Camelia BurlanIrina Elena NegoitaRoxana Gheorghe

Culegere pentru concursul Gazeta Matematica Junior - Clasa pregatitoare

PRP: 16 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
13.6 Lei
Culegerea pentru clasa pregătitoare conține 21 de teste a câte 5 exerciții și probleme.
Culegerea pentru clasa pregătitoare conține 21 de teste a câte 5 exerciții și probleme.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Culegere pentru concursul Gazeta Matematica Junior - Clasa pregatitoare

Editura
DPH
Autor
Roxana Gheorghe,
Camelia Burlan,
Irina Elena Negoita
ISBN
5948489354694

Rezumat Culegere pentru concursul Gazeta Matematica Junior - Clasa pregatitoare - Camelia Burlan, Roxana Gheorghe, Irina Elena Negoita

Avizat OMEN Nr. 3022\08.01.2018

Culegerea de exerciții și probleme pentru concursul Gazeta Matematică Junior aduce provocări noi pentru aprofundarea cunoștințelor matematice care nu se regăsesc in Revistă dar poate fi folosită și la recapitularea generală pentru etapele concursului.

Culegerea pentru clasa pregătitoare conține 21 de teste a câte 5 exerciții și probleme fiecare. În plus, se regăsesc subiectele și baremele de corectare ale celor trei etape din anul precedent.

Concursul Gazeta Matematică Junior se desfășoară anual la nivel național.

Informații pe www.gazetamatematicajunior.ro

Detalii produs
Despre Camelia Burlan
Camelia Burlan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Camelia Burlan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Camelia Burlan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Camelia Burlan. Fiecare carte scrisa de Camelia Burlan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Camelia Burlan in categoria Camelia Burlan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Roxana Gheorghe
Roxana Gheorghe
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Roxana Gheorghe inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Roxana Gheorghe se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Roxana Gheorghe. Fiecare carte scrisa de Roxana Gheorghe este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Roxana Gheorghe in categoria Roxana Gheorghe astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Irina Elena Negoita
Irina Elena Negoita
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Irina Elena Negoita inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Irina Elena Negoita se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Irina Elena Negoita. Fiecare carte scrisa de Irina Elena Negoita este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Irina Elena Negoita in categoria Irina Elena Negoita astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Culegere pentru concursul Gazeta Matematica Junior - Clasa pregatitoare
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei

Cumparate impreuna cu Culegere pentru concursul Gazeta Matematica Junior - Clasa pregatitoare

PRP: 16 Lei

13.6 Lei