PRP: 63.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
53.97 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Gramatica limbii romane

Format
165x235
Număr pagini
288
Editura
Corint
Autor
Adina Dragomirescu,
Irina-Roxana Georgescu,
Delia-Monica Georgescu,
Raluca-Diana Răducanu,
Ileana Gae,
Alina Dinu,
Maria-Ramona Nedea,
Adina Ionescu
Anul publicării
2022
ISBN
9786060881049

Rezumat Gramatica limbii romane - Raluca-Diana Răducanu, Ileana Gae, Adina Dragomirescu, Irina-Roxana Georgescu, Delia-Monica Georgescu, Adina Ionescu, Maria-Ramona Nedea, Alina Dinu

Culegerea de exerciții a apărut din nevoia de a valorifica teoria, dar și din dorința de a sprijini efortul profesorilor și al elevilor, deopotrivă, pe trei direcții principale: antrenament constant pentru evaluările curente, reușită școlară măsurată prin Evaluarea Națională de la finalul clasei a VIII-a și performanță în cadrul concursurilor și al olimpiadelor specifice disciplinei.


Lucrarea, destinată elevilor din clasele a V-a și a VI-a, își propune să construiască o bază temeinică a unor conținuturi fundamentale. În conformitate cu programa școlară pentru aceste clase, primele 15 capitole grupează seturi de exerciții individuale sau care pornesc de la scurte fragmente de texte din literatura română și din cea universală, fixând concepte de vocabular și de semantică, fonetică, morfologie, sintaxă și stilistică. De asemenea, volumul cuprinde câte două teste predictive și sumative pentru fiecare clasă, a V-a, respectiv a VI-a.


Exercițiile sunt concepute pe diferite grade de dificultate, fiind foarte diversificate ca modalitate de abordare a problemelor teoretice, de la cerințe de tip grilă sau asociere la analize gramaticale și jocuri și până la corectarea unor greșeli de exprimare sau redactarea unor compuneri (narative, descriptive, de tip jurnal sau scrisoare, pornind de la imagini/tablouri/fotografii etc.), cu respectarea unor condiții privind anumite aspecte ale utilizării limbii române. În încercarea de a contribui și la dezvoltarea gustului pentru lectură și a abilității de lucru cu operele literare, exercițiile pornesc de la texte-suport mai ample, atât literare, cât și nonliterare, aparținând unor autori români și străini îndrăgiți de elevi.

Detalii produs
Despre Raluca-Diana Răducanu
Raluca-Diana Răducanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Raluca-Diana Răducanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Raluca-Diana Răducanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Raluca-Diana Răducanu. Fiecare carte scrisa de Raluca-Diana Răducanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Raluca-Diana Răducanu in categoria Raluca-Diana Răducanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Gramatica limbii române
Despre Ileana Gae
Ileana Gae
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ileana Gae inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ileana Gae se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ileana Gae. Fiecare carte scrisa de Ileana Gae este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ileana Gae in categoria Ileana Gae astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Gramatica limbii române
Despre Adina Dragomirescu
Adina Dragomirescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adina Dragomirescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adina Dragomirescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adina Dragomirescu. Fiecare carte scrisa de Adina Dragomirescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adina Dragomirescu in categoria Adina Dragomirescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Irina-Roxana Georgescu
Irina-Roxana Georgescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Irina-Roxana Georgescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Irina-Roxana Georgescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Irina-Roxana Georgescu. Fiecare carte scrisa de Irina-Roxana Georgescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Irina-Roxana Georgescu in categoria Irina-Roxana Georgescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Delia-Monica Georgescu
Delia-Monica Georgescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Delia-Monica Georgescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Delia-Monica Georgescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Delia-Monica Georgescu. Fiecare carte scrisa de Delia-Monica Georgescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Delia-Monica Georgescu in categoria Delia-Monica Georgescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Adina Ionescu
Adina Ionescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adina Ionescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adina Ionescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adina Ionescu. Fiecare carte scrisa de Adina Ionescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adina Ionescu in categoria Adina Ionescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Gramatica limbii române
Despre Maria-Ramona Nedea
Maria-Ramona Nedea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria-Ramona Nedea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria-Ramona Nedea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria-Ramona Nedea. Fiecare carte scrisa de Maria-Ramona Nedea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria-Ramona Nedea in categoria Maria-Ramona Nedea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Gramatica limbii române
Despre Alina Dinu
Alina Dinu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alina Dinu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alina Dinu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alina Dinu. Fiecare carte scrisa de Alina Dinu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alina Dinu in categoria Alina Dinu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Gramatica limbii române

Gramatica limbii române

PRP: 63.5 Lei 53.97 Lei
-15.1%
Gramatica limbii romane

Gramatica limbii romane

PRP: 76.9 Lei 65.31 Lei
-0%
-15%
Informatică și TIC clasa a VII-a

Informatică și TIC clasa a VII-a

PRP: 32.9 Lei 27.96 Lei
-0%
-14.9%
O calatorie prin corpul uman

O calatorie prin corpul uman

PRP: 59.9 Lei 50.97 Lei
-0%
-6.9%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 7.91 Lei
PRP: 63.5 Lei

53.97 Lei