Sierra Simone

Regina Americii

PRP: 59 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
18.9 Lei

O poveste cutremurătoare pentru cei neinițiați în arta iubirii fără limite – îi va face chiar și pe cei mai pasionali amanți să roșească. „Regina Americii” aduce magia poveștilor cu regi și cavaleri într-o fantezie modernă explicită și periculos de vizuală.

O poveste cutremurătoare pentru cei neinițiați în arta iubirii fără limite – îi va face chiar și pe cei mai pasionali amanți să roșească. „Regina Americii” aduce magia poveștilor cu regi și cavaleri într-o fantezie modernă explicită și periculos de vizuală.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Regina Americii

Format
130x200
Număr pagini
528
Editura
Bookzone
Autor
Sierra Simone
Anul publicării
2020
ISBN
9786069008768

Rezumat Regina Americii - Sierra Simone

Sierra Simone ne convinge să mușcăm iar din fructul interzis cu o nouă poveste delicios de controversată. „Regina Americii” aduce magia poveștilor cu regi și cavaleri într-o fantezie modernă explicită și periculos de vizuală.


Comandă acum „Regina Americii” și lasă-te fermecat de imaginația autoarei care a vândut peste 75.000 de cărți doar în România!

O poveste cutremurătoare pentru cei neinițiați în arta iubirii fără limite – îi va face chiar și pe cei mai pasionali amanți să roșească. Nu este o carte pentru cei ce nu gustă deliciul acțiunii explicite și cred că iubirea care consumă trupuri și emoții este doar între femei și bărbați.


„Regina Americii”, primul volum din seria „Camelot”, este povestea legendară a regelui Arthur văzută prin lentila prezentului provocator și lipsit de inhibiții. Este povestea în care cavalerii triunghiului amoros sunt prinși în bătălia seducției, a iubirii, a geloziei și a dorințelor arzătoare.

I-a fost frântă inima de două ori. Greer și-a promis că nu o să mai iubească niciodată. Totul până când se află față în față cu vicepreședintele și președintele. Acum, Greer este blocată între trecut și prezent, între plăcere și durere, între cei doi bărbați care tânjesc după atingerile sale, experimentând profunzimea iubirii dincolo de orice limită. Poate credeai că nu te mai poate surprinde nimic după „Confesiunea unui preot”. Că ești pregătit. Că nimic nu poate fi mai savuros sau mai păcătos. Dar era doar preludiul pentru ceea ce urmează. Odată ce depășești limitele, este greu să te mai întorci la normal sau să îți dorești mai puțin. Iar Sierra Simone nu dezamăgește niciodată.


Recenzii de la cititori


O fantezie delicioasă, un basm provocator

„Regina Americii este o fantezie delicioasă, un basm provocator... bogat în textură, extrem de emoționant și de o senzualitate fără margini, cu un strop esențial de magie.” – Meredith Wild, una dintre cele mai bine vândute autoare New York Times

Ca un drog pentru simțurile mele

„Nu am cuvinte. Nu pot să descriu această carte... această carte superbă, provocatoare, fermecătoare, bântuitoare și fascinantă. Este tot ce mi-am dorit să citesc într-o carte din această categorie, ceea ce mi se întâmplă atât de rar. Este scrisă superb, ca un drog pentru simțurile mele. Este exact cartea care îți pune sângele în mișcare... și îți suprasolicită emoțiile.” – Carolina


Prin lentila savorilor amoroase

„Sunt îndrăgostită de toate cărțile Sierrei Simone. În noul volum avem parte de o repovestire a celebrei legende a lui Arthur, într-un cadru modern, dar prin lentila savorilor amoroase. Povestea este atât de detaliată și de înflăcărată, încât simt fiori numai când îmi aduc aminte de ea.” – Amalia


