Catherine GildinerDr. Diana Vasile

Pachet Bland cu sufletul tau

PRP: 110 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
59 Lei

Refacerea sufletului și vindecarea rănilor presupun timp, răbdare și angajament personal. Este un proces continuu, iar fiecare pas mic aduce cu sine o mai mare lumină și pace interioară. Dr. Diana Vasile și Dr. McDonald, terapeuți de renume, explorează universul traumelor și te aduc cu fiecare pas mai aproape de redescoperirea propriei tale autenticități, înțelegând cât de valoroasă și plină de bine este comoara ta interioară. 

Refacerea sufletului și vindecarea rănilor presupun timp, răbdare și angajament personal. Este un proces continuu, iar fiecare pas mic aduce cu sine o mai mare lumină și pace interioară. Dr. Diana Vasile și Dr. McDonald, terapeuți de renume, explorează universul traumelor și te aduc cu fiecare pas mai aproape de redescoperirea propriei tale autenticități, înțelegând cât de valoroasă și plină de bine este comoara ta interioară. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Traume ascunse

Format
130x200
Număr pagini
400
Editura
Bookzone
Autor
Catherine Gildiner
Anul publicării
2023
Liste
Biblioteca lui Morar
ISBN
9786303050928
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Bland cu sufletul tau - Dr. Diana Vasile, Catherine Gildiner

Rezumat Anatomia traumei - Dr. Diana Vasile


• Cartea psihoterapeutului care l-a adus în România pe Dr. Gabor Maté.


• Cartea care înglobează peste 25 de ani de cercetare în înțelegerea traumei și a efectelor sale.


• Cartea unuia dintre cei mai buni specialiști în domeniul psihotraumatologiei din România.


„Am avut plăcerea să lucrez îndeaproape cu dr. Diana Lucia Vasile şi pot spune că m-au impresionat cu adevărat profesionalismul călduros, intuiția profundă, abordarea îndelung studiată și expertiza ei polivalentă. Am fost mișcat de dedicarea ei faţă de procesul de vindecare, dar, mai presus de toate, mi-au ajuns la suflet umanitatea și sinceritatea ei.”  –– Dr. Gabor Maté, medic, autor, speaker internațional 


Înțelege-ți trecutul pentru a-ți transforma prezentul!


Atunci când durerea devine copleșitoare, mulți dintre noi spunem: „Mi s-a rupt sufletul.” În lumea psihologiei, aceste cuvinte capătă înțelesuri profunde, indicând o experiență interioară de deconectare. Această „ruptură” de noi înșine poartă denumirea de traumă, un subiect pe care Dr. Diana Vasile, psihoterapeut și președinte al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei din România îl cercetează de mai bine de 25 de ani, din dorința de a ajuta oamenii să se reconecteze și să se simtă din nou stăpâni ai propriilor vieți.


E atât de important ca fiecare dintre noi să înțeleagă că nu este defect, stricat, greșit și nici demn de rușine. Există posibilitatea de recuperare și nimeni nu trebuie să trăiască până la sfârșitul vieții condamnat la suferință. Această carte te invită într-o călătorie de descoperire și înțelegere a trecutului pentru a-ți transforma în bine prezentul. Primul pas? Să-ți repeți în gând că nu ești singur. Speranța și sprijinul îți sunt alături.


Această carte este pentru tine dacă:


-         Ești furios pentru că te simți rău chiar și în momentele în care ar trebui să te simți bine;

-         Ai trecut printr-un divorț, printr-o relație toxică, ai fost neglijat în copilărie sau abuzat;

-         Vrei să înțelegi de ce te simți mereu rău psihic, epuizat, la capătul răbdărilor;

-         Simți că ai multe răni nevindecate și nu știi cum să faci pace cu un trecut dureros;

-         Te simți rușinat și vinovat și îți spui constant că ești „un om slab”;


„Am scris această carte cu dorința de a fi de folos celor care sunt încă bântuiți de dureri, tristețe, frici, suferință, îndoieli și care au nevoie să reaprindă speranța că viața lor poate fi mai bună, că sănătatea lor se poate îmbunătăți. Am scris și pentru cei curioși să vadă ce ar putea să spună un psiholog, psihoterapeut de traumă despre sănătatea psihică și chiar și pentru aceia care încă n-au încredere în acest domeniu al științei care influențează atât de mult viața noastră.” – Dr. Diana Vasile


Recenzii


„Ceea ce pentru unii poate părea superficial, ridicol sau chiar amuzant, pentru alții poate fi devastator. Nu e deloc ușor să înțelegem cu adevărat durerea adâncă din sufletul cuiva. Deseori, folosim cu larghețe cuvântul «traumă». Îl suprapunem unor situații care produc un grad sporit de neplăcere sau disconfort. Alteori, folosim acest cuvânt pentru a denumi un moft. Abia atunci când ne găsim singuri în fața tăvălugului suferinței, începem să ne dăm seama ce poate însemna prăbușirea interioară. Pustiirea și ruperea sufletului aruncă ființa umană în abisul durerii absolute, în teritoriul înghețat al unui chin care pare etern. Cititorul va descoperi în acest volum o «gramatică», dar și o «anatomie» a traumei, ambele descrise și explicate pe înțelesul tuturor. Un posibil fir călăuzitor pentru gândul ieșirii din labirint.” – CĂTĂLIN ȘTEFĂNESCU, Jurnalist și Prezentator TV


