Camelia BurlanIrina NegoitaRoxana GheorgheStefan Pacearca

Mini si maxi teste pentru vacanta - Clasa a II-a

PRP: 16 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
13.6 Lei
Produs la reducere. Grăbește-te!
03:14:06:07 zile ore min sec
Produs la reducere. Grăbește-te!
03:14:06:07 zile ore min sec

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Mini si maxi teste pentru vacanta - Clasa a II-a

Editura
DPH
Autor
Stefan Pacearca,
Irina Negoita,
Roxana Gheorghe,
Camelia Burlan
ISBN
5948489352041

Rezumat Mini si maxi teste pentru vacanta - Clasa a II-a - Irina Negoita, Roxana Gheorghe, Camelia Burlan, Stefan Pacearca

Lectura receptivă e o variantă ameliorată a lecturii liniare, caracterizată prin executarea parcursului textual, însă cu suplețe, variind considerabil viteza, cu reveniri ocazionale, explorând atent locurile strategice (introducerea, concluziile) pentru a înregistra complet și exact, cu maximă acuratețe, ceea ce comunică textul; e o lectură intensivă, analitică, asimilatorie.

O formă a lecturii receptive ar putea fi numită lectură asociativă. Ea e presată cu atenție, dar implică reveniri, retrospecții și momente de întrerupere; uzează de text ca o sursă de impulsuri, asociative, reflexive și creatoare.

Detalii produs
Despre Irina Negoita
Irina Negoita
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Irina Negoita inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Irina Negoita se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Irina Negoita. Fiecare carte scrisa de Irina Negoita este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Irina Negoita in categoria Irina Negoita astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Roxana Gheorghe
Roxana Gheorghe
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Roxana Gheorghe inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Roxana Gheorghe se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Roxana Gheorghe. Fiecare carte scrisa de Roxana Gheorghe este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Roxana Gheorghe in categoria Roxana Gheorghe astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Camelia Burlan
Camelia Burlan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Camelia Burlan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Camelia Burlan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Camelia Burlan. Fiecare carte scrisa de Camelia Burlan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Camelia Burlan in categoria Camelia Burlan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Stefan Pacearca
Stefan Pacearca
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Stefan Pacearca inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Stefan Pacearca se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Stefan Pacearca. Fiecare carte scrisa de Stefan Pacearca este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Stefan Pacearca in categoria Stefan Pacearca astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Jurnal de lectura clasa a 3-a

Jurnal de lectura clasa a 3-a

PRP: 31 Lei 26.35 Lei
-14.8%
-15%
-14.8%
Minutul de lectură - Clasa a II-a

Minutul de lectură - Clasa a II-a

PRP: 19.9 Lei 16.96 Lei
-15%
Matex - Clasa a II-a

Matex - Clasa a II-a

PRP: 12 Lei 10.2 Lei
-15%
Jurnal de lectura clasa a 4-a

Jurnal de lectura clasa a 4-a

PRP: 27 Lei 22.95 Lei
-15%
Jurnal de lectura clasa a 2-a

Jurnal de lectura clasa a 2-a

PRP: 30 Lei 25.5 Lei
-15%
Matex - Clasa I

Matex - Clasa I

PRP: 12 Lei 10.2 Lei
-15%
Matex - Clasa pregătitoare

Matex - Clasa pregătitoare

PRP: 12 Lei 10.2 Lei

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-5%
-13.9%
Lecturi suplimentare clasa I

Lecturi suplimentare clasa I

PRP: 14.99 Lei 12.9 Lei
PRP: 16 Lei

13.6 Lei