MARY LYNCH BARBERATRACY RASMUNSSEN

Terapia axata pe comportamentele verbale-Ed.revizuita

PRP: 25 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
18.8 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Terapia axata pe comportamentele verbale-Ed.revizuita

Format
130x200
Număr pagini
288
Editura
For You
Autor
TRACY RASMUNSSEN,
MARY LYNCH BARBERA
Anul publicării
2019
ISBN
9786066393256

Rezumat Terapia axata pe comportamentele verbale-Ed.revizuita - MARY LYNCH BARBERA, TRACY RASMUNSSEN

Metoda comportamentului verbal (VB) este o formă de analiză comportamentală aplicată (ABA), care se bazează pe analiza comportamentului verbal, aşa cum o face B. F. Skinner şi care funcţionează foarte bine în cazul copiilor care au abilităţi minime sau inexistente de limbaj.

În această carte, Mary Lynch Barbera se bazează pe propria ei experienţă, ca analist comportamental certificat şi părinte al unui copil cu autism, pentru a explica metoda comportamentului verbal şi modul ei de folosire.

Acest ghid oferă instrucţiuni pas cu pas şi informaţii din abundenţă, despre cum să ajutăm copiii să dezvolte aptitudini de limbaj şi de vorbire mai bune, în acelaşi timp explicând cum să predăm folosirea limbajului mimico-gestual, în cazul copiilor neverbali.

Un capitol întreg se concentrează pe modalităţi de a reduce comportamentele problemă, iar volumul conţine şi informaţii utile cu privire la predarea deprinderilor de mers la toaletă şi a altor aptitudini de independenţă, care sunt utile unui copil.

Cartea le va da părinţilor şi specialiştilor care nu cunosc principiile ABA şi VB, posibilitatea de a începe imediat să folosească metoda comportamentului verbal, în educarea copiilor cu autism şi cu tulburări conexe.

„Un ghid uşor de urmat şi care funcţionează. Metoda comportamentului verbal se bazează pe motivaţie, creând dorinţa de a învăţa." - Kathleen Ricca, M. Ed., părinte al unui copil autist, în vârstă de 3 ani
Detalii produs
Despre MARY LYNCH BARBERA
MARY LYNCH BARBERA
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre MARY LYNCH BARBERA inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. MARY LYNCH BARBERA se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale MARY LYNCH BARBERA. Fiecare carte scrisa de MARY LYNCH BARBERA este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre MARY LYNCH BARBERA in categoria MARY LYNCH BARBERA astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre TRACY RASMUNSSEN
TRACY RASMUNSSEN
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre TRACY RASMUNSSEN inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. TRACY RASMUNSSEN se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale TRACY RASMUNSSEN. Fiecare carte scrisa de TRACY RASMUNSSEN este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre TRACY RASMUNSSEN in categoria TRACY RASMUNSSEN astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 25 Lei

18.8 Lei