Anays M.

Pachet Confesiunile unei fete rele - 3 Volume

PRP: 137 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39 Lei

O poveste de viață condimentată cu picanterii, iubiri aflate la limita dintre eternitate și fantezie, aventuri pierdute în atâtea așternuturi și mirajul fericirii în doi. Trei volume prin care vei descoperi ce sacrificii trebuie să facă o fată rea pentru a-i fi bine într-o lume a iubirilor trecutului și a pasiunii.

O poveste de viață condimentată cu picanterii, iubiri aflate la limita dintre eternitate și fantezie, aventuri pierdute în atâtea așternuturi și mirajul fericirii în doi. Trei volume prin care vei descoperi ce sacrificii trebuie să facă o fată rea pentru a-i fi bine într-o lume a iubirilor trecutului și a pasiunii.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Confesiunile unei fete rele - Vol. 1

Format
130x200
Număr pagini
128
Editura
Bookzone
Autor
Anays M.
Anul publicării
2018
ISBN
9786069008003
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Confesiunile unei fete rele - 3 Volume - Anays M.

Anays. Un nume enigmatic, dar un suflet care-și arată răzvrătirea și efervescența, care poate răsturna cu adevărat întreaga lume pentru dorințele inimii. Între așternuturile altora și pofta de iubire, va rămâne Anays alături de marea sa iubire?

Comandă acum pachetul „Confesiunile unei fete rele” și învață să alegi între antiteza iubirii și fericirea sufletului!


Volumul 1

Anays M. Un suflet răzvrătit, care caută un trup gol în care să bată o inimă impulsivă. Când sentimentele acaparează scena, Anays are propriile ei arme pentru a face diferența dintre dragoste și luptă. Dar în cele din urmă, la limita dintre iubire și fantezie, rămâne o singură întrebare: va întâlni, în sfârșit, bărbatul care s-o iubească?


Volumul 2

Sufletul lui Anays este într-o rebeliune continuă împotriva ipocriziei și a relațiilor artificiale, dar și a trendurilor prost înțelese. Va rămâne ea aceeași fată rea sau noile experiențe și nu numai ele o vor schimba? Va reveni marea ei iubire pierdută? Sau va întâlni, în sfârșit, bărbatul care va ști cum s-o iubească?


Volumul 3

De iubire nu poți să te ascunzi. Nu poți să fugi, oricât de mult ai încerca. Viața este prea scurtă pentru a nu fi fericită, iar fericirea lui Anays coincide cu a iubi și a te lăsa iubită. Dar pentru cât timp? O poveste despre imposibilitatea de a te întoarce la paradisul pierdut al inocenței și la unica iubire.


Recenzii de la cititori

Halucinantă

„Este o carte... halucinantă!!! Cred că acest cuvânt o descrie cel mai bine. La început, recunosc, am fost puțin șocată de franchețea autoarei (Anays M), iar apoi am înțeles esența. O carte care ar trebui citită de toate femeile.” – Corina


Posibilitatea de a ajunge la adevăratele trăiri

„Când citesc .... obisnuieșc să mă gândesc la ceea ce citesc... și pe parcursul zilei să o și simt!!! Oamenii ar trebui să știe că e mare păcat să treci pe lângă o asemenea carte care îți va pune în mișcare în primul rând neuronii, apoi treptat simțirile... toate... pentru ca în cele din urmă să ți se ofere posibilitatea de a ajunge la adevărate trăiri!” – Mira


Curajul de a fi tu însăți

„O poveste despre curajul de a fi tu însăți, de a te bucura de viață, dar care conține și gânduri despre modul în care funcționează o relație. Cartea scoate la suprafață adevăruri pe care multe le-am intuit, însă nu am avut curajul de a le recunoaște.” – Ana Irina


A manipula și a te lăsa manipulată

„Atâta sinceritate, atâtea emoții... Mă bucur că cineva a avut acest curaj de a-și exprima trăirile și frământările.... experiența de viață, experiență de a manipula și a ,,te lăsa manipulată". Mulțumesc frumos, Anays, mulțumesc pentru pentru această lectură minunată! ” – Doina