Descoperirea propriului basm

„Am intrat în această poveste legată la ochi. Și sunt atât de bucuroasă că am făcut acest lucru, pentru că povestea m-a făcut să dau drumul la aerul condiționat, deși nici nu este vară încă. Este călătoria unei femei către descoperirea propriului basm. Chiar dacă nu este convențional, este basmul ei. Iar noi, cititorii, suntem doar umilii său spectatorii.” – Sonia


Intensă, picantă, fascinantă

„Credeam că sunt pregătită pentru ceea ce urma să citesc. Dar cât de tare m-am înșelat! Această operă de artă putea fi scrisă doar de Sierra Simone. A fost intensă, picantă, fascinantă, o experiență cum nu mi-a mai fost dat să trăiesc până acum. Nici măcar în cărți.” – Mimi


Despre autor


Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, datorită efervescenței cu care scrie, cât și datorită acelui element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său.

Autoare a 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper și un fenomen în literatură, nefiindu-i teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate, făcându-i pe cititorii săi să exploreze teritorii necunoscute ale fanteziilor lor.

Un basm provocator capabil să-ți scurtcircuiteze toate conexiunile inimii și ale minții. Dă-ți voie să trăiești experiența savuroasă a magiei și a fanteziei în zilele prezentului cu noua carte semnată de Sierra Simone!

Fragment din carte

– Nu sunt proprietatea nimănui, și-mi fixez ochii într-ai lui.

Drept răspuns el se apleacă și-mi șoptește la ureche cu o mână pe sub talia mea:

– Așa e, nu ești proprietatea mea. Dar vei fi soția mea. Soția mea care îngenunchează în fața mea, care-mi dă carnea ei fără să pună întrebări, care-și pune inima și sufletul și viitorul în mâinile mele. Tu te gândești că ori îți aparții, ori îmi aparții, dar eu îți spun acum că sunt valabile ambele. Îți aparții și îmi aparții, și nu mă interesează dacă sună paradoxal, pentru că știm amândoi că nu e așa. Iar acum, dacă nu poți accepta condițiile astea, spune-mi numele în clipa asta și ne renegociem relația. Dar dacă ești dispusă să te supui faptului că o să mă duc și-n iad doar să te știu în siguranță, atunci spune da, domnule.

Enervarea mă părăsește pe loc, înlocuită de emoțiile care se ridică spre suprafață odată ce adrenalina se restabilește la nivelul la care se afla înaintea incidentului cu Melwas.

– Da, domnule, spun simțindu-mă vinovată că mi-am vărsat temerile și furia pe el

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Regina Americii înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Sierra Simone
Sierra Simone
Biografie
Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, datorită efervescenței cu care scrie, cât și datorită acelui element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său.

Cele 3 cărți din seria Confesiunea unui preot au avut parte de un succes răsunător la editura Bookzone, devenind bestselleruri încă din primele zile de la lansare, cu o sumedenie de fani înfocați dornici să guste din fructul interzis.

Autoare a 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper și un fenomen în categoria cărților pentru adulți, nefiindu-i teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.19

16 recenzii

5 stele

8

4 stele

3

3 stele

5

2 stele

0

1 stele

0


C

Cristina Georgiana

Subiectul cărților este destul de interesant, ba chiar până acum nu am mai întâlnit ceva asemănător. Erotismul este cu mult peste limite, de aceea cred că pot fi citite doar de un grup mai restrâns de cititori, cei cărora le place acest gen. În cea de a doua carte am rămas destul de șocată, mai ales la final, unde se întâmplă niște lucruri destul de ciudățele, cel puțin pentru mine. Le-am dat 3,5 steluțe, deoarece unele întâmplări nu s-au pliat prea bine cu gustul meu. 🥰

0

Răspunde

Comentarii(0)

P

Pantilie Iulia

Interesant…wow…😘

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cosmina Adelina Ionel

Foarte bune! Pentru cine citeste astfel de carti.

