Sierra Simone

Regele Americii

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
29 Lei

Finalul surprinzător al seriei Camelot. O poveste controversată care provoacă dependență, care devastează inimi și preconcepții, care șochează și vrăjește cititorii.

Finalul surprinzător al seriei Camelot. O poveste controversată care provoacă dependență, care devastează inimi și preconcepții, care șochează și vrăjește cititorii.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Regele Americii

Format
130x200
Număr pagini
528
Editura
Bookzone
Autor
Sierra Simone
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700228

Rezumat Regele Americii - Sierra Simone

Sierra Simone se întoarce cu iubirea condamnată de un întreg regat în ultima carte din trilogia „Camelot”. Comadă acum „Regele Americii” și descoperă finalul poveștii seducătoare care provoacă dependență, care devastează inimi și preconcepții, care șochează și vrăjește cititorii!


Se spune că fiecare erou are un defect fatal, un păcat ascuns, un punct slab care îi amenință viitorul. Păcatele lui Ash au fost dezvăluite, iar defectele îl împing la un pas de tragedie. Punctul său slab: iubirea pentru prințul și regina sa, o iubire arzătoare care cere sacrificii și care îi consumă pe toți. Iubirea a fost dintotdeauna sfârșitul poveștii celor trei. Dar ar putea fi și sfârșitul lor.


Ash a reușit să își transforme întreaga viață: de la un orfan care a crescut în sărăcie a ajuns cel mai puternic om de pe pământ. Și acum are din nou onoarea de a candida pentru președinția Statelor Unite ale Americii. Prima dată l-a avut pe cel mai bun prieten și iubit alături. De această dată este contracandidatul lui.


În ultimul volum din seria Camelot, Sierra Simone ne delectează cu o intrigă politică captivantă, ne surprinde cu dezvăluiri șocante și ne emoționează cu un final complet neașteptat. Influențele arthuriene sunt din ce în ce mai vizibile, trădările și șantajul decid destinul personajelor, iar magia devine parte din poveste.

 

 

Recenzii de la cititori


Una dintre cărțile pe care le inhalezi și le devorezi

„Există câteva cărți pe care le citești și există câteva cărți pe care le inhalezi, le devorezi și le inspiri prin toți porii. „Regele Americii” este una dintre aceste cărți.” – Lina


Am avut nevoie de un ventilator și de o nouă... lenjerie intimă

„O poveste care face dreptate poveștii de dragoste a acestor trei personaje... de multe ori am plâns, am oftat cu voce tare la răsturnările de situație... De asemenea, am avut nevoie de un ventilator și de o nouă... lenjerie intimă.” – Michelle


Am fost o epavă emoțională în timp ce am citit această carte

„Nu-mi amintesc ultima oară când am stat trează toată noaptea citind o carte. A trecut ceva timp. Am fost o epavă emoțională în timp ce am citit această carte. Am plâns, m-am înfuriat, am mai plâns, i-am trimis mesaje prietenei mele până la ore târzii din noapte și mi-a plăcut atât de mult această carte! Ce concluzie epică la această trilogie!” – Christy


A dat lovitura fatală după ce mi-a distrus emoțiile

„Este concluzia impresionantă a trilogiei. A dat lovitura fatală după ce mi-a distrus emoțiile, iar „Regele Americii” s-ar putea să fie cartea mea preferată din cele trei. Ca o notă secundară, trilogia este extrem de complicată, cu mulți jucători și momente încărcate de suspans.” – Angela


O frumoasă, superbă și epică poveste erotică de dragoste

„... genială și uluitoare. Nu ați citit niciodată așa ceva și nu o veți mai face niciodată. Este o frumoasă, superbă și epică poveste erotică de dragoste, care vă va impresiona și vă va face să treceți prin toate emoțiile.” – Laurelin Paige, autoare de bestseller-uri New York Times


Frumos scrisă, incredibil de emoționantă și senzuală

Regele Americii este fascinantă. Frumos scrisă, incredibil de emoționantă și senzuală, este concluzia perfectă a seriei captivante „Camelot”. Nimeni nu spune o poveste de dragoste neconvențională mai bine decât Sierra Simone.” – Melanie Harlow, autoare de bestseller-uri USA Today


Despre autor


Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, datorită efervescenței cu care scrie, cât și datorită acelui element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său.

Autoare a 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper și un fenomen în literatură, nefiindu-i teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate, făcându-i pe cititorii săi să exploreze teritorii necunoscute ale fanteziilor lor.

