PRP: 20 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Hai la gradi! Stiinte 4-5 ani. Caiet de lucru

Format
200x285
Număr pagini
80
Editura
Paralela 45
Autor
Paula Beatrice Scheopu,
Mihaela Măcelaru,
Maria Ricu,
Ioana Andreea Ciocalteu,
Madalina Radu
Anul publicării
2022
ISBN
9789734736690

Rezumat Hai la gradi! Stiinte 4-5 ani. Caiet de lucru - Ioana Andreea Ciocalteu, Maria Ricu, Madalina Radu, Paula Beatrice Scheopu, Mihaela Măcelaru

Finalitatile educatiei timpurii vizeaza o serie de aspecte care se constituie in premise ale competentelor-cheie formate, dezvoltate si diversificate pe traseul scolarizarii ulterioare: • Dezvoltarea libera, integrala si armonioasa a personalitatii copilului, in functie de ritmul propriu si de trebuintele sale, sprijinind formarea autonoma si creativa a acestuia. • Dezvoltarea capacitatii de a interactiona cu alti copii, cu adultii si cu mediul pentru a dobandi cunostinte, deprinderi, atitudini si conduite noi; • Incurajarea explorarilor, exercitiilor, incercarilor si experimentarilor, ca experiente autonome de invatare; • Descoperirea, de catre fiecare copil, a propriei identitati, a autonomiei si dezvoltarea unei imagini de sine pozitive; • Sprijinirea copilului in achizitionarea de cunostinte, capacitati, deprinderi si atitudini necesare la intrarea in scoala si pe tot parcursul vietii. Scanand codul QR din interiorul auxiliarului veti putea descarca gratuit fise de lucru suplimentare si cu activitati recuperatorii pentru grupa de varsta 4-5 ani. Fisele contin exercitii variate (labirint, colorare, incercuire, asociere etc.), sunt colorate si atractiv ilustrate.

Recomandări

+
=
PRP: 50.00 Lei
39.00 Lei
Economisești 11.00 Lei !
+
=
PRP: 69.00 Lei
58.00 Lei
Economisești 11.00 Lei !
Detalii produs
Despre Ioana Andreea Ciocalteu
Ioana Andreea Ciocalteu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioana Andreea Ciocalteu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioana Andreea Ciocalteu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioana Andreea Ciocalteu. Fiecare carte scrisa de Ioana Andreea Ciocalteu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioana Andreea Ciocalteu in categoria Ioana Andreea Ciocalteu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Maria Ricu
Maria Ricu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria Ricu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria Ricu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria Ricu. Fiecare carte scrisa de Maria Ricu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria Ricu in categoria Maria Ricu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Madalina Radu
Madalina Radu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Madalina Radu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Madalina Radu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Madalina Radu. Fiecare carte scrisa de Madalina Radu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Madalina Radu in categoria Madalina Radu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Paula Beatrice Scheopu
Paula Beatrice Scheopu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Paula Beatrice Scheopu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Paula Beatrice Scheopu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Paula Beatrice Scheopu. Fiecare carte scrisa de Paula Beatrice Scheopu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Paula Beatrice Scheopu in categoria Paula Beatrice Scheopu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mihaela Măcelaru
Mihaela Măcelaru
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihaela Măcelaru inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihaela Măcelaru se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihaela Măcelaru. Fiecare carte scrisa de Mihaela Măcelaru este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihaela Măcelaru in categoria Mihaela Măcelaru astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Carti pentru copii, Carti educative, Carti 3-5 ani

-33.7%
Robert nu se mai enervează

Robert nu se mai enervează

PRP: 30 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-57.8%
Pachet Emoțiile Sarei

Pachet Emoțiile Sarei

PRP: 116 Lei 49 Lei
Nou
-35%
Frumoasa adormită

Frumoasa adormită

PRP: 3 Lei 1.95 Lei
-33.7%
Eliza nu se da bătută

Eliza nu se da bătută

PRP: 30 Lei 19.9 Lei
-33.9%
Bluey - Xilofonul magic

Bluey - Xilofonul magic

PRP: 59 Lei 39 Lei
Hardcover
Nou
-25.6%
Lupul păcălit de iepure

Lupul păcălit de iepure

PRP: 39 Lei 29 Lei
-17%
-40%
Cenuşăreasa

Cenuşăreasa

PRP: 3.5 Lei 2.1 Lei
-40%
Soacra cu trei nurori

Soacra cu trei nurori

PRP: 3.5 Lei 2.1 Lei
-33.3%
Fiindca te iubesc

Fiindca te iubesc

34 Lei
-33.3%
-3.3%
Lia si Capitanul Bunatate

Lia si Capitanul Bunatate

PRP: 30 Lei 29 Lei
BestSeller
-33.3%
Atentia si memoria

Atentia si memoria

PRP: 30 Lei 20 Lei
Nou
-3.8%
Pot sa fac la olita

Pot sa fac la olita

PRP: 26 Lei 25 Lei

Cumparate impreuna cu Hai la gradi! Stiinte 4-5 ani. Caiet de lucru

PRP: 20 Lei

19 Lei