Loredana Irena SăndulescuMagda DacheMarinela Mocanu

Educatie tehnologica si aplicatii practice - Clasa 5 - Manual

PRP: 34.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
20.94 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Educatie tehnologica si aplicatii practice - Clasa 5 - Manual

Format
200x260
Număr pagini
96
Editura
Aramis
Autor
Magda Dache,
Loredana Irena Săndulescu,
Marinela Mocanu
Anul publicării
2022
ISBN
9786060095743

Rezumat Educatie tehnologica si aplicatii practice - Clasa 5 - Manual - Magda Dache, Loredana Irena Săndulescu, Marinela Mocanu

Acest manual este aprobat prin O.M.E.N. nr. 4726/17.08.2022 si este realizat in conformitate cu programa scolara aprobata prin O.M.E.N. nr. 3393/28.02.2017.
Detalii produs
Despre Magda Dache
Magda Dache
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Magda Dache inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Magda Dache se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Magda Dache. Fiecare carte scrisa de Magda Dache este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Magda Dache in categoria Magda Dache astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Loredana Irena Săndulescu
Loredana Irena Săndulescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Loredana Irena Săndulescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Loredana Irena Săndulescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Loredana Irena Săndulescu. Fiecare carte scrisa de Loredana Irena Săndulescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Loredana Irena Săndulescu in categoria Loredana Irena Săndulescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Marinela Mocanu
Marinela Mocanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marinela Mocanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marinela Mocanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marinela Mocanu. Fiecare carte scrisa de Marinela Mocanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marinela Mocanu in categoria Marinela Mocanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Manuale

Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

28.35 Lei
-25.1%
-25%
-25%
Germana intensivă

Germana intensivă

PRP: 24.15 Lei 18.11 Lei
-25.1%
Limba italiană fără profesor

Limba italiană fără profesor

PRP: 49.9 Lei 37.38 Lei
-25%
PRP: 34.9 Lei

20.94 Lei