Sierra Simone

Printul Americii

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
17.9 Lei

O fantezie senzuală și epicuriană povestită de prințul care își sacrifică sufletul și iubirea pentru cavalerii triunghiului amoros. O poveste din spatele ușilor închise, cu sentimente și dureri mascate de o fațadă de playboy absolut delicioasă.

O fantezie senzuală și epicuriană povestită de prințul care își sacrifică sufletul și iubirea pentru cavalerii triunghiului amoros. O poveste din spatele ușilor închise, cu sentimente și dureri mascate de o fațadă de playboy absolut delicioasă.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Printul Americii

Format
130x200
Număr pagini
408
Editura
Bookzone
Autor
Sierra Simone
Anul publicării
2020
ISBN
9786069700006

Rezumat Printul Americii - Sierra Simone

Sierra Simone își arată adevărata măestrie atunci când trebuie să portretizeze seducția, senzualitatea, plăcerea carnală și... poftele interzise ale inimii. Condeiul său trece cu ușurință de la basme la fantezii moderne, conturând întotdeauna dorințele cu ispite și magie, mai ales în noua carte din seria „Camelot”, „Prințul Americii”.


Convinge-te singur de atracția poveștilor devorate de peste 85.000 de cititori doar în România, atracție în fața căreia nu poți rezista oricâte lacăte i-ai pune inimii tale!

„În cazul în care te întrebai dacă Sierra îți poate ridica din nou temperatura, nu te teme. Această autoare are capacitatea de a construi o scenă provocatoare ca niciun alt scriitor. Are un talent admirabil nu doar pentru scenele senzuale, ci și pentru felul în care spune o poveste. Încă nu mi-am revenit după ce am citit a doua carte din seria semnată de Sierra.” – Julie

O fantezie senzuală și epicuriană povestită de prințul care își sacrifică sufletul și iubirea pentru cavalerii triunghiului amoros. O poveste din spatele ușilor închise, cu sentimente și dureri mascate de o fațadă de playboy absolut delicioasă.

Sierra știe cu desăvârșire cum să-și facă până și cei mai pudici cititori să iasă din zona de confort și să se joace cu perspectivele obraznice în mintea lor. Știe cum să incite, să provoace, să stârnească dorințe și plăceri. Iar în „Prințul Americii” ne-o demonstrează încă o dată, lăsându-i pe președintele și vicepreședintele Americii, precum și pe femeia pe care amândoi își doresc să o domine și să fie dominați la rândul lor să își continue saga într-un deliciu scriitoricesc care șochează și încântă deopotrivă cititorii. Liniile fine dintre prezent și trecut sunt nedefinite, purtându-te din punctul culminant al sfârșitului primului volum din serie într-un alt punct culminant, provocându-ți imaginația să dea profunzime poveștii fascinante.

Povestea magistrală a seducției, a dorinței, a geloziei, a iubirii și a jocurilor politice din perspectiva îngerului pierdut care se luptă să-și ascundă sentimentele.

„În ceea ce mă privește, atât tu, cât și Greer îmi aparțineți. Siguranța ta este responsabilitatea mea, la fel și plăcerea și durerea ta.”

Basmul contemporan despre putere, durere și o iubire ce îi consumă pe cei implicați, dar care nu poate fi ignorată. Intră acum în rândul cavalerilor moderni a căror iubire se lasă dominată de dorință!

„Această carte este definiția seducției. Problemele, secretele, dragostea, durerea. Toate acestea reprezintă combinația perfectă pentru o poveste. Ador felul cum s-a dezvoltat povestea. Intriga și suspansul m-au ținut cu sufletul la gură. Sierra Simone este oricum o scriitoare remarcabilă pentru mine. Personajele ei sunt atât de bine construite, aș putea spune la fel ca firul narativ.” – Henrietta

Recenzii de la cititori

O poveste care te va ține ostatic cu mult înainte de ultima pagină „Pregătește-te pentru o poveste mai profundă decât tot ceea ce ai citit până acum. Pregătește-te să ai inima făcută bucăți. Pregătește-te să cazi mai adânc decât ai făcut-o vreodată până acum. Această poveste a prințului Americii este... ei bine, este diferită de orice poveste pe care ai citit-o vreodată. Este o poveste care te va schimba. Este o poveste care te va ține ostatic cu mult înainte de ultima pagină.” – Shane

