PRP: 19 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
18 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Hai la gradi! Stiinte 5-6 ani. Caiet de lucru

Format
200x280
Număr pagini
72
Editura
Paralela 45
Autor
Maria Ricu,
Mihaela Măcelaru,
Paula Beatrice Scheopu,
Ioana Andreea Ciocalteu,
Madalina Radu
Anul publicării
2022
ISBN
9789734736737

Rezumat Hai la gradi! Stiinte 5-6 ani. Caiet de lucru - Ioana Andreea Ciocalteu, Madalina Radu, Mihaela Măcelaru, Maria Ricu, Paula Beatrice Scheopu

Finalitatile educatiei timpurii vizeaza o serie de aspecte care se constituie in premise ale competentelor-cheie formate, dezvoltate si diversificate pe traseul scolarizarii ulterioare: • Dezvoltarea libera, integrala si armonioasa a personalitatii copilului, in functie de ritmul propriu si de trebuintele sale, sprijinind formarea autonoma si creativa a acestuia. • Dezvoltarea capacitatii de a interactiona cu alti copii, cu adultii si cu mediul pentru a dobandi cunostinte, deprinderi, atitudini si conduite noi; • Incurajarea explorarilor, exercitiilor, incercarilor si experimentarilor, ca experiente autonome de invatare; • Descoperirea, de catre fiecare copil, a propriei identitati, a autonomiei si dezvoltarea unei imagini de sine pozitive; • Sprijinirea copilului in achizitionarea de cunostinte, capacitati, deprinderi si atitudini necesare la intrarea in scoala si pe tot parcursul vietii.
Detalii produs
Despre Ioana Andreea Ciocalteu
Ioana Andreea Ciocalteu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioana Andreea Ciocalteu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioana Andreea Ciocalteu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioana Andreea Ciocalteu. Fiecare carte scrisa de Ioana Andreea Ciocalteu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioana Andreea Ciocalteu in categoria Ioana Andreea Ciocalteu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Madalina Radu
Madalina Radu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Madalina Radu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Madalina Radu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Madalina Radu. Fiecare carte scrisa de Madalina Radu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Madalina Radu in categoria Madalina Radu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mihaela Măcelaru
Mihaela Măcelaru
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihaela Măcelaru inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihaela Măcelaru se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihaela Măcelaru. Fiecare carte scrisa de Mihaela Măcelaru este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihaela Măcelaru in categoria Mihaela Măcelaru astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Maria Ricu
Maria Ricu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria Ricu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria Ricu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria Ricu. Fiecare carte scrisa de Maria Ricu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria Ricu in categoria Maria Ricu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Paula Beatrice Scheopu
Paula Beatrice Scheopu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Paula Beatrice Scheopu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Paula Beatrice Scheopu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Paula Beatrice Scheopu. Fiecare carte scrisa de Paula Beatrice Scheopu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Paula Beatrice Scheopu in categoria Paula Beatrice Scheopu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Bluey - Xilofonul magic

Bluey - Xilofonul magic

PRP: 59 Lei

39 Lei

Pachet Emoțiile Sarei

Pachet Emoțiile Sarei

PRP: 116 Lei

49 Lei

Bluey - Carte de colorat

Bluey - Carte de colorat

PRP: 39 Lei

29 Lei

Scriem si numaram

Scriem si numaram

PRP: 30 Lei

20 Lei

Cu drag, un dar de Crăciun

Cu drag, un dar de Crăciun

PRP: 29 Lei

19.9 Lei

Teo invata sa fie politicos

Teo invata sa fie politicos

PRP: 30 Lei

20 Lei

Lia si Capitanul Bunatate

Lia si Capitanul Bunatate

PRP: 30 Lei

29 Lei

Teo invata sa fie curajos

Teo invata sa fie curajos

PRP: 30 Lei

20 Lei

Atentia si memoria

Atentia si memoria

PRP: 30 Lei

20 Lei

Teo invata sa fie independent

Teo invata sa fie independent

PRP: 30 Lei

20 Lei

Bluey - Aventurile lui Bluey

Bluey - Aventurile lui Bluey

PRP: 39 Lei

29 Lei

Fiindca te iubesc

Fiindca te iubesc

PRP: 34 Lei

27.2 Lei

Copiii Regelui

Copiii Regelui

PRP: 34 Lei

27.2 Lei

PRP: 19 Lei

18 Lei