 „În urmă cu mai bine de 10 ani, când documentam o investigație jurnalistică despre stresul posttraumatic la militarii români, una dintre problemele cu care ne-am confruntat a fost lipsa unor specialiști români și a unor studii fundamentate științific în domeniul traumei. Am apelat atunci la Diana, care începuse o muncă de pionierat în acest domeniu, cartografiind un teritoriu al sănătății mintale vag explorat la noi. La un deceniu distanță, cartea aceasta devine un excelent ghid de orientare în spațiul tabuurilor și fricilor noastre.” – FLORIN NEGRUȚIU, Jurnalist și Prezentator TV

 

Fragment

„Oamenii trebuie să se înțeleagă pe ei înşişi, că nu sunt defecți, stricați, demni de rușine și că ceea ce simt are o explicație şi o cale de soluționare, care nu este întâmplătoare, ci științifică. Există proceduri prin care ajungem la bun sfârșit, adică la o stare bună și confortabilă cu sine și un trai ușor. Acest lucru nu doar că este posibil, ci este necesar și se poate rezolva uneori mai repede decât ne imaginăm. Alteori, poate mai complicat sau mai târziu decât ne imaginăm. Dar asta nu schimbă lucrurile, doar ne pune pe noi, terapeuții și specialiștii, în situația de a căuta cea mai bună variantă pentru persoana respectivă. Aşadar, este o chestiune doar de timp până când se pot ameliora consistent starea și viața unei persoane.”


Rezumat Traume ascunse - Catherine Gildiner

 

Există fericire după suferinţă. Nimeni nu e irecuperabil.

 

Ai avut experiențe dureroase? Te lupți și acum cu amintiri care revin necruțătoare și îți erodează stima de sine? Îți derulezi în minte și în inimă filmul respectivelor evenimente și te întrebi ce ai fi putut face diferit? Ai momente bruște de furie sau de teamă, pe care nu ți le poți explica?

 

Dacă da, o să găsești o sursă de recuperare și de speranță în poveștile pacienților lui Catherine Gildiner, dezvăluite în cartea pe care o ții acum în mână. Psiholog cu peste 25 de ani de experiență, Catherine explorează cu autenticitate cinci personalități captivante, reunite prin profunzimea traumelor care le-au marcat. Fiecare pacient reprezintă un mister care va fi dezvăluit pas cu pas în decursul anilor de terapie, iar situațiile cumplite prin care au trecut reflectă momente trăite de foarte mulți dintre noi.

 

Modul în care aceste cinci persoane își regăsesc pas cu pas echilibrul interior, sănătatea emoțională și forța de a depăși trecutul și de a trăi din plin prezentul dovedește că suferința nu trebuie să fie o condamnare pe viață, și că există un remediu.

 

O invitație la asumare și explorare de sine, cartea te ajută să îți confrunți cu succes propriii demoni interiori, să găsești inspirație și susținere în calea ta spre vindecare și liniște. Pacienții lui Gildimer nu sunt victime, ci eroi, și îți vor insufla curajul de a-ți confrunta și trata propriile traume ascunse. 

 

Această carte este pentru tine dacă:

 

·        ai reacţii de furie, panică, anxietate etc pe care nu ţi le poţi explica

·        ai avut o copilărie dificilă

·        ai fost ținta hărțuirii, abuzului sau negljenței

·        ai fost manipulat de persoane răuvoitoare

·        ai fost discriminat pe criterii etnice sau sociale

·        ai asistat neputincios la destrămarea familiei tale

  

Deopotrivă răvășitoare și plină de speranță.

– Newsweek.

 

Cutremurătoare, surprinzătoare, incitantă și profundă; aceasta este, în cele din urmă, o carte despre forța conexiunii între oameni și despre triumful spiritului.

—Lori Gottlieb, scriitoare

 

Aceste povestiri au o forță aproape mitologică, la granița tragediei, dar virează în cele din urmă spre mântuire, cu ajutorul unei terapeute care își asumă propriile greșeli și caută să se cunoască mai bine pe sine, ca și pe pacienții pe care îi tratează. N-am putut lăsa cartea din mână.

—Antanas Sileika

Detalii produse
Despre Dr. Diana Vasile
Dr. Diana Vasile
Biografie
Dr. Diana Vasile este psihoterapeut, psiholog clinician principal și cadru didactic universitar. Din 2013 este președinte și membru fondator al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT), un ecosistem care formează specialiști în psihoterapia integrativă a traumei, oferind acces la informație științifică publicului larg și soluționând provocări profesionale în mediile organizaționale. Preocupată constant de potențialul de dezvoltare și evoluție a fiecărei persoane în parte, ea militează de peste 25 ani pentru eliberarea resurselor psihice blocate în traumele oamenilor, resurse care pot aduce un plus de bucurie, progres și relații hrănitoare în viețile lor.
Autorul cărților:
Despre Catherine Gildiner
Catherine Gildiner
Biografie
Catherine Gildiner s-a născut în 1948, în Lewiston, New York. A absolvit literele la Oxford și psihologia la Universitatea din Ohio. A deschis un cabinet privat de psihoterapie și are peste 25 de ani de practică. A scris trei cărţi de memorii, un roman şi un volum terapeutic. Cartea ei de debut, Too Close To The Falls, a petrecut 154 de săptămâni în topul New York Times, deţinând în prezent recordul de cea mai populară carte de memorii.

