Anca IleaDaniela StoicescuIoan BordeanMirela MihaescuStefan Pacearca

Caiet pentru micul elev - Dezvoltare personala - Clasa pregatitoare

PRP: 9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
7.65 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Caiet pentru micul elev - Dezvoltare personala - Clasa pregatitoare

Editura
DPH
Autor
Mirela Mihaescu,
Daniela Stoicescu,
Anca Ilea,
Ioan Bordean,
Stefan Pacearca
ISBN
5948489352348

Rezumat Caiet pentru micul elev - Dezvoltare personala - Clasa pregatitoare - Daniela Stoicescu, Ioan Bordean, Anca Ilea, Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca

Avizat OMEN Nr. 3022\08.01.2018

Detalii produs
Despre Daniela Stoicescu
Daniela Stoicescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Daniela Stoicescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Daniela Stoicescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Daniela Stoicescu. Fiecare carte scrisa de Daniela Stoicescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Daniela Stoicescu in categoria Daniela Stoicescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ioan Bordean
Ioan Bordean
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioan Bordean inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioan Bordean se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioan Bordean. Fiecare carte scrisa de Ioan Bordean este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioan Bordean in categoria Ioan Bordean astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Anca Ilea
Anca Ilea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anca Ilea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anca Ilea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anca Ilea. Fiecare carte scrisa de Anca Ilea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anca Ilea in categoria Anca Ilea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mirela Mihaescu
Mirela Mihaescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mirela Mihaescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mirela Mihaescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mirela Mihaescu. Fiecare carte scrisa de Mirela Mihaescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mirela Mihaescu in categoria Mirela Mihaescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Stefan Pacearca
Stefan Pacearca
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Stefan Pacearca inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Stefan Pacearca se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Stefan Pacearca. Fiecare carte scrisa de Stefan Pacearca este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Stefan Pacearca in categoria Stefan Pacearca astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-14.8%
-15%
Jurnal de lectura clasa a 2-a

Jurnal de lectura clasa a 2-a

PRP: 30 Lei 25.5 Lei
-15%
Jurnal de lectura clasa a 3-a

Jurnal de lectura clasa a 3-a

PRP: 31 Lei 26.35 Lei
-15%
Jurnal de lectura clasa a 4-a

Jurnal de lectura clasa a 4-a

PRP: 27 Lei 22.95 Lei
-14.8%
Minutul de lectură - Clasa a II-a

Minutul de lectură - Clasa a II-a

PRP: 19.9 Lei 16.96 Lei

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-6.9%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 7.91 Lei

Cumparate impreuna cu Caiet pentru micul elev - Dezvoltare personala - Clasa pregatitoare

PRP: 9 Lei

7.65 Lei