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Denisa Georgiana

Cartea asta e ceva ce nu am mai citit, nu la un mod atât de intens. Îți atrage atenția de la prima pagină și te ține captiv până la ultima. Cel puțin așa mi s-a întâmplat mie. Am uitat să mai mănânc, să mai beau, să mai fac orice altceva. Pe lângă asta, cred că știm cu toții ce isterie a fost o dată cu aparția trilogiei Fifty Shades of Grey, însă vă spun cu mâna pe inimă că acea serie e mic copil pe lângă Regina Americii. Așa că dacă aveați impresia că FSOG e cât se poate de explicită, Regina Americii vă va demonstra că se poate și mai bine de atât. E scrisă cu foarte multă pasiune și are de toate. Ba chiar, e și imprevizibilă, iar eu am adorat asta la ea. V-o recomand cu mare drag dacă îndrăgiți cărțile romantice, respectiv

1

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreea Elena

Prima parte primește 4 stele din partea mea, m-a fascinat , nu acțiunea in sine , ci scrierea autoarei . Chiar m-a făcut sa rămân târziu in noapte sa o termin . A doua parte 3 stele , eram curioasa ce se întâmpla .

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Roberta

Ce altceva aș putea spune despre „Regina Americii”, decât că a fost frustrantă într-un mod încântător, șocantă într-un mod amuzant și scandaloasă într-un mod unic Sierrei Simone? Când am început-o, am pornit cu preconcepția asta că nimic nu poate întrece „Confesiunile unui preot” când vine vorba de subiecte tabu, lucruri ce ar fi considerate tulburătoare în România. Și, O, Doamne, ce țeapă mi-am luat. Fiindcă Sierra Simone m-a lăsat să fierb vreo 400 de pagini cu scene 18+ la același nivel de scandal ca și cele din confesiune și m-a lăsat să mă uit la carte oftând ușurată, crezând că am trecut de ce era mai rău, totul ca să-mi trântească pe la sfârșitul celei de-a doua părți o scenă cât se poate de DEOCHIATĂ. Și, credeți-mă, ăsta e cel mai decent cuvânt pe care l-am găsit. Ah, apropo. După scena aia care m-a șocat până și pe mine (care chiar mă băteam în piept zicând că am întâlnit de toate în cărți), autoarea m-a lovit în moalele capului cu un final tip cliffhanger, când îmi era lumea mai dragă. Căci considerase că nu eram deja suficient de dată peste cap. Și, bineînțeles, după atâția nervi, atâtea șocuri și aproape-dat-cu-cartea-de-pereți-uri, care a fost reacția perfect justificată? „A FOST GENIAL, VREAU CONTINUAREA!!!!”. Mhm.

2

Răspunde

Comentarii(0)

L

Luisa Maria

Regina Americii m-a surprins plăcut. Am devorat cartea în câteva ore și abia dacă am putut să o las jos din mână. Datorită unor recenzii citite aveam impresia că voi da peste un pornoșag tras de păr (avem trageri de păr, avem și ceva pornoșag, dar nu exagerat). Încă de la început știm că Greer, personajul principal feminin, și Ash, personajul principal masculin, se vor căsătorii. Episoadele sunt povestite de Greer. Nu mi s-a părut că a creat o confuzie switch-ul între timpuri (prezent, în urmă cu 10 ani, cu 5 ani). Povestea curge frumos. Personajele, nu multe la număr și-au făcut frumos prezența în poveste și fiecare a fost bine scris încât eu ca un cititor să ajung să o urăsc pe Abilene, să am o antipatie pentru Merlin și să mă farmece Embry.