Păziți-vă inima sau s-ar putea să vă sară din piept „Sierra Simone, ești o adevărată ispită magică. Meriți să fii pedepsită. GRAV! M-ai făcut să transpir și să oftez prea mult. Nu am mâncat toată ziua. Copiii mei au mâncat doar niște jeleuri bezele întreaga zi din cauză că am stat să termin de citit această carte. Am putea să spunem că sunt legume, nu? (În alt univers) Vreți să știți ce se întâmplă în această carte? Cumpărați-o și păziți-vă inima sau s-ar putea să vă sară din piept!” – Karen

Un carusel care nu voiam să se mai oprească niciodată „Doamne! Nici nu pot să exprim în cuvinte cum mă simt acum. Sunt șocată. Sunt uluită. Nu mă așteptam la o astfel de poveste. Aveam o idee despre ce este această carte, dar... S-a dus într-o direcție complet diferită. Am rămas fără cuvinte. Această carte este TOTUL. Am găsit momente incredibil de lascive, dar și momente care mi-au sfâșiat inima. Am trecut de la a țipa „NUUUU” la nevoia de a face o pauză pentru a-mi recăpăta simțirea după acele scene provocatoare. Această carte este un carusel care nu voiam să se mai oprească niciodată.” – Morgan

O poveste romantică dezinhibată „Cartea „Prințul Americii” nu îți oferă clasica poveste care te face să roșești. Este mult mai mult decât atât. Sierra a reușit să întindă o pânză literară incitantă și inteligentă, căreia nu îi lipsesc sacrificiile, minciunile și poftele. Această călătorie plină de emoții m-a topit și mi-a câștigat inima. Există atât de multe răsturnări de situație inteligente și senzuale în această poveste romantică dezinhibată, încât nu se poate să nu te lase fără suflare finalul.” – Cheri

Scene intime cu o senzualitate care te va face să-ți verifici temperatura în timpul lecturii „Ash, Greer și Embry împărtășesc o legătură aprinsă, dominantă și supusă. Toți se iubesc cu adevărat. Iar dragostea lor este alimentată de o pasiune carnală profundă. Sierra Simone scrie aceste scene intime cu o senzualitate care te va face să-ți verifici temperatura în timpul lecturii. Din păcate, trecutul revine cu forțele sale malefice, care amenință să despartă Camelotul.” – Deanna

Despre autoare

Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, datorită efervescenței cu care scrie, cât și datorită acelui element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său. Autoare a 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper și un fenomen în literatură, nefiindu-i teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate, făcându-i pe cititorii săi să exploreze teritorii necunoscute ale fanteziilor lor.

Fragment din carte

Tremură în timp ce o fac. Simt lacrimile neuscate pe obrajii ei și părul de satin. Nu mai plânge. Are ochii lărgiți și fascinați, implorând și curioși în același timp. Pielea i se înfioară.


Și, dintr-o dată, băiatul de bani gata care credeam că sunt dispare. Monstrul care a simțit pe pulpe sângele lui Greer s-a întors. Îi pun mâna în jurul gâtului, simțind mișcările interioare când înghite sub palma mea. Apăs, savurând senzația desăvârșită pe care mi-o dă pielea fină, mușchii și venele care pulsează sub strânsoarea mea. Pe chip i se întrepătrunde senzația de panică și cu cea de plăcere, ca într-un mozaic, unduindu-se și amestecându-se ca umbrele de pe fundul unei piscine.


Mă aplec, continuând să-i strâng gâtul, și-i sărut chipul umbrit. O sărut pe frunte, pe marginile gurii acoperite de căuș, apoi cedez răului și o mușc. O mușc de obraji, de gât, îi mușc lobi urechilor și marginile mandibulei. O mușc de parcă aș vrea s-o mănânc, de parcă ar fi ceva de mâncat, de consumat, nu de iubit.


Dar o iubesc. Simt iubirea la fel de prezentă ca monstrul rău din mine, confundându-se unul cu cealaltă.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Printul Americii înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Sierra Simone
Sierra Simone
Biografie
Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, datorită efervescenței cu care scrie, cât și datorită acelui element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său.

