Cécile Alix

Prietenii Sarei - AGITATIA SI ATENTIA

PRP: 29 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19.9 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Prietenii Sarei - AGITATIA SI ATENTIA

Dimensiune
180x230
Număr pagini
32
Editura
Bookzone
Autor
Cécile Alix
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700495

Rezumat Prietenii Sarei - AGITATIA SI ATENTIA - Cécile Alix

Oferă-le copiilor tot sprijinul necesar în ceea ce privește înțelegerea și controlul emoțiilor pozitive prea puternice și emoțiilor negative! Totul cu ajutorul poveștilor, jocurilor de relaxare și sfaturilor oferite de un psiholog pentru copii. Comandă acum cartea ilustrată și învață-i pe cei mici să se cunoască mai bine și să ajungă pe drumul spre maturitatea emoțională!

 

Cunoaște-o pe Sara

Micuța Sara este o fetiță adorabilă pe care o veți întâlni în fiecare poveste. Sara se află în situații cunoscute celor mici, cum ar fi prima vizită a unui prieten și activități practice în aer liber cu părinții. Copiii pot empatiza cu ușurință cu Sara, pentru că emoțiile simțite și exprimate de micuța Sara sunt întâlnite în viața tuturor copiilor. Iar cu ajutorul acestui personaj simpatic, al familiei și al prietenilor copiii vor reuși nu numai să înțeleagă propriile emoții, ci și să se calmeze.


Cum îi ajută pe cei mici

 • Învață cum să exprime în cuvinte ceea ce simt;
 • Recunosc fiecare emoție și aleg cea mai bună metodă prin care să se calmeze;
 • Își dau seama că toate emoțiile sunt normale, indiferent dacă sunt pozitive sau negative;
 • Realizează că nu ar trebui să ascundă propriile sentimente, ci să discute despre ele cu părinții și prietenii;
 • Deprind trăsături pozitive, cum ar fi amabilitatea, empatia și bunătatea în interacțiunea cu ceilalți, dar și în relația cu ei însuși;
 • Învață să își ajute și prietenii care trec prin situații similare;
 • Îi sprijină în adaptarea la societate și în viața de zi cu zi;
 • Au parte de un sprijin important și de explicații specializate pentru a deveni adulți împliniți emoțional.

 

Prietenii Sarei trec:

 

De la agitație la atenție

AGITAȚIA

Sara este agitată atunci când Vlad, prietenul ei de la grădiniță, doarme la ea peste noapte pentru prima dată, dar părinții săi o ajută să se liniștească.

ATENȚIA

Sara își dezvoltă atenția cu o activitate practică. Sfaturile părinților săi o ajută să se concentreze pentru a construi o căsuță pentru vrăbiuțe.


Cum te ajută pe tine ca părinte

 • Îți oferă sprijinul necesar pentru a vorbi despre emoții cu cei mici;
 • Te inspiră să folosești activități interesante și distractive pentru a le calma emoțiilor copiilor;
 • Îți oferă povești simpatice care le explică emoțiile intense copiilor într-un mod ușor de înțeles;
 • Te ajută să te apropii mai mult de cei mici și să-i faci să înțeleagă că pot veni la tine pentru orice problemă;
 • Te învață cum să îi calmezi pe cei mici atunci când sunt agitați și nu știu cum să se relaxeze;
 • Te ajută să-i înveți pe cei mici să fie mai buni cu cei din jurul său.

 

Sfatul psihologului

Emoțiile și trăsăturile prezente în fiecare poveste sunt atent și detaliat explicate de către Florence Millot, psiholog pentru copii. Explicațiile sunt destinate atât copiilor, cât și părinților. Pe de-o parte, părinții descoperă principii clare când vine vorba despre dezvoltarea emoțională a copiilor. Pe de altă parte, copiii înțeleg de la o vârstă fragedă că emoțiile sunt normale și că fac parte din viața fiecăruia dintre noi.

 

Activități practice

Fiecare poveste este însoțită de un exercițiu de relaxare, prin intermediul căruia copiii pot învăța diferite tehnici de îmblânzire a emoțiilor puternice cu care au de-a face. Toate aceste jocuri de relaxare îi vor binedispune pe cei mici, învățându-i astfel cu ajutorul Sarei să se liniștească și să se distreze. Exercițiile de la sfârșitul poveștilor sunt ușoare, tocmai pentru a putea fi realizate de orice copil fără probleme.

