Irina PETRAȘ

Ochii mintii. Eseuri, cronici, divagari

PRP: 50 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
47.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ochii mintii. Eseuri, cronici, divagari

Format
160x230
Număr pagini
364
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Irina PETRAȘ
Anul publicării
2020
ISBN
9786067975796

Rezumat Ochii mintii. Eseuri, cronici, divagari - Irina PETRAȘ

Cartea pune laolaltă Eseuri și divagări publicate în ultima vreme în reviste literare (România literară, Steaua, Tribuna, Vitraliu, ProSaeculum etc.), câteva intrând, fragmentar, și în cuprinsul unora dintre cărțile mele precedente (Literatura română contemporană. O panoramă, Oglinda și drumul. Prozatori contemporani, Vitraliul și fereastra. Poeți contemporani, De veghe între cărți, Viața mea de noapte etc., toate consultabile în pdf pe site‑ul: www.irinapetras.ro). Şi de data aceasta, textele trimit, firesc, unele la celelalte. Gândirea vieţii printre cărţi este una în mişcare – conexează, se întoarce din drum, repetă, revine cu nuanţe, remaniază discret în pas cu mereu alte lecturi. Răz‑gândirea ţine şi ea aproape. Le adaug, ca în alte dăți, o secțiune de Cronici și recenzii apărute – de la De veghe între cărți (2017) încoace – în România literară, Viața Românească, Steaua, Tribuna etc. Toate împreună încropesc și un soi de autobiografie indirectă, căci spun ceea ce cred, trecând, despre multe dintre temele lumii și literaturii. Ele țin seama de spusele altora, dar pariază, personalizat și subiectiv, pe ochii minții mele. (Irina Petraș)
Detalii produs
Despre Irina PETRAȘ
Irina PETRAȘ
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Irina PETRAȘ inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Irina PETRAȘ se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Irina PETRAȘ. Fiecare carte scrisa de Irina PETRAȘ este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Irina PETRAȘ in categoria Irina PETRAȘ astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 50 Lei

47.5 Lei