Budin Eugenia CorinaEdith-Simona IanoșiNemeș Roxana Maria

Explorarile functionale. Aplicatii practice, cazuri clinice

PRP: 26 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
22.88 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Explorarile functionale. Aplicatii practice, cazuri clinice

Număr pagini
108
Editura
Pro Universitaria
Autor
Budin Eugenia Corina,
Edith-Simona Ianoși,
Nemeș Roxana Maria
Anul publicării
2023
ISBN
9786062617370

Rezumat Explorarile functionale. Aplicatii practice, cazuri clinice - Edith-Simona Ianoși, Nemeș Roxana Maria, Budin Eugenia Corina

,,Subiectul acestei carti este reprezentat de prezentarea si explicarea explorarilor functionale respiratorii prin aplicatii practice, astfel incat interpretarea acestor investigatii sa fie mai usor de asimilat de catre studentii de medicina generala, dar si de catre rezidentii de Pneumologie sau de Medicina Interna. Cartea se adreseaza tuturor specialistilor implicati in evaluarea pacientului din punctul de vedere al probelor functionale respiratorii. Reprezinta o culegere de zece cazuri clinice din cazuistica Clinicii de Pneumologie Targu Mures. Partea introductiva este teoretica, pentru a familiariza cititorul cu tehnica si interpretarea explorarilor functionale, atat cele standard, cat si investigatii de varf de tipul bodypletismografiei sau impulsoscilometriei. Ulterior sunt prezentate aceste cazuri clinice, iar interpretarea acestora este prezentata la anexe, unde regasim diagnosticele complete, precum si buletinele de investigatii. Am considerat ca abordarea practica a acestui domeniu poate mai greu de inteles al pneumologiei va face mai facila aplicabilitatea explorarilor functionale, un domeniu intr-o continua dezvoltare in era digitalizarii.”
Detalii produs
Despre Edith-Simona Ianoși
Edith-Simona Ianoși
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Edith-Simona Ianoși inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Edith-Simona Ianoși se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Edith-Simona Ianoși. Fiecare carte scrisa de Edith-Simona Ianoși este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Edith-Simona Ianoși in categoria Edith-Simona Ianoși astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Explorarile functionale. Aplicatii practice, cazuri clinice
Despre Nemeș Roxana Maria
Nemeș Roxana Maria
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Nemeș Roxana Maria inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Nemeș Roxana Maria se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Nemeș Roxana Maria. Fiecare carte scrisa de Nemeș Roxana Maria este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Nemeș Roxana Maria in categoria Nemeș Roxana Maria astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Explorarile functionale. Aplicatii practice, cazuri clinice, Fiziopatologie. Lucrari practice. Partea a II-a, Exigența si excelenta in astm. Monografie
Despre Budin Eugenia Corina
Budin Eugenia Corina
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Budin Eugenia Corina inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Budin Eugenia Corina se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Budin Eugenia Corina. Fiecare carte scrisa de Budin Eugenia Corina este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Budin Eugenia Corina in categoria Budin Eugenia Corina astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Explorarile functionale. Aplicatii practice, cazuri clinice
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Medicina

BestSeller
-54.4%
BestSeller
-50.8%
BestSeller
-43.5%
-61.7%
Pachet Dr.Michael Greger

Pachet Dr.Michael Greger

PRP: 128 Lei 49 Lei
-34.7%
Outlive

Outlive

PRP: 85 Lei 55.5 Lei
Sucul de telina

Sucul de telina

52 Lei
-30%
Enzima MIRACOL

Enzima MIRACOL

PRP: 45 Lei 31.5 Lei
-45%
Postul negru. O noua terapie

Postul negru. O noua terapie

PRP: 48 Lei 26.4 Lei
Nou
-45.9%
-45%
Creierul din burta

Creierul din burta

PRP: 42 Lei 23.1 Lei
-20%
Reglarea dezechilibrelor hormonale

Reglarea dezechilibrelor hormonale

PRP: 49.99 Lei 39.99 Lei
Codul corpului

Codul corpului

113 Lei
BestSeller
-58%
-30.1%
-5%
PRP: 26 Lei

22.88 Lei