Fragment din carte

„Cuvintele acelea au vibrat în mine ca un gong, trezind la viață ceva nou, ceva nedezmorțit încă, o foame, o dorință. Îmi doream să-l ating și să fiu atins de Jareth, dar acela era punctul de început la voluptății mele; voiam să fiu ca el. Îmi doream să găsesc o fată cu gura frumoasă căreia să-i cer supunere și afecțiune, la schimb cu inima mea. Voiam ca lumea să-mi aparțină așa cum regatul lui Jareth îi aparținea, voiam să fiu atât de puternic încât să pot face pe cineva să zâmbească sau să plângă sau să danseze cu mine, fără să exercit presiune asupra lor, ci pentru că mă iubeau atât de tare încât să-mi îndure capriciile în schimbul afecțiunii mele.

Iar de-ar fi făcut-o...aș fi fost înfrânt. Al lor. Inima mea în mâinile lor pentru totdeauna.”


Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Regele Americii înainte de a cumpăra.

Recomandări

+
=
PRP: 98.00 Lei
58.00 Lei
Economisești 40.00 Lei !
+
=
PRP: 98.00 Lei
58.00 Lei
Economisești 40.00 Lei !
+
=
PRP: 98.00 Lei
53.90 Lei
Economisești 44.10 Lei !
Detalii produs
Despre Sierra Simone
Sierra Simone
Biografie
Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, datorită efervescenței cu care scrie, cât și datorită acelui element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său.

Cele 3 cărți din seria Confesiunea unui preot au avut parte de un succes răsunător la editura Bookzone, devenind bestselleruri încă din primele zile de la lansare, cu o sumedenie de fani înfocați dornici să guste din fructul interzis.

Autoare a 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper și un fenomen în categoria cărților pentru adulți, nefiindu-i teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.73

11 recenzii

5 stele

8

4 stele

3

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


R

Raluca Nagy

JfK

Din ce am citit din descriere, imi aduce aminte cu mult de John F Kennedy. Al 35 lea presedinte SUA. Si el isi numea tara de vis " Camelot" sau ceva de genul si era acuzat ca ar fi bisexual.

0

Răspunde

Comentarii(0)

P

Pantilie Iulia

Felicitări Sierra!😘 Super volum!

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

GEORGETA IAKOBOVITS

Mi.a plăcut ce am citit . Tot ce am citit scris de Sierra Simone. Îmi place că abordează subiecte tabu ,care, sunt în viața reală dar ,pentru ca nu sunt pe înțelesul majorității, sunt discutate doar pe la colțuri. Sunt cărți pline de iubire ,indiferent se sexul sau preferințele partenerilor

0

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

Mi-a plăcut foarte mult de Ash și Embry încă din al doilea volum. Am iubit relația dintre cei doi, a fost ceva nou pentru mine, fiind prima carte pe care am citit-o despre bisexualitate. În caz ca nu știați, seria este un fel de repovestire a legendei Regelui Arthur. Mi-au plăcut foarte mult aceste aspecte. I really loved the politics in this series, toate jocurile de putere și manipulările, chef's kiss. În acest volum am agreeat-o mai mult pe Greer, înțelegând sensul cuvântului poliamorie și faptul ca bisexualitatea nu înseamnă că poți alege ce vrei sa iubești, bărbați sau femei. Am plâns, am râs, am fost dezamăgită de societatea în care trăim, am trecut prin toate stările posibile! Check trigger warnings!

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

ionela pop

Primele 2 volume le-am citit pe net in 2 zile, al 3 lea si al 4 volum le am citit in 3 zile. O actiune interesanta si captivanta. Daca stai sa te gandesti mai bine chiar exista familii de genul acesta, poate e interesant sau poate nu,depinde cat de deschisa e toata lumea la acest gen de viata. Scriitoarea are un stil interesant de a scrie acest stil de viata, nu e prima data cand avordeaza acest subiect!

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cosmina Adelina Ionel

Cel mai interesant volum!

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristina Georgiana

Ultimul volum din seria Camelot este cel mai intens din punctul meu de vedere. Avem tot felul de emoții, răsturnări de situații, situații șoc și tot felul de schimbări de comportament. Povestea este prezentată atât la prezent, cât și la trecut, din perspectiva lui Ash, a lui Embry, dar și a lui Greer; astfel, putem afla gândurile fiecăruia dintre ei ❤️ Scrierea este destul de complexă și totodată vulgară. Însă sunt și momente care îți topesc inima de emoție și iubire 🥰

