine. A fost prima carte legata de bisexualitate pe care am citit-o, și este trist cum aceste persoane nu se pot afișa exact asa cum sunt mai ales în funcții de conducere. Embry m-a cucerit prin cat de multe sacrificii a putut să facă pentru ca viitorul lui Ash să fie asa cum merita. Plot-ul este interesant, dar chiar este o carte +18 după cum ne-a obișnuit autoarea, iar interacțiunile sexuale sunt foarte grafice, deci țineți cont de asta dacă doriți sa o citiți. Cred ca plot-ul putea fi exploatat mai mult, dar în același timp, dacă nu era atâta depravare si aceasta relație neconvențională, plus politica, în care orice informație poate fi o arma de șantaj, multe întorsături de situație nu ar mai fi avut loc. Finalul chiar m-a șocat și sunt foarte curioasă de deznodământul poveștii.

Recenzie pentru cartea Prințul Americii

1

Răspunde

Comentarii(0)

P

Pantilie Iulia

Ceva diferit însă profund,probabil asta e motivul pt care încă o citesc.Fascinanta!

Recenzie pentru cartea Prințul Americii

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristina Georgiana

Subiectul cărților este destul de interesant, ba chiar până acum nu am mai întâlnit ceva asemănător. Erotismul este cu mult peste limite, de aceea cred că pot fi citite doar de un grup mai restrâns de cititori, cei cărora le place acest gen. În cea de a doua carte am rămas destul de șocată, mai ales la final, unde se întâmplă niște lucruri destul de ciudățele, cel puțin pentru mine. Le-am dat 3,5 steluțe, deoarece unele întâmplări nu s-au pliat prea bine cu gustul meu. 🥰

Recenzie pentru cartea Regina Americii

0

Răspunde

Comentarii(0)

P

Pantilie Iulia

Interesant…wow…😘

Recenzie pentru cartea Regina Americii

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cosmina Adelina Ionel

Foarte bune! Pentru cine citeste astfel de carti.

Recenzie pentru cartea Regina Americii

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-74%
Pachet Sierra Simone

Pachet Sierra Simone

PRP: 304 Lei 79 Lei
BestSeller
-49.2%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-56.1%
Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei 69 Lei
-40.8%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-69.5%
BestSeller
-59.4%
Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-40.8%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-50.8%
Regina Americii

Regina Americii

PRP: 59 Lei 29 Lei
-40.8%
Prințul Americii

Prințul Americii

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-25.6%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 31.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-49%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-15%
Provocare

Provocare

PRP: 25 Lei 21.25 Lei
-23.4%
BestSeller
-49.2%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-49%
Mister O

Mister O

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-36.2%
Iubire triumfătoare

Iubire triumfătoare

PRP: 39 Lei 24.9 Lei
-24.7%
Marele DA

Marele DA

PRP: 49 Lei 36.9 Lei
BestSeller
-28.8%
Urmatoarele 365 de zile

Urmatoarele 365 de zile

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
-15%
Egomaniac

Egomaniac

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
-74%
Pachet Sierra Simone

Pachet Sierra Simone

PRP: 304 Lei 79 Lei
-15%
Mister

Mister

PRP: 55 Lei 46.75 Lei
BestSeller
-40.8%
365 de zile

365 de zile

PRP: 49 Lei 29 Lei
-40.8%
Regele Americii

Regele Americii

PRP: 49 Lei 29 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Seria Camelot

-57.5%
Pachet Seria Driven - 5 carti

Pachet Seria Driven - 5 carti

PRP: 235 Lei 99.9 Lei
-59.9%
Pachet Anna Zaires 3 Carti

Pachet Anna Zaires 3 Carti

PRP: 147 Lei 59 Lei
Nou
-37.8%
Seria Frații Gamble

Seria Frații Gamble

PRP: 139.7 Lei 86.9 Lei
-61.5%
Pachet Seria Big Rock

Pachet Seria Big Rock

PRP: 309 Lei 119 Lei
-48.4%
Seria Reina Roja

Seria Reina Roja

PRP: 153 Lei 79 Lei
-56.6%
Pachet Dulci plăceri

Pachet Dulci plăceri

PRP: 182 Lei 79 Lei
BestSeller
-33.1%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 79 Lei
-35.1%
-15%
Fara tine. Seria Addicted Vol.2

Fara tine. Seria Addicted Vol.2

PRP: 52.9 Lei 44.96 Lei
-35%
Domnul Masters

Domnul Masters

PRP: 71.5 Lei 46.5 Lei
Transport
gratuit
-29.6%
Păcatele zeilor

Păcatele zeilor

PRP: 98 Lei 69 Lei
-8.4%
Cea mai frumoasă greșeală

Cea mai frumoasă greșeală

PRP: 49 Lei 44.9 Lei
-20.4%
Acea Scânteie

Acea Scânteie

PRP: 49 Lei 39 Lei
-40.8%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
-66.7%
-62.3%
Pachet Ciocniri cu scântei

Pachet Ciocniri cu scântei

PRP: 98 Lei 36.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-40.7%
HEX Vol.  1 + 2 + 3

HEX Vol. 1 + 2 + 3

PRP: 167 Lei 99 Lei
PRP: 157 Lei

69 Lei