Megan Devine

E ok sa nu fii ok

Cum să faci față doliului și pierderii într-o lume care nu înțelege
PRP: 60 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
48 Lei

Megan Devine știe ce înseamnă pierderea – atât ca terapeută, cât și ca femeie care și-a văzut partenerul înecându-se.

Megan Devine știe ce înseamnă pierderea – atât ca terapeută, cât și ca femeie care și-a văzut partenerul înecându-se.

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații E ok sa nu fii ok

Format
145x205
Număr pagini
312
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Megan Devine
Anul publicării
2022
ISBN
9786064412904

Rezumat E ok sa nu fii ok - Megan Devine

Megan Devine scrie despre doliu cu profundă empatie și le deschide, prin această carte, o nouă perspectivă celor care vor să înțeleagă mai bine ce înseamnă pierderea, doliul și vindecarea în urma acestor traume.


Prin povești de viață, studii de caz și exerciții, E ok să nu fii ok așază într-o altă paradigmă miturile culturale curente despre întoarcerea cât mai rapidă la așa-numita „normalitate“, propunându-ne, în schimb, o abordare practică și sănătoasă de construire a unei vieți care să integreze atât experiențele fericite, cât și pe cele nefaste. Când privești lumea altfel decât numai în alb și negru, devii conștient că iubirea îți oferă oricând încă o șansă.


E ok să nu fii ok este garanția ta că ai voie să simți ce simți, să faci ce faci și să spui ce spui atunci când viața îți rezervă o pierdere profundă și când lumea se dă peste cap să îți spună cum să devii ce nu vei mai putea niciodată să fii.

– Jonathan Fields


Megan Devine cunoaște doliul la nivel personal: e terapeută și și-a pierdut partenerul. În cartea sa incredibil de sinceră și extrem de generoasă, Devine luptă cu realitatea doliului și îți amintește că-ți rămâne doar iubirea.

– Jessica Handler


Înțelepciunea lui Megan Devine are puterea de a valida și de a umaniza experiența doliului. Te-ai săturat ca lumea să te întrebe dacă ești mai bine acum? Citește această carte pentru o perspectivă proaspătă.

– Chris Guillebeau


O carte puternică. Prea multe altele se concentrează pe depășirea durerii, dar aceasta ne spune să întâmpinăm doliul, să îl ascultăm. E o carte inteligentă și onestă, un mesaj pe care trebuie să îl audă oricine s-a confruntat cu pierderea.

– Theresa Reed


Cartea pe care o aștept de 30 de ani. O pot recomanda oricărui părinte îndoliat, văduv sau adult care deplânge pierderea cuiva drag.

– Donna Schuurman


O călăuză atât pentru cei îndoliați, cât și pentru oamenii din jurul lor.

– The New York Times

Detalii produs
Despre Megan Devine
Megan Devine
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Megan Devine inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Megan Devine se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Megan Devine. Fiecare carte scrisa de Megan Devine este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Megan Devine in categoria Megan Devine astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 60 Lei

48 Lei