Adina DragomirescuAlina DinuDelia-Monica GeorgescuIrina-Roxana Georgescu

Gramatica limbii romane pentru elevi si profesori

Sinteze si exercitii
PRP: 82.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
70.13 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Gramatica limbii romane pentru elevi si profesori

Format
165x235
Număr pagini
496
Editura
Corint
Autor
Adina Dragomirescu,
Irina-Roxana Georgescu,
Delia-Monica Georgescu,
Alina Dinu
Anul publicării
2022
ISBN
9786067820751

Rezumat Gramatica limbii romane pentru elevi si profesori - Delia-Monica Georgescu, Irina-Roxana Georgescu, Alina Dinu, Adina Dragomirescu

Gramatica limbii romane pentru elevi si profesori. Sinteze si exercitii este o lucrare realizata dintr-o perspectiva integratoare: pe de o parte, sunt tratate nu doar partile de vorbire si partile de propozitie (care au ponderea cea mai mare), ci si elemente de vocabular, de fonetica, ortografie si ortoepie si de stilistica, asa cum apar in actuala programa; pe de alta parte, chiar in tratarea problemelor de gramatica, s-a urmarit nu doar relatia dintre gramatica si alte compartimente ale limbii, ci si relatia dintre aceasta si literatura. Fiecare capitol este urmat de exercitii diversificate, pentru care se ofera rezolvari.

 

Lucrarea este realizata de profesori, cercetatori lingvisti si specialisti in domeniul evaluarii pentru a raspunde in mod direct si real la nevoile scolii de azi. Aceasta se adreseaza:


• elevilor de gimnaziu, care vor gasi sinteze teoretice conforme cu programa in vigoare si cu cerintele de la examenele nationale;

• elevilor de liceu, care sustin proba scrisa la Bacalaureat pentru disciplina Limba si literatura romana;

• candidatilor la diverse facultati unde se sustine proba la limba romana etc.;

• profesorilor care au nevoie de acest instrument de lucru nu numai pentru predarea gramaticii in gimnaziu, ci si pentru examenele pe care le sustin (titularizare, definitivat);

• tuturor cititorilor care isi doresc sa fie la curent cu evolutia limbii romane si cu normele actuale.

Detalii produs
Despre Delia-Monica Georgescu
Delia-Monica Georgescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Delia-Monica Georgescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Delia-Monica Georgescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Delia-Monica Georgescu. Fiecare carte scrisa de Delia-Monica Georgescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Delia-Monica Georgescu in categoria Delia-Monica Georgescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Gramatica limbii romane pentru elevi si profesori, Gramatica limbii române
Despre Irina-Roxana Georgescu
Irina-Roxana Georgescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Irina-Roxana Georgescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Irina-Roxana Georgescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Irina-Roxana Georgescu. Fiecare carte scrisa de Irina-Roxana Georgescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Irina-Roxana Georgescu in categoria Irina-Roxana Georgescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Alina Dinu
Alina Dinu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alina Dinu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alina Dinu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alina Dinu. Fiecare carte scrisa de Alina Dinu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alina Dinu in categoria Alina Dinu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Gramatica limbii romane pentru elevi si profesori, Gramatica limbii române
Despre Adina Dragomirescu
Adina Dragomirescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adina Dragomirescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adina Dragomirescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adina Dragomirescu. Fiecare carte scrisa de Adina Dragomirescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adina Dragomirescu in categoria Adina Dragomirescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Gramatica limbii romane pentru elevi si profesori, Gramatica limbii romane, Gramatica limbii române
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Gramatica limbii române

Gramatica limbii române

PRP: 63.5 Lei 53.97 Lei
-15.1%
Gramatica limbii romane

Gramatica limbii romane

PRP: 76.9 Lei 65.31 Lei

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-6.9%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 7.91 Lei

Cumparate impreuna cu Gramatica limbii romane pentru elevi si profesori

-15.1%
Gramatica limbii romane

Gramatica limbii romane

PRP: 76.9 Lei 65.31 Lei
PRP: 82.5 Lei

70.13 Lei