Amintirea trecutului, suferința amintirii și neputința schimbării

„Povestea lui Anays este povestea oricărei tinere, care, după o suferinţă mare, se schimbă (sau încearcă să se schimbe) şi devine mai rece în relaţiile cu ceilalţi, dar totuşi rămâne cu amintirea trecutului, cu suferinţa amintirii şi cu neputinţa schimbării. Interesant de simplă şi totuşi plină de cuvinte înţelepte.” – Ce citește Miss Shady

Despre autor

Anays M. este una dintre cele mai citite scriitoare române contemporane. Primele două volume ale sale, „Confesiunile unei fete rele”, s-au vândut în peste 35.000 de exemplare, fiind o lecție pentru independența femeilor, oferită de o fină cunoscătoare a spiritului uman.

Anays M. a scris o confesiune a inimii sale, un jurnal al greșelilor trecutului și un ghid al prezentului. Astfel, a reușit să câștige inimile cititorilor săi pentru că a reușit să pună în cuvinte declarația de independență a sufletului, printre iubiri, suferință și transformări. Fără perdea, fără măști, fără metafore și fără prejudecăți. Doar trăiri, fantezii și dorințe ascunse.

Ce termen de valabilitate are iubirea? Și în câte dormitoare trebuie să o căutăm? Iar când o descoperim, trebuie să riscăm totul sau riscăm să cădem în mirajul fericirii? Comandă acum pachetul „Confesiunile unei fete rele” și vei descoperi ce sacrificii trebuie să facă o fată rea pentru a-i fi bine într-o lume a iubirilor trecutului și a pasiunii!

Fragment din carte

Volumul 1


Fără risc, frică sau adrenalină, o relație moare încet, de plictiseală.

Îi spun că poate ne vom revedea. Dar nu acum, să nu mai insiste. Nu știu dacă el merită vreo șansă în plus, dar sigur merit eu.

***

Acum nu mai obosesc niciodată să fiu eu însămi. Găsesc în esența ființei mele rațiunea de a continua și nu mai accept să fiu condiționată de prezența vreunui bărbat anume. Mereu am câte un bărbat alături, însă nu întotdeauna același. Deocamdată.

Viața însăși este o ruletă rusească, cu deosebirea că, în loc de un glonț pe țeavă, are cinci. Ce șanse sunt să nu te nimerească vreunul? Insignifiante. Pe mine, de-a lungul timpului, m-au cam nimerit toate. Și i-am zărit și cartușiera. Deci, continuăm să jucăm. Asta nu mă va opri, desigur, de la nimic. Nu-mi pasă. Nu îmi mai pasă. Nu are ce să-mi facă. Mai exact, nu mai are ce să-mi facă. Am crescut să mă iubesc mai mult decât toți bărbații care mi-au declarat vreodată amor etern. Și nu au fost puțini, și nu au fost toți mincinoși...


Sunt făcută dintr-un amestec nefiresc de substanțe, întâmplări, iubiri și proiecții. Din control și dezmăț, din rațiune și patimă, iar viața mea refuză să fie liniară. Viața mea nu se întâmplă niciodată „între timp”, ci, mereu, „acum”. Am adus-o într-un prezent continuu din care nu am de gând să evadez.

Femeile nu mă iubesc. Văd în mine o amenințare. Văd bine. Chiar sunt. Mă urăsc pentru că mă invidiază. Mă desconsideră pentru că prezența mea le împrospătează conștiința ratării. Dacă aș fi empatică, mi-ar fi milă de ele. Chiar și așa, nu aș avea cum simți compasiune, dar ceva milă probabil că aș stoarce. Dar nu sunt. Atitudinea lor nu mă jignește. Nu are cum să te jignească cel mai mare compliment pe care o femeie îl poate face altei femei. Atenția lor, timpul pe care mi-l dedică, faptul că nu au puterea să mă ignore, ei bine, toate acestea trădează o admirație adânc ascunsă, acolo unde conștient nu mai au acces. Problema autolimitării lor nu este problema mea. Și, de cele mai multe ori, nici a soților lor.


