Jose SilvaRobert B. Stone

Tu vindecatorul Terapie prin metoda Silva

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Tu vindecatorul Terapie prin metoda Silva

Format
130x200
Număr pagini
320
Autor
Robert B. Stone,
Jose Silva
Anul publicării
2020
ISBN
9789737287779

Rezumat Tu vindecatorul Terapie prin metoda Silva - Jose Silva, Robert B. Stone

PUTEŢI AVEA O SANATATE PERFECTA A CORPULUI SI A MINŢII !

Deoarece medicina alopată nu a reuşit să stăvilească avalanşa de boli degenerative intr-o lume in care sănătatea este continuu in declin, medicina holistică a devenit o alternativă importantă după anii 1990. Bazandu-se pe programul de dezvoltare a capacitătilor mintii cu cel mai mare succes in lume la ora actuală, Tu, vindecătorul vă oferă cursul complet al tehnicilor Silva de control al mintii, intr-un format uşor de adaptat caracteristicilor fiecăruia. In doar patruzeci de zile, Tu, vindecătorul vă poate invăta să folositi puterea mintii pentru a porni cu hotărare pe calea spre o sănătate perfectă.

Jose Silva, un strălucit cercetător autodidact, a inceput să se ocupe de explorarea mintii in anii 1940. După experimente indelungate, a observat că mintea functionează pe mai multe frecvente sau niveluri diferite. A descoperit că prin acordarea la o frecventă specială numită alfa este activată insănătoşirea. Starea aceasta vă poate ajuta să obtineti o sănătate perfectă, poate fi aplicată pentru autovindecare in timp ce lucrati cu personalul medical care vă oferă ingrijire şi poate fi folosită pentru a-i ajuta pe altii să se vindece. Tu, vindecătorul vă invată să activati frecventele nivelului alfa oricand doriti.
Detalii produs
Despre Jose Silva
Jose Silva
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Jose Silva inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Jose Silva se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Jose Silva. Fiecare carte scrisa de Jose Silva este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Jose Silva in categoria Jose Silva astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Robert B. Stone
Robert B. Stone
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Robert B. Stone inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Robert B. Stone se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Robert B. Stone. Fiecare carte scrisa de Robert B. Stone este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Robert B. Stone in categoria Robert B. Stone astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 35 Lei

28 Lei