Alexandrina Ioana NAN

Orizonturi ale fericirii

Un ghid de dezvoltare personala
PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Orizonturi ale fericirii

Format
130x200
Număr pagini
160
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Alexandrina Ioana NAN
Anul publicării
2019
ISBN
9786067974492

Rezumat Orizonturi ale fericirii - Alexandrina Ioana NAN

Pe măsură ce înțelegem, la un nivel tot mai profund, dinamica vieții, acceptăm faptul că perspectivele personale sunt în continuă transformare. Schimbarea ritmică a planurilor vieții, a sensurilor pe care le urmăm în fiecare rol și relație în care ne manifestăm, nu este doar atributul propriei voințe, iar fericirea este acea baterie interioară care ne pune resursele în mișcare și ne face să simțim complet pulsiunile vieții în tot ceea ce vine spre noi. Fericirea astăzi are ritm și dobândește însemnătate doar dacă este cuprinzătoare și în același timp, durabilă. Egalitatea de spirit se manifestă ca vibrație a valorilor colective. Egalitatea nu este un produs al concepțiilor despre viață, ci o formă de exprimare a esenței ființei, ca parte a întregului. Prin accesul la partea profundă a ființei umane, compasiunea devine o stare a minții care implică toate calitățile gândirii pentru a orienta comportamente ce ne aduc în planul realităților împărtășite. Cu această stare a minții reușim să construim un spațiu liber de așteptările și nevoile personale, în afara individualității noastre, prin care să interacționăm cu ceilalți. Asta înseamnă că în spațiul de libertate creat din sinele profund îi facem loc celuilalt, așa cum este potrivit să vină, pentru că știm că este atras chiar de propria esență. (Alexandrina-Ioana Nan)

Detalii produs
Despre Alexandrina Ioana NAN
Alexandrina Ioana NAN
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alexandrina Ioana NAN inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alexandrina Ioana NAN se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alexandrina Ioana NAN. Fiecare carte scrisa de Alexandrina Ioana NAN este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alexandrina Ioana NAN in categoria Alexandrina Ioana NAN astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 30 Lei

28.5 Lei