Anays M.

Confesiunile unei fete rele - Vol. 3

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19.9 Lei

Continuarea poveștii citite de peste 35.000 de cititori. De iubire nu poți să te ascunzi. Nu poți să fugi, oricât de mult ai încerca. Anays M. vrea să iubească și să fie iubită. O poveste despre imposibilitatea de a te întoarce la paradisul pierdut al inocenței și la unica iubire.

Continuarea poveștii citite de peste 35.000 de cititori. De iubire nu poți să te ascunzi. Nu poți să fugi, oricât de mult ai încerca. Anays M. vrea să iubească și să fie iubită. O poveste despre imposibilitatea de a te întoarce la paradisul pierdut al inocenței și la unica iubire.

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Confesiunile unei fete rele - Vol. 3

Format
130x200
Număr pagini
256
Editura
Bookzone
Autor
Anays M.
Anul publicării
2020
ISBN
9786069008737

Rezumat Confesiunile unei fete rele - Vol. 3 - Anays M.

„Confesiunile unei fete rele”, volumul 3, este o carte care nu ar trebui să îți lipsească din bibliotecă. Încadrată atât în categoria de cărți erotice, cât și în cea de cărți de dragoste, este o lecție despre regăsirea curajului inimii și a asumării, despre iubirile trecutului, despre obsesiile care-ți zdruncină sufletul.

De iubire nu poți să te ascunzi. Nu poți să fugi, oricât de mult ai încerca. Anays M. vrea să iubească și să fie iubită. O poveste despre imposibilitatea de a te întoarce la paradisul pierdut al inocenței și la unica iubire.

Comandă acum continuarea poveștii citite de peste 35.000 de cititori și redescoperă adevărul iubirii!

Anays M. se va rătăci și redescoperi deopotrivă într-o confesiune pe cât de puternică, pe atât de răvășitoare. Dintr-un duo al iubirii ajunge într-un trio cu un simbolism ce pălește în fața iubirii. Iar de aici mai este doar un singur pas până la a pierde totul, dar a găsi ceea ce credea cu adevărat pierdut.

O Anays M. mai umană, mai complexă, dar însoțită în continuare de acel cinism prin care s-a făcut remarcată de fostele iubiri și de viață. „Confesiunile unei fete rele”, volumul 3, te vor dezechilibra pe neașteptate din iluzia mariajului perfect.

Recenzii de la cititori

O lecție de viață care ne ridică mii de întrebări „Când ești sincer ~ spui adevărul și lupți pentru el, uneori ești perceput ca fiind rău/dur. Poate că adevărul doare, dar mai bine ai curaj să-nfrunți realitatea, decât să te ascunzi în spatele unor măști și să trăiești dominat de ipocrizie. Citind „Confesiunile unei fete rele” vei înțelege ce înseamnă puterea, dorința, voința și respectul. Anays M. subliniază ideea că viața nu iartă pe nimeni, apoi te scutură din vorbe și te-ncurajează să te pui pe picioare. Este o lecție de viață care ne ridică mii de întrebări, la care doar noi putem să răspundem.” – Mihaela

Confesiunile noastre, ale tuturor femeilor „Am devorat cartea în două zile. Astăzi mi-am revenit și sunt mai puternică, mai frumoasă, mai seducătoare decât niciodată. Confesiunile tale sunt, de fapt, ale noastre, ale tuturor femeilor.” – Ionela

Captivante „Nu cred că există o femeie în lume să nu se regăsească în cărțile astea. Poate să fie mult prea ipocrită să nu recunoască. Felicitări, sunt captivante, le-am primit ieri după-masă și acum încep volumul 2. Nu ai cum sa le lași din mână!” – Aura

O incantație continuă „Cartea asta parcă e o incantație continuă, de la început până la sfârșit. O incantație care te dezbracă de văluri, de minciunile pe care ți le spui singur, de măștile sub care te-ai pitit. E o carte pe care parcă aș fi scris-o eu dacă aveam cuvintele necesare și curajul de a trăi...” – Camelia

Un exemplu pentru toate femeile „Ești un exemplu pentru toate femeile. Ești atât de provocatoare și totodată te joci cu mintea bărbaților. Sunt la volumul 2, încă îți cunosc tainele provocatoare și rafinate. Ești minunată!” – Adriana

Despre autor

Anays M. este una dintre cele mai citite scriitoare române contemporane. Primele două volume ale sale, „Confesiunile unei fete rele”, s-au vândut în peste 35.000 de exemplare, fiind o lecție pentru independența femeilor, oferită de o fină cunoscătoare a spiritului uman.

Anays M. a scris o confesiune a inimii sale, un jurnal al greșelilor trecutului și un ghid al prezentului. Astfel, a reușit să câștige inimile cititorilor săi pentru că a reușit să pună în cuvinte declarația de independență a sufletului, printre iubiri, suferință și transformări. Fără perdea, fără măști, fără metafore și fără prejudecăți. Doar trăiri, fantezii și dorințe ascunse.

Ai renunța la iubire astfel încât să poți descoperi adevărata fericire? Comandă acum „Confesiunile unei fete rele”, volumul 3, și vei afla sacrificiile pe care le cere sufletul în călătoria iubirii!

Fragment din carte

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Confesiunile unei fete rele - Vol. 3 înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Anays M.
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.86

7 recenzii

5 stele

6

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


S

Simina Chiriac

De ne descris ❤️

Sunt bestiale toate 3 🙈 am ramas soc când sa terminat al 3lea eram wtf atat,gata sa terminat nuuu nuuu cred 🤣 deci sincer aștept volumul 4

S

savu Bianca

Mi-au plăcut ambele volume, este plină de viață și mă regăsesc. Pur și simplu mi-au dat lacrimile când anays sa întâlint prima dată cu N în volumul 2. Pur si simplu am avut ce învăța din aceste cărți. ❤️❤️❤️

A

Ana Roman

recomand

M

M Z

Mi-ar plăcea să mai urmeze și volumul 4... Oare ce se mai poate întâmpla cu Anays, Eva și...el?

Amalia Sin

Sincer, mă așteptam la cu totul alt final. Oare va mai exista o continuare?

I

Ioana Macarie

Anays este un personaj care evoluează, care învață și se transformă pe parcursul cărților, astfel că nu te poți plictisi. În plus, finalul este cu totul neașteptat, nu credeți?

V

Vlad Mihalca

O carte diferită față de începutul seriei, în care am găsit un personaj mai ancorat în lumea mea - una din care nu lipsesc sentimente și relații, cu toate lucrurile cu care vin ele la pachet. Despărțiri, dezamăgire, trădări. Am văzut mai puțin Anays, al cărei comportament reușește să mă intrige chiar și la finalul celui de-al treilea volum. Recunosc că e o performanță să nu te poți obișnui cu acest stil, să fie de efect. Cu siguranță face o poveste interesantă și la fel și o carte.

PRP: 49 Lei

19.9 Lei