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Geo Marcovici

Ultimul volum al seriei New Camelot ne oferă un final deosebit pentru povestea aceasta de dragoste inedită...Acțiunea cărții este intensă, îți taie respirația, autoarea menținând cititorul într-o stare de tensiune până la final. Suspansul și pericolul ce planează asupra personajelor sunt strâns împletite cu misterul și o doză de magie... “Regele Americii” ne prezintă trei personaje dispuse la sacrificii imense în numele iubirii, curajoase, care sunt capabile să provoace suferințe celor dragi pentru un bine mai mare. Finalul este cel așteptat, și totuși diferit de ceea ce ne-am fi imaginat fiecare dintre noi. Corelația făcută de autoare cu legenda Regelui Arthur mi s-a părut inedită, reușită, deși abia spre final am înțeles în totalitate aceste aspecte. O poveste de dragoste plină de pasiuni fierbinți, sentimente complexe și libertate.

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Luisa Maria

🤴 Regele Americii spune povestea unui bărbat puternic, unui erou neînfricat, unui amant dur, unui conducător înțelept și a unui fost soldat obosit. După nenumărate trădări și lovituri de la viață, Ash își găsește alinarea în brațele iubitei lui regine și a iubitul său prinț. 🤴 Cartea dezvăluie acțiuni deja discutate în primele volume, dar în interpretarea lui Ash. Copilăria unui orfan, adolescența unui bisexual, tinerețea unui soldat și maturitatea unui președinte. Un bărbat care cunoaște iubirea unei femei și suferă după un bărbat. Un rege care luptă pentru propriul regat și pentru convingerile sale. 🤴 Sierra Simone pune în scenă povestea regelui Arthur și a regatului Camelor prin prisma romantismului și perversității, a politicii și a vieții de zi cu zi. Reinterpretează acțiuni într-o manieră modernă și rescrie o parte întunecată a celebrei legende. 🤴 Cu o urmă de fantastic și o picătură de magie, cu o doză sănătoasă de obscenități și în egală măsură romantism, ultimul volum din serie completează povestea personajelor principale și oferă o alternativă pentru fiecare tragedie.

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mirela Campian

Cum am terminat seria am zis: ,, piei satana,, ca m-ati omorat😂😂. . No, altu repede Sierra Simone nu-mi mai trebuie, au fost rânduri peste care am sărit, pur și simplu ,a fost prea mult ca stomacelul meu sa digere. nu, nu sunt o pudica dar ,maiculita mea ,ce au citit ochii mei nu credeam ca îmi va fi dat vreodata. Totuși ,am dat 4 stele, pentru imaginația bogata a autoarei

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

Pachete

-74%
Pachet Sierra Simone

Pachet Sierra Simone

PRP: 304 Lei 79 Lei
-56.1%
Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei 69 Lei

De la același autor

-40.8%
Prințul Americii

Prințul Americii

PRP: 49 Lei 29 Lei
-40.8%
Regele Americii

Regele Americii

PRP: 49 Lei 29 Lei
-56.1%
Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei 69 Lei
BestSeller
-50.8%
Regina Americii

Regina Americii

PRP: 59 Lei 29 Lei
-74%
Pachet Sierra Simone

Pachet Sierra Simone

PRP: 304 Lei 79 Lei
BestSeller
-59.4%
Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-49.2%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-40.8%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-69.5%
-40.8%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-50.8%
Regina Americii

Regina Americii

PRP: 59 Lei 29 Lei
-56.1%
Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei 69 Lei
-40.8%
Prințul Americii

Prințul Americii

PRP: 49 Lei 29 Lei
-30%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 30.03 Lei
BestSeller
-69.5%
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-30%
Provocare

Provocare

PRP: 25 Lei 17.5 Lei
BestSeller
-28.8%
Păcatul tău

Păcatul tău

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
-20%
BestSeller
-49.2%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-74.6%
Iubire triumfătoare

Iubire triumfătoare

PRP: 39 Lei 9.9 Lei
-30%
Vicious

Vicious

PRP: 46.9 Lei 32.83 Lei
-49%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-28.8%
Urmatoarele 365 de zile

Urmatoarele 365 de zile

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
-20%
Seful

Seful

PRP: 45 Lei 36 Lei
-74%
Pachet Sierra Simone

Pachet Sierra Simone

PRP: 304 Lei 79 Lei
-24.7%
Marele DA

Marele DA

PRP: 49 Lei 36.9 Lei
-30%
Incurcaturi in dragoste

Incurcaturi in dragoste

PRP: 34.99 Lei 24.49 Lei

Cumparate impreuna cu Regele Americii

-40.8%
Prințul Americii

Prințul Americii

PRP: 49 Lei 29 Lei
PRP: 49 Lei

29 Lei