Volumul 2


Oprisem la trecerea de pietoni în ultimul moment. Nu aveam viteză, doar gândurile hălăduiau dincolo de orașul puturos de sfârșit de toamnă. Din obișnuință, am dus mâna în dreptul scaunului din dreapta, ca și când aș fi vrut să împiedic o imaginară persoană să se lovească, din cauza frânei bruște, de bord. Gestul meu s-a oprit blând pe scaunul gol și atunci am conștientizat că a trecut atât de mult timp... Nu am regretat, dar nici nu am jubilat, însă momentul a fost înregistrat în zona microrevelațiilor care, în timp, ne transformă.


Oprisem să treacă un bărbat între două vârste, înalt, cu fața acoperită de o pălărie ușor neasortată la strada pe care tocmai o traversa. Înainte să pună însă primul picior pe trecere, a întors capul spre mine, și-a dus teatral mâna dreaptă în dreptul inimii și a făcut spre mine o înclinare ușoară, în semn de mulțumire. Apoi, a zâmbit. Nu i-am zărit nicio secundă ochii, însă zâmbetul... Zâmbetul îmi era cumplit de familiar. Călătorea spre mine de la ani-lumină distanță, dintr-un trecut făcut pachet și expediat către Hades, cu predare personală.


„Ai dreptate, iubirea noastră a murit. Și eu, încet, odată cu ea...” au fost ultimele cuvinte pe care mi le scrisese vreodată N. După internarea lui, încetase să-mi mai scrie și nici nu mai aflasem nimic despre el, nici măcar dacă mai era viu sau nu, chit că, pentru mine, el murise de mult. Și acum... Acum, zâmbetul lui traversa strada, viu și aparent bine-mersi, iar mâna lui dreaptă îmi mulțumise așezată în dreptul inimii. Nu, nu aveam niciun dubiu, era el, deși nu-i văzusem fața toată, iar anii scurși între noi se jucaseră neglijent cu ființa lui. Aș fi preferat să nu mă vadă, căci dacă aș fi intuit câteva secunde mai devreme că ar fi putut fi el (ce naiba să caute acolo?), aș fi trecut în trombă, fără să opresc, dar fără să-l accidentez, cum poate aș fi vrut atunci, la plecare...

Când trecutul îmi dă ghes, îmi permit să am nostalgii, dar niciodată regrete!


Trecuse fără să întoarcă capul, fără să tresară, fără nicio ezitare. E clar, nu m-a recunoscut și asta a făcut ca întreaga scenă să primească un mare delete. Nefirească potrivire de momente, nu? Revelația singurătății să fie urmată chiar de apariția... lui N? Dar oricât aș ține eu la semne, acesta nu era unul care să-mi convină. Mi-am promis să-i inventez o altă semnificație, complet diferită de cea pe care, sigur, i-aș fi conferit-o atunci, în cealaltă viață a mea. Da, s-a întâmplat să aflu când a fost internat (oare cu ce diagnostic?), nu am aflat că a fost externat (vindecat oare?), dar întâmplarea (tot ea, să zicem!) a făcut în așa fel încât nu doar să aflu, ci să-l văd și să mă bucur o dată în plus că deciziile cele mai grele sunt, de fapt, și cele mai bune. Aveam dovada în fața mea...


Volumul 3


Peste câteva minute – care mie mi s-au părut lungi cât jumătate de zi – m-am întors și m-am rezemat cu fundul de blatul chiuvetei, în timp ce a intrat el, nu înainte să tragă în dreptul băii semnul de „nu deranjați, se face curățenie”.

S-a rezemat, la rândul lui, de ușă, în timp ce cu mâna dreaptă, pe la spate, a încuiat-o. A rămas așa, privindu-mă admirativ, cu o tristețe pe care o simțeam și eu cum îmi crește pe sub piele. S-a scuturat ca să alunge toate detaliile neplăcute ale prezentului și și-a împins ușor cu mâna – cu același gest familiar – membrul încordat din spatele fermoarului. Dar nu l-a eliberat. Nu, nu încă. La fel ca ultima oară. Aveam senzația că dansăm tango, cu pași prestabiliți, dar fără să-și piardă nimic din fascinație.


Un moment, mintea mi-a făcut o mică farsă și mi-a amintit de faptul că Eva tot într-o toaletă i-a devenit amantă, iar eu, acum, într-o toaletă o să-i devin... străină. Și ce dacă...


