Loredana Irena SăndulescuMagda DacheMarinela Mocanu

Educatie tehnologica si aplicatii practice - Clasa 5 - Caiet

PRP: 24.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
18.74 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Educatie tehnologica si aplicatii practice - Clasa 5 - Caiet

Dimensiune
205x260
Număr pagini
64
Editura
Aramis
Autor
Marinela Mocanu,
Magda Dache,
Loredana Irena Săndulescu
Anul publicării
2023
ISBN
9786060096252

Rezumat Educatie tehnologica si aplicatii practice - Clasa 5 - Caiet - Magda Dache, Loredana Irena Săndulescu, Marinela Mocanu

Caietul sustine, sintetizeaza si completeaza manualul, asigurand spatiul necesar pentru schema lectiei, notite, aplicatii relevante, portofoliu. Aplicatiile efectuate de elevi pe file separate pentru portofoliu se pot colecta si pastra intr-o mapa personalizata, realizata de elevi si atasata de coperta caietului.

Detalii produs
Despre Magda Dache
Magda Dache
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Magda Dache inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Magda Dache se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Magda Dache. Fiecare carte scrisa de Magda Dache este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Magda Dache in categoria Magda Dache astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Loredana Irena Săndulescu
Loredana Irena Săndulescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Loredana Irena Săndulescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Loredana Irena Săndulescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Loredana Irena Săndulescu. Fiecare carte scrisa de Loredana Irena Săndulescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Loredana Irena Săndulescu in categoria Loredana Irena Săndulescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Marinela Mocanu
Marinela Mocanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marinela Mocanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marinela Mocanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marinela Mocanu. Fiecare carte scrisa de Marinela Mocanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marinela Mocanu in categoria Marinela Mocanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-5%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-5%
-28.1%
PRP: 24.99 Lei

18.74 Lei