0

Răspunde

Comentarii(1)

L

Liliana Topală

Nu puteai sa atenționezi si tu ca faci mare SPOILER? adică spui cum se termina ?? Wtf

A

Andreea Butean

Imi place cartea , dar ma deranjeaza putin firul cronologic si alte cateva detalii marunte care nu imi permit sa dau 5 stelute dar oricum o recomand fiindca este o lectura destul de placuta

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreee Patracuta

O carte interesanta , efectiv nu stiu ce sa zic despre ea . O recomand chiar daca da putin spre porno

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Denisa Georgiana

Cartea asta e ceva ce nu am mai citit, nu la un mod atât de intens. Îți atrage atenția de la prima pagină și te ține captiv până la ultima. Cel puțin așa mi s-a întâmplat mie. Am uitat să mai mănânc, să mai beau, să mai fac orice altceva. Pe lângă asta, cred că știm cu toții ce isterie a fost o dată cu aparția trilogiei Fifty Shades of Grey, însă vă spun cu mâna pe inimă că acea serie e mic copil pe lângă Regina Americii. Așa că dacă aveați impresia că FSOG e cât se poate de explicită, Regina Americii vă va demonstra că se poate și mai bine de atât. E scrisă cu foarte multă pasiune și are de toate. Ba chiar, e și imprevizibilă, iar eu am adorat asta la ea. V-o recomand cu mare drag dacă îndrăgiți cărțile romantice, respectiv erotice.

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

Pachete

-68.9%
Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei 48.9 Lei
-74%
Pachet Sierra Simone

Pachet Sierra Simone

PRP: 304 Lei 79 Lei

De la același autor

-63.5%
Prințul Americii

Prințul Americii

PRP: 49 Lei 17.9 Lei
-63.5%
Regele Americii

Regele Americii

PRP: 49 Lei 17.9 Lei
-74%
Pachet Sierra Simone

Pachet Sierra Simone

PRP: 304 Lei 79 Lei
BestSeller
-68%
Regina Americii

Regina Americii

PRP: 59 Lei 18.9 Lei
BestSeller
-67.6%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
-68.9%
Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei 48.9 Lei
-65.5%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 16.9 Lei
BestSeller
-72.9%
BestSeller
-73.7%
Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
BestSeller
-71.6%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 13.9 Lei
-65.5%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 16.9 Lei
-68.9%
Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei 48.9 Lei
-63.5%
Prințul Americii

Prințul Americii

PRP: 49 Lei 17.9 Lei
-42%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-71.6%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 13.9 Lei
BestSeller
-73.7%
Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
-69.5%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 11.9 Lei
-32.4%
Provocare

Provocare

PRP: 25 Lei 16.9 Lei
-29.5%
-69.5%
Mister O

Mister O

PRP: 39 Lei 11.9 Lei
-72.1%
Iubire triumfătoare

Iubire triumfătoare

PRP: 39 Lei 10.9 Lei
BestSeller
-67.6%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
-15%
Mister

Mister

PRP: 55 Lei 46.75 Lei
BestSeller
-65.5%
Urmatoarele 365 de zile

Urmatoarele 365 de zile

PRP: 49 Lei 16.9 Lei
-15%
Egomaniac

Egomaniac

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
-74%
Pachet Sierra Simone

Pachet Sierra Simone

PRP: 304 Lei 79 Lei
-61.4%
Marele DA

Marele DA

PRP: 49 Lei 18.9 Lei
BestSeller
-65.5%
Acea zi

Acea zi

PRP: 49 Lei 16.9 Lei

Cumparate impreuna cu Regina Americii

-63.5%
Prințul Americii

Prințul Americii

PRP: 49 Lei 17.9 Lei
BestSeller
-71.6%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 13.9 Lei
BestSeller
-73.7%
Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
BestSeller
-67.6%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
-63.5%
Regele Americii

Regele Americii

PRP: 49 Lei 17.9 Lei
-72.9%
Pachet 365 de zile

Pachet 365 de zile

PRP: 147 Lei 39.9 Lei
-65.5%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 16.9 Lei
-66.3%
Gallant. Conacul Bântuit

Gallant. Conacul Bântuit

PRP: 59 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-49.2%
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
PRP: 59 Lei

18.9 Lei