S-a apropiat de mine, mi-a luat fața în palme și, exasperant de încet, buzele lui au călătorit către ale mele, de parcă ar fi venit de foarte departe, dintr-o altă dimensiune, acolo unde se și vor întoarce definitiv. Dar acum, acum se împreunau cu ale mele, umede de emoție, și limbile și-au regăsit ritmul și zvârcolirea menită să trezească toate extensiile nervoase, să pună în mișcare toate simțurile și să ne amețească într-o armonie perfectă cu vinul de mai devreme.

Apoi, fără preaviz, s-a smuls din sărut și cu o mișcare precisă, m-a întors din nou cu fața la oglindă. Am mai aruncat o ocheadă scurtă, dar fără să procesez complet imaginea reflectată, căci altfel aș fi văzut doi oameni complet răvășiți. Dar nu mai era timp pentru reflecții de niciun fel. Am apucat bine blatul de marmură rece, în timp ce el m-a aplecat lin, plimbându-și palma pe spatele meu, de la coccis până la ceafă, făcând ca suprafața mătăsoasă a rochiei să foșnească a geamăt, după care mi-a ridicat-o până la jumătatea spatelui.

Tangoul nostru cunoscut...

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din Pachet Confesiunile unei fete rele - 3 Volume înainte de a cumpăra.
Detalii produse
Despre Anays M.
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.89

27 recenzii

5 stele

24

4 stele

3

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


R

Ramona Tanase

Confesiunile unei fete rele

O trilogie care imbină iubiri și dezamăgiri, combinații sexuale în trei, erotism și câteva idei de dezvoltare personală, sfaturi pentru femei sau fete mai puțin experimentate, încă netrecute prin calupuri de bărbați autosuficienți sau defectați de mamă sau de vreo femeie alpha, care - fiecare - te invață câte ceva. De departe, mi-a plăcut structura și expresivitatea scrisului în ultimul volum, cel de-al treilea, pentru că a prins consistență, pe parcursul celor trei ani în care înțeleg că au fost scrise și publicate cele 3 volume. Stilul s-a imbunătățit, am găsit în text niște expresii plastice foarte sugestive care au avut capacitatea de a mă transpune in locul protagonistei. Citez câteva din volumul 3 : "Când ești curat de experiențe, de cicatrice și de furtuni, ai o putere incomensurabilă de a intui ceea ce contează, ai la dispoziție o scurtătură către esențe (...) Imi mut iar atenția în afara mea, căci înăuntru este mai frig decât în toamna care mă-nconjoară.(...)Am senzația că așa se semnează moartea, cu majuscule. Incă o victorie. Continuă să stea aici, cu fundul pe fiecare dintre mormintele mai vechi și mai noi și, în același timp, își bifează programul pe ziua de azi, căci mai are câteva mii de suflete de terciuit." Ce mi s-a părut cam suprarealist pe final, a fost 1. faptul că acel Călin - foarte minunat descrisă partea introductivă, m-a ținut în priză - era insurat cu... un alt bărbat, evident în altă țară, unde urma să plece și că a refuzat-o pt că era prea gay , nu se culcase cu nicio femeie, dar Anays îl stârnise inexplicabil, și 2. flăcăul de preot cu vreo (presupun) 20 de ani mai puțin decât Anays pe care-l învață să iubească trupește, într-o noapte cu mai multe partide sexuale (in care bănuim că s-a protejat, nu ? că doar nu știa flăcăul de preot să facă coitus interruptus !!) și apoi dispare din satul cu pricina ca o nălucă. Per total, o carte în care s-a investit emoțional și merită citită de orice femeie, chiar și pentru a înțelege un punct de vedere diferit asupra vieții.

0

Răspunde

Comentarii(0)

Elena Dana

Dragute

Interesante volumele in felul lor, dar depinde de fiecare in parte ce își dorește sa citească. O femeie care își povestește viata in mare parte sexuala tumultuoasa cu trăirile fiecărei experiente in parte si cam atat.

