Loredana Irena SăndulescuMagda DacheMarinela Mocanu

Educatie tehnologica si aplicatii practice - Clasa 6

Manual
PRP: 34.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
22.55 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Educatie tehnologica si aplicatii practice - Clasa 6

Format
130x200
Număr pagini
96
Editura
Aramis
Autor
Magda Dache,
Marinela Mocanu,
Loredana Irena Săndulescu
Anul publicării
2023
ISBN
9786060096030

Rezumat Educatie tehnologica si aplicatii practice - Clasa 6 - Loredana Irena Săndulescu, Magda Dache, Marinela Mocanu

Ce recomanda alegerea acestui manual? Exceptionala calitate a continutului, competenta recunoscuta a autorilor, tinuta grafica de exceptie si nu in ultimul rand, experienta de peste 30 de ani in realizarea manualelor si auxiliarelor scolare din Romania.


Acest proiect de manual scolar este realizat in conformitate cu Programa scolara aprobata prin Ordinul ministrului educatiei si cercetarii nr. 3393/28.02.2017.

Detalii produs
Despre Loredana Irena Săndulescu
Loredana Irena Săndulescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Loredana Irena Săndulescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Loredana Irena Săndulescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Loredana Irena Săndulescu. Fiecare carte scrisa de Loredana Irena Săndulescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Loredana Irena Săndulescu in categoria Loredana Irena Săndulescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Magda Dache
Magda Dache
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Magda Dache inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Magda Dache se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Magda Dache. Fiecare carte scrisa de Magda Dache este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Magda Dache in categoria Magda Dache astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Marinela Mocanu
Marinela Mocanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marinela Mocanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marinela Mocanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marinela Mocanu. Fiecare carte scrisa de Marinela Mocanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marinela Mocanu in categoria Marinela Mocanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Manuale

Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

28.35 Lei
-25.1%
-25%
-25.1%
Limba italiană fără profesor

Limba italiană fără profesor

PRP: 49.9 Lei 37.38 Lei
-25%
Germana intensivă

Germana intensivă

PRP: 24.15 Lei 18.11 Lei
PRP: 34.99 Lei

22.55 Lei