 

Recenzii de la părințiÎi susține pe copii în dezvoltarea și integrarea lor în societate

„Aceasta este o carte extrem de dulce pentru copii, care îi susține în dezvoltarea și integrarea lor în societate. Poveștile care îi învață pe cei mici să se relaxeze sunt scrise de Cécile Alix, iar frumoasele ilustrații sunt realizate de Claire Frossard. Temele abordate sunt întotdeauna des întâlnite în viața copiilor. Prin intermediul textelor ușor de citit și al desenelor simpatice, autoarea evocă aceste situații care pot pune copiii în dificultate cu mare acuratețe.” – Marie


Îi ajută pe cei mici să descopere resurse și modalități de a trece peste situații dificile

„Cartea „Agitația și atenția” îi va ajuta pe cei mici să descopere numeroase resurse și modalități de a trece peste diferite situații dificile cu ajutorul prietenilor și al familiei. Este un titlu educativ perfect pentru copii, deoarece transmite mesaje pozitive și poate fi foarte util părinților care vor să-și sprijine copiii în dezvoltarea emoțională. Veți aprecia și sfaturile lui Florence Millot, psiholog pentru copii.” – Julie

 

Copiii vor fi capabili să spună în cuvinte ce simt

„Îmi place foarte mult această carte care le permite copiilor să identifice diferite emoții. Prin intermediul acestor mici povestiri, copiii probabil că se vor identifica și vor fi capabili să spună în cuvinte ce simt. Cele două povești din carte sunt foarte simpatice, mai ales pentru că sunt desprinse din viața de zi cu zi a copiilor. Situațiile vor fi familiare micilor cititori, care vor putea discuta cu părinții lor după ce vor citi poveștile. Îmi place foarte mult acest aspect al cărții – poveștile concrete și moderne, care facilitează dialogul.” – Ophélie

 

Îi învață pe copii cum să fie calmi, amabili, empatici și buni

„Încă o carte de succes care ne ajută pe noi, părinții, să le arătăm copiilor cum să fie calmi, amabili, empatici și buni prin povești actuale și concrete. Ilustrațiile susțin poveștile, iar la sfârșitul fiecărei povești există mici exerciții. Sunt foarte simple, ilustrate cu imagini frumoase și convingătoare, astfel încât cei mici să își dorească să le facă imediat.” – Danielle

 

Ne ajută pe noi, părinții, să îi înțelegem pe copii

„O nouă carte pentru copii care ne ajută pe noi, părinții, să îi înțelegem. Trebuie să recunosc că este o carte specială, care este desprinsă din situații cotidiene. Copiii pot fi îngrijorați de ceea ce se întâmplă cu personajele, iar la sfârșitul poveștilor sunt întrebați dacă au experimentat vreodată ceva similar. Există câteva exerciții de relaxare, sfaturi pentru părinți, iar ilustrațiile sunt foarte drăguțe. Recomand această carte tuturor părinților.” – Melly

 

Despre autoare

Cécile Alix îi învață pe cei mici să se relaxeze, însă lucrează și cu profesori și educatori. Autoare a mai multor romane, aceasta a fost nominalizată chiar și la Premiul UNICEF pentru literatura pentru copii în 2019 pentru cartea „Șase contra unu”.

Florence Millot este psiholog și psihopedagog pentru copii, fiind specializată în gestionarea emoțiilor în familie. Aceasta susține în mod regulat conferințe și ateliere, în special în creșe. A scris și două cărți de specialitate pentru copii.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Prietenii Sarei - AGITATIA SI ATENTIA înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Cécile Alix
Cécile Alix
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cécile Alix inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cécile Alix se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cécile Alix. Fiecare carte scrisa de Cécile Alix este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cécile Alix in categoria Cécile Alix astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

BestSeller
-31.4%
-31.4%
BestSeller
-31.4%
BestSeller
-31.4%
-50%
Pachet Prietenii Sarei

Pachet Prietenii Sarei

PRP: 58 Lei 29 Lei
BestSeller
-31.4%
BestSeller
-57.8%
Pachet Emoțiile Sarei

Pachet Emoțiile Sarei

PRP: 116 Lei 49 Lei
BestSeller
-25.6%
-3.3%
Lia si Capitanul Bunatate

Lia si Capitanul Bunatate

PRP: 30 Lei 29 Lei
-17%
-33.3%
Teo invata sa fie curajos

Teo invata sa fie curajos

PRP: 30 Lei 20 Lei
-33.3%
BestSeller
-33.3%
Scriem si numaram

Scriem si numaram

PRP: 30 Lei 20 Lei
BestSeller
-31.4%
-28.9%
-33.3%
BestSeller
-33.3%
Atentia si memoria

Atentia si memoria

PRP: 30 Lei 20 Lei
BestSeller
-31.4%
-17%
Teo refuză să adoarmă

Teo refuză să adoarmă

PRP: 30 Lei 24.9 Lei
Hardcover
-25.6%
Lupul păcălit de iepure

Lupul păcălit de iepure

PRP: 39 Lei 29 Lei
BestSeller
-31.4%
BestSeller
-33.3%
BestSeller
-31.4%

Cumparate impreuna cu Prietenii Sarei - AGITATIA SI ATENTIA

-33.3%
PRP: 29 Lei

19.9 Lei