Aurelia Stanculescu,Ioana Andreea CiocalteuMadalina RaduRobert Florin Florea

Consiliere si dezvoltare personala - Clasa 5 - Manual

PRP: 29.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
22.42 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Consiliere si dezvoltare personala - Clasa 5 - Manual

Format
205x260
Număr pagini
88
Editura
Aramis
Autor
Madalina Radu,
Ioana Andreea Ciocalteu,
Robert Florin Florea,
Aurelia Stanculescu,
Anul publicării
2022
ISBN
9786060095736

Rezumat Consiliere si dezvoltare personala - Clasa 5 - Manual - Ioana Andreea Ciocalteu, Madalina Radu, Aurelia Stanculescu,, Robert Florin Florea

Acest manual scolar este realizat in conformitate cu Programa scolara aprobata prin Ordinul ministrului educatiei si cercetarii nr. 3393/ 28.02.2017.
Detalii produs
Despre Ioana Andreea Ciocalteu
Ioana Andreea Ciocalteu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioana Andreea Ciocalteu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioana Andreea Ciocalteu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioana Andreea Ciocalteu. Fiecare carte scrisa de Ioana Andreea Ciocalteu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioana Andreea Ciocalteu in categoria Ioana Andreea Ciocalteu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Madalina Radu
Madalina Radu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Madalina Radu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Madalina Radu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Madalina Radu. Fiecare carte scrisa de Madalina Radu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Madalina Radu in categoria Madalina Radu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Aurelia Stanculescu,
Aurelia Stanculescu,
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Aurelia Stanculescu, inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Aurelia Stanculescu, se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Aurelia Stanculescu,. Fiecare carte scrisa de Aurelia Stanculescu, este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Aurelia Stanculescu, in categoria Aurelia Stanculescu, astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Consiliere si dezvoltare personala - Clasa 5 - Manual
Despre Robert Florin Florea
Robert Florin Florea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Robert Florin Florea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Robert Florin Florea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Robert Florin Florea. Fiecare carte scrisa de Robert Florin Florea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Robert Florin Florea in categoria Robert Florin Florea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Consiliere si dezvoltare personala - Clasa 5 - Manual, Dezvoltare personală. Clasa a II-a
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Manuale

-10.1%
-20%
Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

PRP: 89.9 Lei 71.9 Lei
-10.1%
Limba italiană fără profesor

Limba italiană fără profesor

PRP: 49.9 Lei 44.86 Lei
-10.1%
-10%
Teste de fizica pentru Bacalaureat

Teste de fizica pentru Bacalaureat

PRP: 34.9 Lei 31.41 Lei
-25.2%
PRP: 29.9 Lei

22.42 Lei