Cele 3 cărți din seria Confesiunea unui preot au avut parte de un succes răsunător la editura Bookzone, devenind bestselleruri încă din primele zile de la lansare, cu o sumedenie de fani înfocați dornici să guste din fructul interzis.

Autoare a 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper și un fenomen în categoria cărților pentru adulți, nefiindu-i teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.67

6 recenzii

5 stele

4

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


C

Cristina Georgiana

La fel ca în „Regina Americii”, erotismul întrece limitele, însă în această carte se pune accentul mai mult pe sentimente. Aici ne este prezentată povestea lui Embry, încă de când l-a cunoscut pe Ash în Carpatia. Primul capitol începe în forță, deoarece se întâmplă ceva destul de rău, iar mai apoi avem capitole și din trecutul lui Embry și povestea lui de atunci. Scrierea este destul de lejeră si destul de vulgară în același timp, predominând descrierea. I-am acordat tot 3,5 steluțe, ca și celor două cărți „Regina Amercii”.🤗

0

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

3,5⭐

In primul volum nu prea mi-a plăcut de Embry, dar în acesta, Embry este next level. L-am cunoscut pe adevăratul Embry si dragostea pe care i-o poarta lui Ash. În continuare nu îmi place prezenta lui Greer, adică îi înțeleg intr-ul fel rolul, dar Embry și Ash sunt top pentru mine. A fost prima carte legata de bisexualitate pe care am citit-o, și este trist cum aceste persoane nu se pot afișa exact asa cum sunt mai ales în funcții de conducere. Embry m-a cucerit prin cat de multe sacrificii a putut să facă pentru ca viitorul lui Ash să fie asa cum merita. Plot-ul este interesant, dar chiar este o carte +18 după cum ne-a obișnuit autoarea, iar interacțiunile sexuale sunt foarte grafice, deci țineți cont de asta dacă doriți sa o citiți. Cred ca plot-ul putea fi exploatat mai mult, dar în același timp, dacă nu era atâta depravare si aceasta relație neconvențională, plus politica, în care orice informație poate fi o arma de șantaj, multe întorsături de situație nu ar mai fi avut loc. Finalul chiar m-a șocat și sunt foarte curioasă de deznodământul poveștii.

1

Răspunde

Comentarii(0)

P

Pantilie Iulia

Ceva diferit însă profund,probabil asta e motivul pt care încă o citesc.Fascinanta!

0

Răspunde

Comentarii(0)

T

theworldofbooks

Am terminat-o acum câteva minute și încă nu am cuvinte... Sunt atât de multe lucruri de spus, că nici nu știu cu ce să încep, dar cert e că finalul m-a zdruncinat din temelii, m-a șocat și, deși unele scene le prevăzusem pe parcursul cărții, la acesta nu mă așteptasem. Deși sunt deja familiară cu stilul acesta de final de la Sierra Simone (final tip cliffhanger, ca să spun lucrurilor pe nume), tot am fost uimită și distrusă de acesta. Am ADORAT evoluția lui Greer, fiindcă știți, poate, că eu în prima carte nu am putut să o suport. Și acum m-a mai enervat din când în când, dar e pe drumul cel bun. Ash rămâne clar preferatul meu, asupra lui Embry mi-am schimbat mult punctul de vedere de-a lungul acestui volum, pentru că am putut ajunge la profunzimea gândurilor și sentimentelor lui, practic i-am pătruns în minte, dar, per ansamblu, trio-ul acesta rămâne parte din inima mea. Cred că este deja evident faptul că abia aștept să pun mâna pe al treilea volum și să îl devorez. Mă gândesc să îi scriu o recenzie din aceea diferită, cum am făcut și cu "Regina Americii", dar rămâne de văzut. Oricum, ceva mai amplu tot o să vină pe subiectul acesta, fiindcă, așa cum am spus și mai devreme, sunt foarte multe puncte de atins. Am început luna februarie cum nu se putea mai bine!