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Livia Anton

Niko

La început am fost reticenta dar apoi m a captivat, este o carte cu picanterii despre dragoste și alte nebunii, chiar merita citita

1

Răspunde

Comentarii(0)

S

Simina Chiriac

De ne descris ❤️

Sunt bestiale toate 3 🙈 am ramas soc când sa terminat al 3lea eram wtf atat,gata sa terminat nuuu nuuu cred 🤣 deci sincer aștept volumul 4

Recenzie pentru cartea Confesiunile unei fete rele - Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

savu Bianca

Mi-au plăcut ambele volume, este plină de viață și mă regăsesc. Pur și simplu mi-au dat lacrimile când anays sa întâlint prima dată cu N în volumul 2. Pur si simplu am avut ce învăța din aceste cărți. ❤️❤️❤️

Recenzie pentru cartea Confesiunile unei fete rele - Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana Roman

recomand

Recenzie pentru cartea Confesiunile unei fete rele - Vol. 3

1

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana Roman

recomand

Recenzie pentru cartea Confesiunile unei fete rele - Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

M Z

Pe bune, Anays chiar face pasul ăsta? Când o carte are întorsături de situație la care nu te aștepți, cu siguranță este o carte bună!

Recenzie pentru cartea Confesiunile unei fete rele - Vol. 2

2

Răspunde

Comentarii(0)

Amalia Sin

Recomand! Din punct de vedere stilistic, dincolo de povestea în sine, cartea este o mică bijuterie.

Recenzie pentru cartea Confesiunile unei fete rele - Vol. 2

2

Răspunde

Comentarii(0)

A

Adrian Hantar

Super

Mi-ar plăcea sa întâlnesc o asemenea femie ca personajul din carte

Recenzie pentru cartea Confesiunile unei fete rele - Vol. 1

1

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana Roman

recomand

Recenzie pentru cartea Confesiunile unei fete rele - Vol. 1

1

Răspunde

Comentarii(0)

M

M Z

Am văzut că pe alte cititoare le-au încurcat inițialele... eu nici nu le-am luat în seamă, cred că asta era și mesajul... cel puțin în acest prim volum...

Recenzie pentru cartea Confesiunile unei fete rele - Vol. 1

2

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-49.2%
Zaida

Zaida

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-71.5%
-13%
Luceafarul si Aurora

Luceafarul si Aurora

PRP: 33.6 Lei 29.24 Lei
BestSeller
-61.8%
-15.6%
BestSeller
-59.4%
-16.5%
BestSeller
-59.4%
-15%
O de la Olga

O de la Olga

PRP: 27 Lei 22.95 Lei
-17%
Singuratatea unei femei

Singuratatea unei femei

PRP: 30 Lei 24.9 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-9.3%
Scrisoare
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

59.9 Lei
-26.7%
Scrisoare
-21.2%
-25.6%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 31.9 Lei
-25%
Dulce uitare

Dulce uitare

PRP: 59.9 Lei 44.9 Lei
-49%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Confesiunile unei fete rele - 3 Volume

-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-33.1%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 79 Lei
-49.2%
-53.1%
Pachet 365 de zile

Pachet 365 de zile

PRP: 147 Lei 69 Lei
-62.3%
Pachet Ciocniri cu scântei

Pachet Ciocniri cu scântei

PRP: 98 Lei 36.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Hai sa ne prefacem si azi

Hai sa ne prefacem si azi

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-66.3%
BestSeller
-59.4%
-49%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
Nou
-36.7%
Seria Devil's Night

Seria Devil's Night

PRP: 124.8 Lei 79 Lei
BestSeller
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-64.5%
-27.5%
SYNN Greșeli colosale

SYNN Greșeli colosale

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
-25%
Dulce uitare

Dulce uitare

PRP: 59.9 Lei 44.9 Lei
-14.8%
Sarutul ispitei

Sarutul ispitei

PRP: 19.9 Lei 16.96 Lei
-59.9%
Pachet Anna Zaires 3 Carti

Pachet Anna Zaires 3 Carti

PRP: 147 Lei 59 Lei
-59.9%
Pachet AME 3 Volume

Pachet AME 3 Volume

PRP: 147 Lei 59 Lei
-49.2%
Zaida

Zaida

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
PRP: 137 Lei

39 Lei