Loredana Irena SăndulescuMagda DacheMarinela Mocanu

Manual Educatie tehnologica si aplicatii practice cls V

PRP: 23 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
17.25 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Manual Educatie tehnologica si aplicatii practice cls V

Editura
Aramis
Autor
Marinela Mocanu,
Loredana Irena Săndulescu,
Magda Dache
ISBN
9786067066258

Rezumat Manual Educatie tehnologica si aplicatii practice cls V - Loredana Irena Săndulescu, Magda Dache, Marinela Mocanu

Lecțiile sunt concepute sub forma unui scenariu didactic, pornind de la rubrica Ce știm? în care se actualizează cunoștințele dobândite anterior, suport pe care se construiesc noile conținuturi. Rubrica Ce vom învăța? sintetizează punctual unităţile de conţinut, formulate ca întrebări-ancoră. Rubrica Observăm, discutăm, explicăm! propune situaţii şi metode esenţiale de tipul: studiu de caz, problematizare, dezbatere, aplicație practică, repere semni fi cative pentru înțelegerea noilor conținuturi prezentate alternativ în secțiunea Citim și aflăm!. Fiecare lecție conţine un Dicționar, curiozități și informații la rubrica Știați că. Ideile şi conţinuturile principale sunt sintetizate în secțiunea Rețineți.

 Lecțiile din manual sunt organizate în cinci unități de învățare pentru care sunt precizate activitățile de învățare adecvate, aplicațiile și proiectele necesare pentru dobândirea competențelor generale și specifice. Fiecare unitate de învățare se finalizează cu o recapitulare organizată prin intermediul aplicațiilor practice şi proiectelor specifice și cu un test de evaluare sumativă, cu grila de autoevaluare aferentă itemilor formulaţi. 
Detalii produs
Despre Loredana Irena Săndulescu
Loredana Irena Săndulescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Loredana Irena Săndulescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Loredana Irena Săndulescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Loredana Irena Săndulescu. Fiecare carte scrisa de Loredana Irena Săndulescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Loredana Irena Săndulescu in categoria Loredana Irena Săndulescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Magda Dache
Magda Dache
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Magda Dache inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Magda Dache se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Magda Dache. Fiecare carte scrisa de Magda Dache este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Magda Dache in categoria Magda Dache astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Marinela Mocanu
Marinela Mocanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marinela Mocanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marinela Mocanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marinela Mocanu. Fiecare carte scrisa de Marinela Mocanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marinela Mocanu in categoria Marinela Mocanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


-25%
-25%
-6.9%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 7.91 Lei
PRP: 23 Lei

17.25 Lei