Amy C. EdmondsonLewis HowesOzan Varol

Pachet Imbratiseaza transformarea

PRP: 165 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
99.9 Lei

Descoperă trei cărți care te invită să explorezi mai mult, să te joci cu ideile, să încerci, să eșuezi și să transformi lecțiile învățate în baza unei noi etape a vieții tale.


Fie că ești un atreprenor la început de drum, un artist care simte că nu mai este la fel de creativ ca la început sau pur și simplu un om care se simte blocat într-un anumit rol în viața sa personală sau prefesională, aceste trei cărți îți vor oferi instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți schimba mindsetul și a cultiva o relație sănătoasă atât cu succesul, cât și cu eșecul. 

Caiet cu exerciții practice create de Ozan Varol, în format PDF.

Ghid cu exerciții propuse de Lewis Howes, în format PDF. 

Descoperă trei cărți care te invită să explorezi mai mult, să te joci cu ideile, să încerci, să eșuezi și să transformi lecțiile învățate în baza unei noi etape a vieții tale.


Fie că ești un atreprenor la început de drum, un artist care simte că nu mai este la fel de creativ ca la început sau pur și simplu un om care se simte blocat într-un anumit rol în viața sa personală sau prefesională, aceste trei cărți îți vor oferi instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți schimba mindsetul și a cultiva o relație sănătoasă atât cu succesul, cât și cu eșecul. 

Caiet cu exerciții practice create de Ozan Varol, în format PDF.

Ghid cu exerciții propuse de Lewis Howes, în format PDF. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Arta de a eșua cu succes

Dimensiune
130x200
Număr pagini
416
Editura
Bookzone
Autor
Amy C. Edmondson
Anul publicării
2023
Liste
Biblioteca lui Morar
Traducator
Talida Elena Boengiu
ISBN
9786303051796
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Imbratiseaza transformarea - Lewis Howes, Ozan Varol, Amy C. Edmondson

Aceste cărți sunt pentru tine dacă...


·        Simți că ai nevoie de o schimbare, însă nu ai o viziune clară pentru viitorul tău.

·        Știi cum ți-ai dori să arate viața ta, însă nu știi care sunt pașii pe care ar trebui să-i urmezi.

·        Nu ai încredere în forțele tale, nu crezi că ești suficient de bun pentru a trăi viața pe care ți-o dorești de fapt.

·        Ai gânduri negative și te autosabotezi atunci când încerci să îți urmezi visurile.

·        Te temi de eșec.


REZUMAT Trezește geniul din tine - Ozan Varol


Mulți pași greșiți se fac pur și simplu stând pe loc.

Deblochează-ți mintea și îți vei debloca viața.


Astrofizicianul Ozan Varol a învățat devreme că cerul nu este limita creativității umane, iar în această carte îți arată cum să depășești teama de schimbare și să descoperi geniul ascuns înăuntrul tău.


Pornind de la propriile experiențe, studii de specialitate și poveștile unor genii universale precum Beethoven, dar și ale unor personalități marcante ale vremurilor noastre precum Johnny Cash, Steve Jobs sau Bruce Springsteen, Varol te ghidează pas cu pas prin toate etapele transformării tale.


Cartea sa nu te învață să devii un geniu, ci te ajută să descoperi înțelepciunea și creativitatea care s-au aflat dintotdeauna în tine. Tu cine ai putea să fii dacă ai renunța la toate temerile și ideile preconcepute, la tot ce ai fost învățat că ești?


„Ozan Varol mă pune întotdeauna pe gânduri.” — Adam Grant, autor de bestsellere #1 New York Times


„Când mizele sunt mari, necunoscutele amenințătoare, iar problemele par insurmontabile, ai nevoie de un supererou – ceea ce înseamnă că ai nevoie de Ozan Varol.” — Daniel Pink, autorul bestsellerului New York Times Drive


„Ozan Varol este o combinație de Nassim Taleb și Daniel Kahneman.” — Clara Shih, CEO al Salesforce Service Cloud


Rezumat The Greatness Mindset. Deblochează puterea uimitoare a minții tale – Lewis Howes


Vrei să ai viața la care visezi? Schimbă-ți mindsetul.


Vrei să ai relații mai armonioase cu cei din jur? Schimbă-ți mindsetul.


Vrei să fii mai blând cu tine însuți? Schimbă-ți mindsetul.


Vrei să-ți schimbi jobul? Schimbă-ți mindsetul.


Orice schimbare îți dorești să observi în exterior, aceasta trebuie să înceapă cu o schimbare interioară, cu o transformare profundă a modului în care te privești pe tine și drumul tău prin lume.

De aceea, prin cartea sa, LEWIS HOWES, creatorul podcastului The School of Greatness, te ajută să-ți construiești pas cu pas un mindset pentru succes și o viața împlinită.


