Anca-​Elena CristeaCarmen IanculescuIrina-Roxana GeorgescuTatiana Păun

Vocabularul limbii romane pentru invatamantul primar

Învăț și exersez cu Amadeus și ReMi
PRP: 52.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
44.63 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Vocabularul limbii romane pentru invatamantul primar

Format
205x260
Număr pagini
128
Editura
Corint
Autor
Irina-Roxana Georgescu,
Carmen Ianculescu,
Tatiana Păun,
Anca-​Elena Cristea
Anul publicării
2022
ISBN
9786067820836

Rezumat Vocabularul limbii romane pentru invatamantul primar - Irina-Roxana Georgescu, Tatiana Păun, Anca-​Elena Cristea, Carmen Ianculescu

Lucrarea își propune să vină în ajutorul elevilor din clasele primare, fiind un sprijin în consolidarea, dezvoltarea și aprofundarea noțiunilor lexicale studiate în școală. În conținutul acesteia se regăsesc capitole destinate celor mai importante elemente de vocabular – sinonime, antonime, omonime, paronime –, precum și capitole în care autoarele abordează și explică greșeli frecvent întâlnite în limba română. Fiecare capitol prezintă noțiuni teoretice susținute de câte un dicționar uzual și de exerciții, elaborate conform itemilor prezenți în evaluările naționale de la clasa a II-a și de la clasa a IV-a.


Volumul oferă exerciții variate pentru înțelegerea și aplicarea noțiunilor de lexic, urmate de îndrumări în elaborarea răspunsurilor și rezolvări complete.


Materialul nu își propune să fie doar un dicționar, ci o resursă de sprijin pentru înțelegerea elementelor lexicale într-o manieră prietenoasă, Amadeus și ReMi – cele două personaje cunoscute din volumul Gramatica limbii române pentru învățământul primar. Învăț și exersez cu Amadeus și ReMi, însoțind din nou elevii în călătoria spre tainele limbii române.


Prin complexitatea sa, lucrarea oferă îndrumare într-un mod accesibil și amuzant pentru elevi. Totodată este un instrument practic atât pentru cadrele didactice, cât și pentru părinți.

Detalii produs
Despre Irina-Roxana Georgescu
Irina-Roxana Georgescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Irina-Roxana Georgescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Irina-Roxana Georgescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Irina-Roxana Georgescu. Fiecare carte scrisa de Irina-Roxana Georgescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Irina-Roxana Georgescu in categoria Irina-Roxana Georgescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Gramatica limbii romane pentru elevi si profesori, Gramatica limbii române, Vocabularul limbii române pentru învățământul primar
Despre Tatiana Păun
Tatiana Păun
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tatiana Păun inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tatiana Păun se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tatiana Păun. Fiecare carte scrisa de Tatiana Păun este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tatiana Păun in categoria Tatiana Păun astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Vocabularul limbii române pentru învățământul primar
Despre Anca-​Elena Cristea
Anca-​Elena Cristea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anca-​Elena Cristea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anca-​Elena Cristea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anca-​Elena Cristea. Fiecare carte scrisa de Anca-​Elena Cristea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anca-​Elena Cristea in categoria Anca-​Elena Cristea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Vocabularul limbii române pentru învățământul primar
Despre Carmen Ianculescu
Carmen Ianculescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Carmen Ianculescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Carmen Ianculescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Carmen Ianculescu. Fiecare carte scrisa de Carmen Ianculescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Carmen Ianculescu in categoria Carmen Ianculescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Vocabularul limbii române pentru învățământul primar
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-0.1%
Părțile de vorbire

Părțile de vorbire

PRP: 9.9 Lei 9.89 Lei
-0.1%
Ortograme.Partea I

Ortograme.Partea I

PRP: 9.9 Lei 9.89 Lei

Cumparate impreuna cu Vocabularul limbii romane pentru invatamantul primar

-40.4%
Nou
-34.4%
PRP: 52.5 Lei

44.63 Lei