Anays M.

Confesiunile unei fete rele - Vol. 2

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
17.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Confesiunile unei fete rele - Vol. 2

Format
130x200
Număr pagini
192
Editura
Bookzone
Autor
Anays M.
Anul publicării
2019
ISBN
9786069008164

Rezumat Confesiunile unei fete rele - Vol. 2 - Anays M.

Rebela Anays, mereu împotriva convențiilor, împotriva ipocriziei și a relațiilor artificale, dar și a trendurilor prost înțelese, se întoarce cu o nouă poveste de viață. Va rămâne ea aceeași fată rea sau noile experiențe erotice și nu numai ele o vor schimba? Va reveni marea ei iubire pierdută? Sau va întâlni, în sfârșit, bărbatul care va ști cum s-o iubească?

"Nu-mi dau seama dacă facem dragoste sau ne luptăm. Dorul devine durere, emoția devine înverșunare și ne oprim brusc, ocolind amândoi, inconștient, climax-ul...Rămânem în continuare îmbrățișați, sorbindu-ne cu nesaț prin pori, cu gura și cu nasul și cu toate simțurile ce participă dezmățate la această orgie neprevăzută.
Rămânem în afara timpului ce se scurge prin ferestrele casei mele.
Rămânem așa o veșnicie...
Rămânem atât și încă puțin, pentru că acum e clar, o parte din noi a vrut, cu tot dinadinsul, deasupra oricăror rațiuni, să se întoarcă și să reînvie acea mare iubire..."
prm50

Fragment din carte

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Anays M.
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.8

5 recenzii

5 stele

4

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Ana Roman

recomand

M

M Z

Pe bune, Anays chiar face pasul ăsta? Când o carte are întorsături de situație la care nu te aștepți, cu siguranță este o carte bună!

Amalia Sin

Recomand! Din punct de vedere stilistic, dincolo de povestea în sine, cartea este o mică bijuterie.

I

Ioana Macarie

Deja lucrurile se schimbă față de primul volum și intrăm într-o poveste mult mai coerentă și atractivă. E greu să lași cartea din mână odată ce guști stilul autoarei!

V

Vlad Mihalca

Eram reticent față de vol. 2. Mă întrebam dacă o să existe elementul de noutate care mi se părea logic să existe din moment ce e altă carte, sau va fi doar o prelungire de X pagini a primului volum. Cel mai mult mi-au plăcut paragrafele dinspre final în care sunt descriși acești bărbați buni. Au o aură de maturitate emoțională pe care o tot așteptam. Arată o perspectivă diferită de cea care impregnează primul volum și o bună parte din acesta, în care bărbații erau reduși cu sete la doar o literă. Atât de mare era înverșunarea. Măcar Eva avea un prenume întreg :) La fel cum mi-a plăcut ambiția de la final în a realiza noua experiență și a păși pe noile orizonturi. Oare s-a păstrat această ambiție, aceast nou mod de a vedea lucrurile? Uite așa am ajuns curios să citesc și volumul 3, proaspăt apărut.

Ofertele zilei

ore,

min,

sec
PRP: 39 Lei

17.9 Lei