O carte recomandată de:


Orice ai face în viață, adoptarea mindsetului potrivit este cel mai important ingredient pentru îndeplinirea visurilor tale. Lewis Howes îți oferă instrumentele practice care te vor ajuta să atingi măreția. - Dr. Joe Dispenza


„Mă bucur că Lewis și-a făcut timp să documenteze acest framework pentru a-i ajuta și pe alții să se elibereze de îndoiala de sine și să trăiască o viață mai împlinită, mai bogată.” - Jay Shetty


„Lewis are abilitatea de a împărtăși adevăruri dificile într-un mod profund încurajator. Recomand cu căldură această carte tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească viața.” – Gabrielle Bernstein


REZUMAT Arta de a eșua cu succes - Amy C. Edmondson


Un ghid revoluționar care te ajută să-ți schimbi perspectiva asupra ideii de a eșua.


Într-o lume care pune tot mai mult accent pe rezultate, avem tendința de a vedea eșecul ca pe o amenințare. Suntem astfel încurajați fie să îl evităm cu orice preț, fie să „eșuăm des și repede”. Însă niciuna dintre aceste opțiuni nu are în vedere distincția crucială dintre eșecul inteligent și cel elementar. Astfel, ratăm ocazia de a eșua cu succes.


Amy Edmondson, profesorul de la Harvard Business School care a propus conceptul de „siguranță psihologică” la locul de muncă, îți oferă o alternativă la frica de a greși, una care plasează eșecul în epicentrul marilor realizări umane!


Arta de a eșua cu succes oferă noi modalități de a gândi, a discuta și a practica eșecul inteligent, pornind de la exemple din viața reală, afaceri, istorie și cultura populară. Edmondson ne ajută să înlocuim rușinea și vina cu vulnerabilitatea, curiozitatea și creșterea personală, pentru a cultiva acele eșecuri care ne conduc spre inovație. După această carte, nu vei mai privi niciodată eșecul în același mod!

Fragment din carte

„Prețul pe care îl plătim pentru a trăi în această lume este trădarea a ceea ce suntem – și deconectarea de geniul din interior. În interiorul tău există un vast rezervor de înțelepciune neexploatată. Ești alcătuit din fiecare experiență pe care ai avut-o, fiecare poveste pe care ai auzit-o, fiecare persoană care ai fost, fiecare carte pe care ai citit-o, fiecare greșeală pe care ai făcut-o, fiecare fragment al existenței tale umane fermecător de confuză. Tot ceea ce te face să fii tu – o uriașă comoară care așteaptă să fie explorată. Toată acea înțelepciune este ascunsă sub măștile pe care le porți, rolurile pe care le joci și deceniile de condiționare socială care te-au învățat să gândești ca profesorii tăi, să gândești ca părinții tăi, să gândești ca tribul tău, să gândești ca formatorii de opinie și gândire – să gândești ca oricine în afară de tine. Ca urmare, devenim niște străini pentru noi înșine. Mulți dintre noi parcurgem drumul de la naștere până la moarte fără să știm ce gândim cu adevărat și cine suntem cu adevărat.”​​ - Ozan Varol , Trezește geniul din tine


„Atunci când oamenii trăiesc în întunericul fricii și al incertitudinii, nu au ceea ce eu numesc o Misiune cu Sens, un scop subiacent care oferă vieții lor o semnificație mai mare. Ca urmare, nu simt libertate sau pace interioară în timpul călătoriei lor. Ei lasă, fără să știe, frica să le controleze deciziile de viață și să le influențeze percepțiile cu privire la potențialele lor alegeri.


Ca urmare, se simt blocați, chiar prinși în capcană, ceea ce-i poate face să fie

pierduți, ranchiunoși și furioși față de ei înșiși și față de alte

persoane.” - Lewis Howes, The Greatness Mindset


„Îndemnul excesiv care este acum la modă, „eșuează repede, eșuează des”, care vrea să acceptăm eșecul fără discriminare, se inspiră din eșecurile inteligente inerente inovației, însă riscă să trateze superficial plaja vastă și variată de înfrângeri, care include și eșecurile elementare și complexe. Unele insuccese chiar sunt rele, nu în sensul de imorale, ci în sensul de risipitoare. Fie tragice (pierderea unei vieți), fie prostești (lapte vărsat), risipa poate fi redusă prin aplicarea corectă a practicilor de eșuare inteligentă. Dintre cele trei tipuri de eșec, cel elementar poate fi cel mai bine prevenit. Sunt companii care se străduiesc să prevină cât de mult pot eșecurile elementare. Poate și voi vă doriți să faceți la fel. Acesta este motivul pentru care nu ne putem permite să ignorăm greșelile. Omniprezența înfrângerilor elementare servește drept invitație la efortul de a le minimaliza.” - Amy C. Edmondson, Arta de a eșua cu succes