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Luisa Maria

Cel de-al treilea volum al seriei „Camelot“ îl aduce în prim plan pe Embry, prințul Americii. Acțiunea din prezent se întrepătrunde cu cea din trecut. Reîntâlnim episoade povestite din perspectiva lui Embry, dar și intervenții ale lui Greer. „Prințul Americii“ nu este doar un playboy după care visează fiecare fată. Tânărul Embry trece de la o viață luxoasă la mizeria din armată, își pune viața în pericol în război și se sacrifică pe sine pentru binele celor din jur. Se autosubestimează și trăiește cu durerea constantă că nu merită iubire. Când este pus în fața unei alegeri, el ia decizia de a răni persoanele la care ține pentru binele lor. Eu una am văzut un erou trist, care se subestimează și care preferă să își sacrifice fericirea pentru binele celor din jurul lui. Iubește cu tot sufletul și suferă în singurătate pentru un scop măreț.

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Roberta

Am terminat-o acum câteva minute și încă nu am cuvinte... Sunt atât de multe lucruri de spus, că nici nu știu cu ce să încep, dar cert e că finalul m-a zdruncinat din temelii, m-a șocat și, deși unele scene le prevăzusem pe parcursul cărții, la acesta nu mă așteptasem. Deși sunt deja familiară cu stilul acesta de final de la Sierra Simone (final tip cliffhanger, ca să spun lucrurilor pe nume), tot am fost uimită și distrusă de acesta. Am ADORAT evoluția lui Greer, fiindcă știți, poate, că eu în prima carte nu am putut să o suport. Și acum m-a mai enervat din când în când, dar e pe drumul cel bun. Ash rămâne clar preferatul meu, asupra lui Embry mi-am schimbat mult punctul de vedere de-a lungul acestui volum, pentru că am putut ajunge la profunzimea gândurilor și sentimentelor lui, practic i-am pătruns în minte, dar, per ansamblu, trio-ul acesta rămâne parte din inima mea. Cred că este deja evident faptul că abia aștept să pun mâna pe al treilea volum și să îl devorez.

0

Răspunde

Comentarii(0)

Pachete

-68.9%
Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei 48.9 Lei
-74%
Pachet Sierra Simone

Pachet Sierra Simone

PRP: 304 Lei 79 Lei

De la același autor

-63.5%
Prințul Americii

Prințul Americii

PRP: 49 Lei 17.9 Lei
-63.5%
Regele Americii

Regele Americii

PRP: 49 Lei 17.9 Lei
-74%
Pachet Sierra Simone

Pachet Sierra Simone

PRP: 304 Lei 79 Lei
BestSeller
-68%
Regina Americii

Regina Americii

PRP: 59 Lei 18.9 Lei
BestSeller
-67.6%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
-68.9%
Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei 48.9 Lei
-65.5%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 16.9 Lei
BestSeller
-72.9%
BestSeller
-73.7%
Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
BestSeller
-71.6%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 13.9 Lei
-65.5%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 16.9 Lei
-68.9%
Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei 48.9 Lei
BestSeller
-68%
Regina Americii

Regina Americii

PRP: 59 Lei 18.9 Lei
-42%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-71.6%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 13.9 Lei
BestSeller
-73.7%
Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
-69.5%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 11.9 Lei
-32.4%
Provocare

Provocare

PRP: 25 Lei 16.9 Lei
-29.5%
-69.5%
Mister O

Mister O

PRP: 39 Lei 11.9 Lei
-72.1%
Iubire triumfătoare

Iubire triumfătoare

PRP: 39 Lei 10.9 Lei
BestSeller
-67.6%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
-15%
Mister

Mister

PRP: 55 Lei 46.75 Lei
BestSeller
-65.5%
Urmatoarele 365 de zile

Urmatoarele 365 de zile

PRP: 49 Lei 16.9 Lei
-15%
Egomaniac

Egomaniac

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
-74%
Pachet Sierra Simone

Pachet Sierra Simone

PRP: 304 Lei 79 Lei
-61.4%
Marele DA

Marele DA

PRP: 49 Lei 18.9 Lei
BestSeller
-65.5%
Acea zi

Acea zi

PRP: 49 Lei 16.9 Lei

Cumparate impreuna cu Printul Americii

-63.5%
Regele Americii

Regele Americii

PRP: 49 Lei 17.9 Lei
BestSeller
-68%
Regina Americii

Regina Americii

PRP: 59 Lei 18.9 Lei
-65.5%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 16.9 Lei
BestSeller
-71.6%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 13.9 Lei
BestSeller
-73.7%
Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
BestSeller
-67.6%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
PRP: 49 Lei

17.9 Lei