Jeff Keller

Pachet Jeff Keller

PRP: 82 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
65.6 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Atitudinea este totul. Editia a V-a

Format
130x200
Număr pagini
168
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Jeff Keller
Anul publicării
2018
ISBN
9786064400451
Limba
Română

Rezumat Pachet Jeff Keller - Jeff Keller

Pregǎtit pentru succes

Alcătuită din 62 de eseuri, cartea "Pregătit pentru succes" prezintă strategiile cu ajutorul cărora poți avea o viață împlinită. Oricine o va citi va învăța tehnici de a avea o atitudine pozitivă și de a aplica principiile succe­sului. Aceste eseuri reprezintă o sursă de inspirație pentru oameni din toată lumea, determinându-i să-și folosească potențialul la maximum și să ducă o viață mai fericită. Pietrele de temelie ale succesului echilibrat sunt sinceritatea, caracterul, integritatea, încrederea, iubirea și loialitatea.

Jeff Keller a absolvit Hamilton College în 1976 şi a obţinut o diplomă în drept la Hofstra University School of Law în 1980. A practicat avocatura timp de 10 ani, apoi s‑a dedicat unei cariere în domeniul motivaţional. Este considerat un orator şi un autor de mare succes în valorificarea potenţialului uman. Vreme de 20 de ani, a susţinut prezentări pline de inspiraţie pe tema atitudinii şi a dezvoltării personale, fiind solicitat atât de oameni de afaceri, cât şi de instituţii educa­ţionale şi de asociaţii profesionale.

Keller a redactat, timp de 14 ani, un buletin informativ intitulat Attitude is Everything Newsletter, care a primit aprecieri favorabile din partea unor autori renumiţi în acest domeniu, precum Zig Ziglar şi dr. Norman Vincent Peale. Mai mult, Keller a creat un program video intitulat Your Path To Greatness şi un program audio cunoscut sub numele de Success from Soup to Nuts. Iar articolele scrise de el au apărut atât în presa americană, cât şi în cea internaţională. În 1987 a fondat compania Attitude is Everything Inc., al cărei scop era acela de a furniza o întreagă serie de obiecte inscripţionate, pline de culoare, destinate să inspire o atitudine pozitivă – acasă, la şcoală şi la serviciu. În cadrul acestei companii, Jeff Keller a colaborat cu diverse organizaţii ce doresc să‑şi sprijine liderii şi managerii pentru a deveni persoane cu o atitudine pozitivă în afaceri şi în viaţă.

Atitudinea este totul. Ediția a V-a

De ce oare unii oameni reușesc în tot ceea ce-și propun, iar alții nu? Care este diferența dintre ei și ce ar putea face cineva pentru a se număra printre învingători? Totul ține de atitudine, de capacitatea de a te imagina în postura de învingător, iar Jeff Keller dă exemple concrete de oameni care au reușit în viață doar pentru că au păstrat în minte imaginea lor atingând obiectivele propuse.

„Conținutul acestei cărți pare să fie povestea vieții mele. Și eu am trecut printr-o perioadă grea, demoralizantă. Într-o zi, m-am hotărât să-mi schimb viața schimbându-mi gândirea. Am citit cărți despre atitudine și am ascultat casete motivaționale până când am reușit cu adevărat să-mi schimb gândurile și viața. Cu ani în urmă, mi-am luat angajamentul de a-mi ajuta semenii, întrucât mi-am dat seama că noi suntem cei care ne croim propriile destine. Jeff Keller a reușit un lucru extraordinar așternând aceste „lecții“ pe hârtie, în timp ce mie mi-au trebuit ani să ajung să le învăț singură. El a reușit să vă ofere o carte ușor de citit, o adevărată capodoperă motivațională care vă învață cum să atingeți adevărata fericire. Vă recomand cu multă căldură Atitudinea este totul.“ - Crystal Rose, Autoarea volumului The Turning Point
Detalii produse
Despre Jeff Keller
Jeff Keller
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Jeff Keller inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Jeff Keller se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Jeff Keller. Fiecare carte scrisa de Jeff Keller este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Jeff Keller in categoria Jeff Keller astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.83

12 recenzii

5 stele

10

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


C

Cristina Ciocoiu-Petcu

Este o carte care ne arată cat de mult putem să ne schimbăm viața dacă ne adaptăm atitudinea .Pentru cei care au citit această carte le recomand să citească și arta conversației Tongue Fu de Sam Horn, două cărți excepționale.

Recenzie pentru cartea Atitudinea este totul. Editia a V-a
C

Ciprian Dragut

Este o carte motivationala foarte practica. Am invatat multe lucruri. O recomand cu toată plăcerea. Cateva idei : - Schimbare începe in mintea ta. "Doar noi detinem controlul asupra imaginilor care ne ocupa mintea" - Situatiile nefavorabile ne descopera potentialul ascuns. - Alege cuvinte care te vor indrepta in directia scopurilor tale - A fugi de propriile temeri este o strategie sortita esecului. - Succesul intervine atunci cand tu continui unde altii au renunţat.

Recenzie pentru cartea Atitudinea este totul. Editia a V-a
O

Olia Braguța

O carte plină de îndemnări proactive. O carte care e un exercițiu permanent pentru creierul nostru care tinde să memorize gândurile negative în loc pe cele pozitive. Cu cât mai des am citit din ea, cu atât mai mult începeam să văd cum funcționează mintea mea. Mi-am făcut o listă cu multe personalități, a căror lucrări aș vrea să le citesc. Asta e important pentru mine.

Recenzie pentru cartea Atitudinea este totul. Editia a V-a
M

Maria Cosmina

O carte ușor de citit în care se reiau principiile programării neurolingvistice dar fără termeni medicali. Regăsim și aici conceptul de vizualizare dar fără elemente de spiritualitate ci ca fiind numai o componentă, alături de efort, angajament, răbdare, integrarea eșecurilor. Este o carte sinceră, pe care am apreciat-o pentru ca nu îndeamnă la visare ci la schimbarea gândurilor, cuvintelor și convingerilor, acestea fiind de fapt determinante pentru acțiunile noastre și deci pentru obținerea rezultatelor.

Recenzie pentru cartea Atitudinea este totul. Editia a V-a
Vezi toate recenziile
PRP: 82 Lei

65.6 Lei