Ioana Andreea CiocalteuMadalina RaduMaria RicuMihaela MăcelaruPaula Beatrice Scheopu

Hai la gradi! Limba si comunicare. Semne grafice 5-6 ani

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Hai la gradi! Limba si comunicare. Semne grafice 5-6 ani

Format
200x280
Număr pagini
64
Editura
Paralela 45
Autor
Maria Ricu,
Mihaela Măcelaru,
Paula Beatrice Scheopu,
Ioana Andreea Ciocalteu,
Madalina Radu
Anul publicării
2022
ISBN
9789734736713

Rezumat Hai la gradi! Limba si comunicare. Semne grafice 5-6 ani - Ioana Andreea Ciocalteu, Madalina Radu, Mihaela Măcelaru, Maria Ricu, Paula Beatrice Scheopu

Catalogul grupei: • Finalitatile educatiei timpurii vizeaza o serie de aspecte care se constituie in premise ale competentelor-cheie formate, dezvoltate si diversificate pe traseul scolarizarii ulterioare. • Dezvoltarea libera, integrala si armonioasa a personalitatii copilului, in functie de ritmul propriu si de trebuintele sale, sprijinind formarea autonoma si creativa a acestuia. • Dezvoltarea capacitatii de a interactiona cu alti copii, cu adultii si cu mediul pentru a dobandi cunostinte, deprinderi, atitudini si conduite noi; • Incurajarea explorarilor, exercitiilor, incercarilor si experimentarilor, ca experiente autonome de invatare; • Descoperirea, de catre fiecare copil, a propriei identitati, a autonomiei si dezvoltarea unei imagini de sine pozitive; • Sprijinirea copilului in achizitionarea de cunostinte, capacitati, deprinderi si atitudini necesare la intrarea in scoala si pe tot parcursul vietii.
Detalii produs
Despre Ioana Andreea Ciocalteu
Ioana Andreea Ciocalteu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioana Andreea Ciocalteu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioana Andreea Ciocalteu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioana Andreea Ciocalteu. Fiecare carte scrisa de Ioana Andreea Ciocalteu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioana Andreea Ciocalteu in categoria Ioana Andreea Ciocalteu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Madalina Radu
Madalina Radu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Madalina Radu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Madalina Radu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Madalina Radu. Fiecare carte scrisa de Madalina Radu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Madalina Radu in categoria Madalina Radu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mihaela Măcelaru
Mihaela Măcelaru
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihaela Măcelaru inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihaela Măcelaru se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihaela Măcelaru. Fiecare carte scrisa de Mihaela Măcelaru este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihaela Măcelaru in categoria Mihaela Măcelaru astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Maria Ricu
Maria Ricu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria Ricu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria Ricu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria Ricu. Fiecare carte scrisa de Maria Ricu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria Ricu in categoria Maria Ricu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Paula Beatrice Scheopu
Paula Beatrice Scheopu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Paula Beatrice Scheopu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Paula Beatrice Scheopu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Paula Beatrice Scheopu. Fiecare carte scrisa de Paula Beatrice Scheopu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Paula Beatrice Scheopu in categoria Paula Beatrice Scheopu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Nou
-10%
BestSeller
-25.6%
-35.1%
BestSeller
-33.3%
Scriem si numaram

Scriem si numaram

PRP: 30 Lei 20 Lei
Soacra cu trei nurori

Soacra cu trei nurori

3.5 Lei
BestSeller
-57.8%
Pachet Emoțiile Sarei

Pachet Emoțiile Sarei

PRP: 116 Lei 49 Lei
BestSeller
-20.4%
-3.3%
Lia si Capitanul Bunatate

Lia si Capitanul Bunatate

PRP: 30 Lei 29 Lei
Danila Prepeleac

Danila Prepeleac

3.5 Lei
-17%
-33.9%
Bluey - Xilofonul magic

Bluey - Xilofonul magic

PRP: 59 Lei 39 Lei
-33.3%
-33.3%
Teo invata sa fie curajos

Teo invata sa fie curajos

PRP: 30 Lei 20 Lei
BestSeller
-33.3%
Atentia si memoria

Atentia si memoria

PRP: 30 Lei 20 Lei
-28.9%
-33.3%
Povestea bradului

Povestea bradului

3.5 Lei

19 Lei