Detalii produse
 • Trezește geniul din tine Trezește geniul din tine
 • Dimensiune 130x200
 • Număr pagini 320
 • Editura Bookzone
 • Autor Ozan Varol
 • Anul publicării 2024
 • Liste Biblioteca lui Morar
 • Traducator Justina Bandol
 • Format Paperback
 • Titlul original Awaken Your Genius
 • ISBN 9786303052854
 • Scor Bestseller
Despre Lewis Howes
Lewis Howes
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Lewis Howes inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Lewis Howes se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Lewis Howes. Fiecare carte scrisa de Lewis Howes este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Lewis Howes in categoria Lewis Howes astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ozan Varol
Ozan Varol
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ozan Varol inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ozan Varol se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ozan Varol. Fiecare carte scrisa de Ozan Varol este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ozan Varol in categoria Ozan Varol astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Amy C. Edmondson
Amy C. Edmondson
Biografie
AMY EDMONDSON este profesor de Leadership și Management la Harvard Business School, unde studiază interacțiunile umane care au dus la crearea organizațiilor care contribuie la bunăstarea umanității. Cu mai bine de 20 de ani în urmă, ea a propus conceptul de „siguranță psihologică” și, în 2021, a ocupat locul 1 în Thinkers50, clasamentul teoreticienilor în domeniul managementului. Licențiată în inginerie și design, cu un master în psihologie și un doctorat în comportamentul organizațional, Edmondson a scris peste 50 de articole științifice, care i-au adus în 2019 titlul de Cel mai influent teoretician în domeniul Resurselor Umane (conform HR Magazine).
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

21 recenzii

5 stele

21

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


R

Raluca Mihăilescu

„Awaken Your Genius” este o lectură captivantă care provoacă cititorii să își depășească limitele. Aceasta este o carte practică pentru oameni neconvenționali. Există multe sfaturi practice și anecdote care servesc drept ghid valoros pentru cei care aspiră să își acceseze geniul interior și să ducă o viață mai împlinită.

Recenzie pentru cartea Trezește geniul din tine

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Sorin Marinescu

Am citit anterior „Gandeste ca un astronaut” și sunt abonat la newsletter-ul lui Ozan, așa că aveam așteptări mari de la această carte. Nu m-a dezamăgit și, privesc cartea drept un pas următor pentru a învăța principiile care te pot ajuta să renunți la mentalitățile convenționale care te țin pe loc. Recomand cu căldură.

Recenzie pentru cartea Trezește geniul din tine

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alina Petrescu

Aceasta este una dintre acele cărți pe care nu voiam să o las din mână; totuși, autorul a spus cândva să încetinești și să îți iei timpul necesar pentru a citi o carte, astfel încât să te poți conecta cu povestea. Conținutul invită la introspecție astfel încât îmi vine natural să aplic conceptele.

Recenzie pentru cartea Trezește geniul din tine

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Luciana Nica

Si pe mine m-a făcut să reflectez profund asupra vieții mele. Lewis Howes a abordat exact acele temeri și îndoieli care mă măcinau. Recomand!!!

Recenzie pentru cartea The Greatness Mindset

0

Răspunde

Comentarii(0)

T

Tania Ene

Datorită acestei cărți, am o ouă înțelegere asupra potențialului meu și o dorință arzătoare de a-mi depăși limitele.

Recenzie pentru cartea The Greatness Mindset

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daria Sandu

Pe măsură ce citeam, simțeam cum parca mă transform. Mi-a plăcut foarte mult cartea!!!

Recenzie pentru cartea The Greatness Mindset

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-7.4%
Măștile masculinității

Măștile masculinității

PRP: 41 Lei 37.95 Lei
-15%
Gandeste ca un astronaut

Gandeste ca un astronaut

PRP: 59.9 Lei 50.91 Lei
Nou
-30.1%
Dovezi ale vieții de apoi

Dovezi ale vieții de apoi

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
Nou
-18.4%
Trezește geniul din tine

Trezește geniul din tine

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
Următorul val

Următorul val

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-16.9%
Atenție cu intenție

Atenție cu intenție

PRP: 59 Lei 49 Lei
-15%
Teste de inteligenta IQ 1

Teste de inteligenta IQ 1

PRP: 35 Lei 29.75 Lei
-10%
O sa razi, totul e chimie!

O sa razi, totul e chimie!

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
-15.5%
-20%
Teste de inteligenta IQ5

Teste de inteligenta IQ5

PRP: 35 Lei 28 Lei
-10%
Nou
-20%
Stiinta cu sare si piper

Stiinta cu sare si piper

PRP: 98.9 Lei 79.12 Lei
-15%
-15%
Marea enciclopedie ilustrata

Marea enciclopedie ilustrata

PRP: 299.9 Lei 254.91 Lei
-12%
-15%

Cumparate impreuna cu Pachet Imbratiseaza transformarea

Nou
-36.9%
-40.3%
Nou
-20%
Iisus, Dumnezeu și Om

Iisus, Dumnezeu și Om

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
PRP: 165 Lei

99.9 Lei