"Traume ascunse" a a fost tradusă în 11 limbi şi a fost aleasă cartea anului pe Amazon.

În prezent, Catherine Gildiner locuiește în Toronto (Canada), alături de soțul ei, Michael și de cei trei copii ai lor.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

21 recenzii

5 stele

21

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Alina Tihohod

Ce mi se pare cel mai valoros este ca Diana Vasile a reusit sa ajunga cumva la ranile cele mai adanci din sufletul meu. Si ca, desi am plans mult _ a fost tare dureros 🙁, cand mi-am revenit eram mai usoara, parca eram alt om! Cred ca mare parte din Zen-ul meu de astazi se datoreaza Dianei 🙂. Multumesc! 🙏

Recenzie pentru cartea Anatomia traumei

2

Răspunde

Comentarii(0)

C

Camelia Bucuroaia

Recomand, excepțională

In momentul in care citesti cartea,ai impresia ca esti in cabinetul unui medic exceptional,care te invata cum sa abordezi fiecare situatie grea si care te ajuta sa depasesti si sa scoti la iveala tot ceea ce a fost reprimat si ascuns in interiorul tau. M.a ajutat sa.mi înțeleg fricile,anxietatea,depresia și prea multele atacuri de panica. Am inteles cat de mult ne influenteaza prezentul, traumele din copilarie. M-a rascolit, am retrait anumite experiente. Mi-a placut modul in care autoarea isi descrie cele 5 cazuri distincte ale carierei sale. Merita citită.

Recenzie pentru cartea Traume ascunse

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreea Palimariu

Excepțională

Dureros de citit, dar cu multe lucruri de învățat. Am plâns mult. Dacă ți se pare ca ai trecut prin greu în viața asta, citește această carte. Credeam ca am traversat munții prin ceea ce am trăit eu și după ce am citit această carte, am înțeles ca de fapt sunt printre norocoși. Este una din cărțile care m-a ajutat mult să depășesc povara întâmplărilor mele din trecut care evident nu au fost atât de grave.

Recenzie pentru cartea Traume ascunse

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ivascu Gabriela Calina

O carte forte faină o recomand

Recenzie pentru cartea Traume ascunse

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andra Stefan

O carte exceptionala, ce iti deschide orizonuturile cu privire la modalitatile si tehnicile infinite ale terapiei ;inecesitatea de a solicita ajutor specializat cand unele lucruri din viata ta nu merg tocmai bine.

Recenzie pentru cartea Traume ascunse

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile
BestSeller
-51%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 28.9 Lei
Nou
-27.5%
Anatomia traumei

Anatomia traumei

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-50.8%
BestSeller
Cu Autograf
-30.1%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-63.8%
BestSeller
-59.4%
-45.5%
-30.1%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Cu Autograf
-65.5%
BestSeller
-59.4%
Nou
-37.6%
Visătorii nu mor niciodată

Visătorii nu mor niciodată

PRP: 39.9 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-69.6%
BestSeller
-52.7%
Terapia copilului interior

Terapia copilului interior

PRP: 59 Lei 27.9 Lei
Cu Autograf
-67.6%
Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
BestSeller
-56.8%
Pachet Andreea Săvulescu

Pachet Andreea Săvulescu

PRP: 104 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Trăiește autentic

Trăiește autentic

PRP: 49 Lei 19.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Bland cu sufletul tau

Nou
-27.5%
Anatomia traumei

Anatomia traumei

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
Nou
BestSeller
-46.7%
Pachet Iubire Dumnezeiască

Pachet Iubire Dumnezeiască

PRP: 149.9 Lei 79.9 Lei
Nou
BestSeller
-9.3%
Nou
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-47.2%
BestSeller
-36%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 31.92 Lei
Nou
BestSeller
-50.5%
Pachet Dr. Deepak Chopra

Pachet Dr. Deepak Chopra

PRP: 98.9 Lei 49 Lei
-48.4%
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
BestSeller
-59.6%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 79.9 Lei
BestSeller
-27.5%
Misterul ultimelor clipe

Misterul ultimelor clipe

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-51.1%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 26.9 Lei
BestSeller
-16.7%
BestSeller
-49.2%
Fără țipete

Fără țipete

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
Nou
-27.5%
Ghid de fasting pentru femei

Ghid de fasting pentru femei

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
Nou
-34.4%
Nou
-28.2%
Nou
-28.6%
Pachet De la Athos la Eghina

Pachet De la Athos la Eghina

PRP: 104.9 Lei 74.9 Lei
PRP: 110 Lei

59 Lei